Heel handig dat de cursus beschikbaar blijft om ook als naslagwerk naast het bewerken te gebruiken.
Heel veel informatie, met goede uitleg, enkel jammer dat in de ontwikkelmodules regelmatig de Engelse termen gebruikt worden.
Leuk en leerzaam. Ook ingewikkelde aspecten worden op een voor eenieder begrijpelijke wijze uitgelegd.
veel geleerd
duidelijke uitleg, praktische oefeningen
Er worden veel basis dingen uitgelegd, wat erg fijn is dat er categorieën zijn bv bruggen, binnensteden etc.
Veel geleerd van deze cursus die ik ook zeker in de praktijk ga gebruiken.
Zeer duidelijk en rustig uitgelegde Photoshop functies de ik zeker nu ga gebruiken! Zeer prettige manier van leren!
Heb veel geleerd over licht
goede en duidelijke uitleg.
Positieve ervaring met Zoom.
Weer veel bijgeleert
heel mooi en leerzaam. Stap voor stap werkem met Photoshop en daarna nog regelmatige even teruggekeken. Misschien ligt het aan mij maar ik had steeds onderin een balk voor het vooruitspoelen etc waardoor ik de onderste balken van Photoshop niet zag.
Weet nu hoe ik netter de riemen van mijn honden kan verwijderen.
Ook de complexe onderwerpen legt Rob heel goed uit.
Tom brengt het altijd heel erg rustig en duidelijk. Stap voor stap wordt ik elke keer weer wat beter in Lightroom.
Deze cursus gaf mij Nieuwe inspiratie
Ik gebruik zowel lightroom classic als photoshop. Werk soms ook graag met luminantie maskers van Tony Kuyper, maar is toch tijdrovend. Met de huidige verbeteringen in lightroom kom ik heel ver. Ik gebruik ook nog topaz omwille van gpu probleem, een goede videokaart kost toch al snel enkele honderden euros.
Ik had video’s verwacht
Goede inleiding om een goed begin te maken. Met name voor het organiseren van bestanden
Mijn ervaring is goed, de instructies zijn duidelijk en je kunt direct vragen stellen als het niet meteen begrepen wordt. Soms gaat het iets te snel, maar met een abonnement kan je alles herhalen.
het is een goed uitgewerkte cursus. Heel duidelijk en goed te volgen.
duidelijk en overzichtelijk
Altijd weer een goede update op de nieuwe mogelijkheden van LR
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem