Prettige en duidelijke uitleg van de sterke en minder sterke punten van elke foto. Ook kreeg ik wat tips om nog meer uit elke foto te halen.
Nuttige en duidelijke uitleg. Het enige jammere, voor mij, is dat het nabewerken van de foto volledig op Photoshop en Lightroom is afgestemd. Ik gebruik Luminar Neo.
goede uitleg
zeer goede uitleg
Fijn om mee te werken. Over het algemeen is de uitleg goed tot zeer goed; met name van Tom Reuvers.
Heeft mij erg geholpen met de instellingen van mijn camera.
Het geeft een duidelijk beeld over alles wat mogelijk is in Lightroom. vanaf het organiseren van je bestanden tot en met het exporteren van de bewerkte foto's en het opschonen na het versturen of delen met bijvoorbeeld jouw fotoclub of ,, het perfecte plaatje " Bij de uitleg over het bewerken van bestanden heb ik zelf per item meegedaan met een eigen foto. Ik ben zeker van plan meer cursussen te volgen over dit en misschien ook andere onderwerpen.
Handig om achter de hand te hebben als je iets wilt terugkijken.
Heel leerzaam .ik ga er zeker wat mee doen.
Ondanks dat dit wat gevorderd is, is het goed te volgen. Ik ben hier weer ontzettend door verrast
Handig om vlug even na te kijken
Veel geleerd en nieuwe ideeën opgedaan. Ik heb de cursus met veel plezier gevolgd en zal ook zeker af en toe eens wat onderwerpen terugkijken.
Precies genoeg informatie voor een goede start. Duidelijk over beheer van foto's en de belangrijke vaak voorkomende basis aanpassingen.
Ging heel snel en het is noodzakelijk achteraf terg te kijken, stap voor stap
Nuttige tips ter verbetering
Fijn om alles op een rustige zelf gekozen tijdstip tej kunnen zien en herzien
Het inleveren van de foto’s gaat gemakkelijk en er is ruimte voor vragen die je hebt. Je krijgt uitgebreid antwoord per foto en een slotconclusie met een aanbeveling voor een cursus voor verdieping. De review per foto bevat zowel de sterke punten van de foto alsook waar je nog op kunt letten om de foto nog net dat extra te geven. Kortom: een review waar je blij van wordt en mee verder kunt.
Ik had verschillende foto's ingezonden, en kreeg een super mooi en leuk verslag. Ben er ook erg blij mee.
Vooral de "diepte in gaan" zoals Tom Reuvers steeds zegt..de mogelijkheden van PS en LRc zijn verbluffend als je dat doet! Heel nuttig!
de meeste punten waar ik soms wat mee in de knoop raak, werden op een duidelijke manier behandeld
Mooi overall nuttige info qua technische bagage waar aandacht moet gegeven worden om in manuele modus te kunnen fotograferen
De cursus was duidelijk en helder opgesteld met begeleidende filmpjes en bijhorend materiaal om zelf aan de slag te gaan ! Top
Dagelijks een half uurtje uittrekken voor de cursussen houdt mijn kennis up-to-date.
Een heel goede Cursus
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem
Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.