heel goed

veel geleerd over hoe foto's te maken in het buitenland van mensen, en wat mee te nemen en vooral niet te vergeten.

• Welke score geef je het product: cursus-fotograferen-op-reis
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-fotograferen-op-reis N.v.t.
  • Zou je het product: cursus-fotograferen-op-reis aanbevelen? Ja

Adembenemend

Helemaal Top om te zien hoe een TOP fotograaf een nabewerking doet met niet vermoedde opties en mogelijkheden.

• Welke score geef je het product: live-landschap-compositie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-landschap-compositie N.v.t.

mooie foto's

de foto's waren mooi maar de uitleg van hoe te bewerken ging erg rommelig, albert ging snel door alles heen en had geen doel in wat hij ging uitleggen

• Welke score geef je het product: live-landschap-compositie
  • Zou je het product: live-landschap-compositie aanbevelen? N.v.t.

Altijd goed om een stuk techniek te lezen

Hobby - amateur

• Welke score geef je het product: duikinjecamera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: duikinjecamera Goed om te lezen
  • Zou je het product: duikinjecamera aanbevelen? Ja

ondanks mijn ervaring die ik al heb, veel nieuwe mogelijkheden gezien

Ben blij dat ik nu tijdelijk de Pro nu tijdelijk heb ervaren.

Overzichtelijk en duidelijk uitgelegd

Verdieping per onderwerp, duidelijk uitgelegd. Ook de video's zijn een welkome toevoeging.

• Welke score geef je het product: landschapsfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: landschapsfotografie Duidelijke uitleg
  • Zou je het product: landschapsfotografie aanbevelen? Ja

pretig

gemakkelijk te volgen

• Welke score geef je het product: lightroom-trainingen
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lightroom-trainingen N.v.t.
  • Zou je het product: lightroom-trainingen aanbevelen? Ja

Fantastische inkijk bij HDR en landschap fotografie~!

Ik heb al wel wat lightroom cursussen bekeken. Maar toch gaat het nog wel snel ook al begrijp ik wel waar we mee bezig zijn. Dus net als Maarten ga ik dit zeker vaker bekijken. Eerst nog wat foto's maken waar dit goed tot uiting gaat komen.

• Welke score geef je het product: live-landschap-compositie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-landschap-compositie Supoer leerzaam en goed om te begrijpen en te volgen.
  • Zou je het product: live-landschap-compositie aanbevelen? Ja

Albert Dros legt gewoon fantastisch uit hoe hij werkt en dat stimuleert enorm

Dit is het tweede zoom academy webinar dat ik volg met Albert Dros. Je krijgt gelijk zin in fotografie als je naar hem kijkt en ziet wat hij allemaal uit zijn fotografische visie en ideeën en later de gemaakte RAW foto’s kan halen. Een enorm inspirerende fotograaf. Legt bijzonder duidelijk uit. Bijzonder handig met Lightroom en Photoshop. Is no nonsens en maakt daarmee landschap en natuurfotografie enorm toegankelijk voor jou als kijkende fotograaf.

• Welke score geef je het product: live-landschap-compositie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-landschap-compositie Geweldig

Handige tips en trucs.

erg leerzaam

• Welke score geef je het product: lightroom-videocast
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lightroom-videocast Perfecte uitleg
  • Zou je het product: lightroom-videocast aanbevelen? Ja

Leerrijk

Zeer interessante les

• Welke score geef je het product: zoomacademylive-irisfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: zoomacademylive-irisfotografie Prima
  • Zou je het product: zoomacademylive-irisfotografie aanbevelen? Ja

een goede hulp als je begint met fotografie

Een goede hulp zoom academy als je alles wil weten van fotografie. De boeken en cursussen zijn erg handig en ook de webinars zoals de masterclasses

• Welke score geef je het product: fotografie-hulpkaarten
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotografie-hulpkaarten goed en duidelijk

Leerrijk

Op een heldere verstaanbare manier gebracht. Doorgaans werk ik met Lightroom en zelden met Photoshop maar deze cursus heeft de stap naar Photoshop zeker gestimuleerd.

