met deze cursus heb ik, als beginneling, de basis meegekregen van Lightroom
Zeer zinvol om een regenachtige middag te besteden aan verbetering van mijn skills.
Diverse foto's werden op verschillenden manieren besproken en ook dat er verschillende oplossingen zijn voor het verbeteren van een foto. Voor de details items waren leerzaam.
ik vond het een erg leuke cursus heb de macro en close-up ook gedaan, dacht neem deze ook mee, alleen die eindtoets kom ik niet doorheen, ik laat het hierbij en ga verder met een andere cursus
Leerzaam. Ik krijg weer zin om naar buiten te gaan en mijn macrolens te gebruiken.
het was een livestream met heel veel mooie tips. Persoonlijk vind ik het jammer dat er met de workshop gebruik wordt gemaakt met professionele camera's in studio en niet echt in een woonruimte met verschillende lichtvallen zoals je het bij jezelf thuis hebt, maar misschien is dit niet mogelijk.
duidelijke uitleg
Het gedeelte importeren blijft voor mij wel een dingetje en zeker bij het wijzigen van de catalogus met de vraag of wijziging ook plaatsvindt op mijn externe harde schijf. Het overige van de cursus was geheel duidelijk.
2x alles bekeken, ondertussen begonnen met LR. Vooral om het vanaf het begin logisch in te delen. Fantastische mogelijkheden binnen het programma zelf, maar heel fijn stap voor stap uitgelegd.
Ik werkte al met lichtroom maar het is toch altijd nuttig om het nog een keer te zien.
Prima uitleg en lesmateriaal
Veel geleerd, en zin in om aan de slag te gaan
meerdere dagen mee bezig geweest maar heel leerzaam
Alles word duidelijk uitgelegd met tekst en filmpjes. Goed te volgen op eigen tempo.
Goede opfrissing wat je kan doen met de nieuwe tools in lrc.
Ik vond de uitleg geweldig. Wat ik wel mistte was bewerking kopiëren naar andere foto's Ik weet niet meer precies hoe dat gaat en hoop dat ik het in een andere Zoom cursus kan vinden.
nooit te oud om te leren. dat gaat hier nog steeds op . ik leer steeds weer nieuwe dingen waar je anders nooit achter kom. ik sla dus geen cursus over!!!!
Mijn ervaring ga ik nu ontwikkelen
Ik ben al ongeveer 2 jaar bezig met Lightroom heb het allemaal zelf moeten uitvinden dit is echt een cursus waar je als beginnende fotobewerker superveel aan hebt zelfs ik heb er weer veel van opgestoken
Een heel duidelijke stap voor stap cursus die je rustig kan afwerken
niet goed
Een breed scala aan onderwerpen. Soms wat eenvoudig taalgebruik.
Ik heb met heel veel plezier deze start cursus voor Lightroom gevolgd. Het verlaagt de drempel om enthousiast met dit programma aan de slag te gaan. De presentatie van de cursus is zeer kundig en aangenaam, en verondersteld geen enkele voorkennis van Lightroom.
hele duidelijke uitleg
Richard Holkade 8