• Welke score geef je het product: videomasterclass-perfectie-photoshop
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: videomasterclass-perfectie-photoshop leerrijk
  • Zou je het product: videomasterclass-perfectie-photoshop aanbevelen? Ja

Prima met een klein min puntje

Door de redacteur wordt regelmatig naar rechts of links gekeken en hij spreekt dan verder. Dit is redelijk irritant daar hij dan niet meer goed in de microfoon spreekt. Voor mensen die voor een deel ook moeten liplezen is dat dan niet meer goed mogelijk. Misschien is hieraan in de toekomst aandacht te besteden.

• Welke score geef je het product: perfectie-in-photoshop-live
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: perfectie-in-photoshop-live Uitstekent
  • Zou je het product: perfectie-in-photoshop-live aanbevelen? Ja

Lekker informatief en overzichtelijk

??

• Welke score geef je het product: fotografie-hulpkaarten
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotografie-hulpkaarten Bij landschap en detail
  • Zou je het product: fotografie-hulpkaarten aanbevelen? Ja

Handige weetjes voor je camera instellingen

Duidelijke uitleg van de diverse instellingen in je camera zoals belichting, lichtmeting, autofocus, witbalans, beeldstijlen en verder...

• Welke score geef je het product: live-duikinjecamera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-duikinjecamera Duidelijke uitleg maar van de hak op de tak
  • Zou je het product: live-duikinjecamera aanbevelen? Ja

inhoud is prima

De inhoud betreffende fotografie is prima, veel geleerd. Mbt lightroom vind ik het moeilijker te volgen zonder zelf bezig te zijn met lighroom, te veel info om te onthouden.

• Welke score geef je het product: basiscursusfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: basiscursusfotografie goed geinformeerd
  • Zou je het product: basiscursusfotografie aanbevelen? Ja

duidelijke en mooie hulpkaarten

Het is een duidelijke cursus .

• Welke score geef je het product: fotografie-hulpkaarten
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotografie-hulpkaarten N.v.t.

Handige tools

Handige tools om snel even op te zoeken

• Welke score geef je het product: fotografie-hulpkaarten
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotografie-hulpkaarten Handig

kennis verhogend

elke keer zit er weer iets nieuws bij wat ik misschien wel wist maar nu opgefrist wordt

• Welke score geef je het product: fotografie-hulpkaarten
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotografie-hulpkaarten moet in de tas zitten of op je mobiel staan

Zeer leerzaam.

Leerzaam en heel duidelijk uitgelegd.

• Welke score geef je het product: minicursus-belichtingsdriehoek-pro
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: minicursus-belichtingsdriehoek-pro Uitproberen
  • Zou je het product: minicursus-belichtingsdriehoek-pro aanbevelen? Ja

Zoom Academy dat is pas leren fotograferen

Toen ik met zoom Academy begon wist ik nog niet heel veel van lightroom o.a. Door de boekjes te lezen en uitproberen ging dat al redelijk snel veranderen. Ik probeer eigenlijk zo van alles. De ene keer macro en de andere keer portret en wat dan fijn is dat de cursus daar verder gaat waar je gestopt bent. Tijd is voor mij wel een punt en dat heb ik vaak te weinig en dat betekend dat ik dan weinig op zoom ben of de Academie maar ondanks dat wil ik het niet missen.

• Welke score geef je het product: live-duikinjecamera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-duikinjecamera Ja gewoon perfect, leerzaam
  • Zou je het product: live-duikinjecamera aanbevelen? Ja

Compleet

Hele duidelijke kaarten. Deze zijn heel handig.

• Welke score geef je het product: fotografie-hulpkaarten
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotografie-hulpkaarten Dit zijn hele handige duidelijk kaarten.

zeer leerrijke cursus

Nieuwe functies in photoshop worden profesioneel duidelijk gemaakt.

• Welke score geef je het product: perfectie-in-photoshop-live
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: perfectie-in-photoshop-live zeer leerrijke cursus
  • Zou je het product: perfectie-in-photoshop-live aanbevelen? Ja

fantastisch

Wat een duidelijke uitleg,met de ebooks en de video uitleg/workflows erbij. Ik snap eindelijk hoe Lightroom werkt

• Welke score geef je het product: cursus-lightroom-2023
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-lightroom-2023 HULDE !!!!
  • Zou je het product: cursus-lightroom-2023 aanbevelen? Ja

Richard Holkade 8