Zeer opbouwende feedback

Ik kreeg bevestiging dat ik goed bezig ben, maar dat er nog ruimte is om stijl te perfectioneren. En dat is ook het gevoel dat ik heb, ik probeer om bij ieder foto net dat ietsjes meer te bekomen. Fotografie is voor mij een rustpunt in mijn drukke bezigheden. Perfectioneren is natuurlijk nodig en is zeker zinvol, maar het moet plezant blijven.

• Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Verrassend

Stimulerende feedback

Ik had niet gedacht dat er zo goed naar de foto's zou worden gekeken. Zelfs voorzag men de foto van een leuke titel en dat betekent dat de beoordelaar(s) zich echt verdiept hebben in het aangeleverde materiaal. De positieve elementen worden benoemd en opbouwende kritiek om mee aan de slag te gaan. Ook de slotbeschouwing van alle vier de foto's in relatie tot jouw kijk op en stijl van fotograferen motiveert enorm. Het voelt als een waardering van wat jij in fotograferen zoekt; wat het voor jou leuk maakt. Heel goed gedaan Zoom.nl!!

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Zeer motiverend

Helemaal goed

Lekker kort en to the point

• Welke score geef je het product: live-duikinjecamera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-duikinjecamera N.v.t.
  • Zou je het product: live-duikinjecamera aanbevelen? N.v.t.

is duidelijk en goed omschreven

heb deze curses in diverse stukjes gedaan maar als je het goed volgt en vaak even terug bladert is er goed uit te komen.

• Welke score geef je het product: cursus-werken-met-presets
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-werken-met-presets N.v.t.
  • Zou je het product: cursus-werken-met-presets aanbevelen? Ja

weer inspiratie opgedaan

Door deze training te volgen wordt mijn kennis in de fotografie verdiept.

• Welke score geef je het product: landschapsfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: landschapsfotografie N.v.t.
  • Zou je het product: landschapsfotografie aanbevelen? Ja

Weer veel bijgeleerd ! Thx

Ik leer telkens weer heel wat bij.

• Welke score geef je het product: live-ai-in-lr-tom-reuvers
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-ai-in-lr-tom-reuvers top
  • Zou je het product: live-ai-in-lr-tom-reuvers aanbevelen? Ja

Veel geleerd over het gebruik van filters.

Erg interessant en veel geleerd over de verschillende filters (mn verloop en grijsfilters, polar wist ik al eea). En vooral ook de voorbereiding. Iets te veel marketing voor zoom academy pro toen ik keek, dat is jammer.

• Welke score geef je het product: live-filters-landschappen-bas-meelker N.v.t.
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-filters-landschappen-bas-meelker N.v.t.
  • Zou je het product: live-filters-landschappen-bas-meelker aanbevelen? N.v.t.

Goed en duidelijke uitleg.

Ik werk al een tijdje met lightroom classic. Maar vind het een mooie opfris cursus voor de juiste volgorde of instelling moet ik aanhouden. Daar wijk ik nog weleens vanaf.

• Welke score geef je het product: stoomcursus-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: stoomcursus-lightroom N.v.t.
  • Zou je het product: stoomcursus-lightroom aanbevelen? N.v.t.

Hier heb ik iets aan!!!

Fijn opbouwend commentaar over mijn ingezonden foto's

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview leerzaam

superleuk

Heel leuke en leerzame cursus, met duidelijke teksten en filmpjes

• Welke score geef je het product: cursus-fotograferen-in-de-herfst
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-fotograferen-in-de-herfst leuk en leerzaam
  • Zou je het product: cursus-fotograferen-in-de-herfst aanbevelen? Ja

Leer erg veel van alles en iedereen.

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Eng, maar erg leerzaam

Leerzaam

De review vond ik zeer leerzaam en daarmee kan ik m’n fotografie skills verbeteren.

• Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Leerzaam

Verrijkende kennis opdoen

De informatie biedt mij nog veel gedetailleerder inzicht in dde werking van mijn camera.

• Welke score geef je het product: live-duikinjecamera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-duikinjecamera Verrijkende kennis opdoen
  • Zou je het product: live-duikinjecamera aanbevelen? Ja

zeer goede portfolio bespreking

Je kan echt lezen dat er veel aandacht is besteed aan het beoordelen van je foto's Opbouwende kritiek, complimenteus met respect voor de maker. Zinvolle suggesties zonder belerend te zijn.

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview aanrader om je in te schrijven
  • Zou je het product: Portfolioreview aanbevelen? Ja

Een positief ingestoken review met een paar bruikbare verbetertips!

Feedback die uitgaat van de kracht van de fotograaf. De verbetertips waren niet altijd helemaal duidelijk verwoord (soms voor meer dan 1 uitleg vatbaar). Dit kan iets preciezer. Verder zou het heel nuttig zijn als de voorgestelde bewerkingen door door de beoordelaar zouden worden uitgevoerd en mee retour gestuurd, zodat zichtbaar is wat er bedoeld wordt. Maar ik begrijp dat dit tijdsintensief is, en daardoor wellicht niet echt een optie.

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Een positief ingestoken review met een paar bruikbare verbetertips!
  • Zou je het product: Portfolioreview aanbevelen? Ja

Heel leuk om me foto’s een keer te laten beoordelen

Zeer leuke ervaring!

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Heel leuk en erg leerzaam

Leerzaam

Prima cursus maar indien mogelijk ook cursussen aanbieden Merk gericht. Tom praat soms net iets te snel waardoor je iets niet goed kan verstaan , vooral voor mensen met gehoorverlies ( zoals ikzelf) Verder duiden vaklui en ook hier in de cursus dingen in het Engels of met afkortingen . Is prima maar duid het ook in het Nederlands erbij. De afkortingen even verduidelijken. De sprekers iets meer naar de camera laten kijken werkt goed ivm verstaan. Met vriendelijke groet

• Welke score geef je het product: live-duikinjecamera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-duikinjecamera perfect voor mindergoedhorenden
  • Zou je het product: live-duikinjecamera aanbevelen? Ja

Duidelijke uitleg bij nieuwe gebruiksmogelijkheden

De onderwerpen worden in een rustig tempo en met voldoende voorbeelden toegelicht. Mooi om te zien hoe AI in Lightroom verder ontwikkelt.

• Welke score geef je het product: live-ai-in-lr-tom-reuvers
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-ai-in-lr-tom-reuvers N.v.t.
  • Zou je het product: live-ai-in-lr-tom-reuvers aanbevelen? Ja

Positief opbouwend.

Van elke foto kreeg ik een uitgebreide reactie. De reacties waren heel positief opbouwend. Hier kan ik wat mee. Het enig jammere (een beetje) is dat het wel een tijdje duurde voor ik het mailtje met de beoordelingen kreeg (misschien was het erg druk. Maar ….. ik vind het een heel goed initiatief.

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview N.v.t.
  • Zou je het product: Portfolioreview aanbevelen? Ja

Ongelooflijk wat er achter dat "gewone" scherpte zit.

Iets wat zo vanzelfsprekend lijkt. Gewoon automatisch scherpstellen aanzetten en klaar....NIET DUS!! Wil je het echt goed doen, dan komt er veel meer bij kijken. En zonder langdradig te worden of vreselijk technische rompslomp gaat er met deze cursus een wereld voor je open. Leuk, toegankelijk en met veel voorbeelden en toepassingen voor een heel breed werkveld.

• Welke score geef je het product: cursus-scherpte
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-scherpte Ongelooflijk wat er achter dat "gewone" scherpte zit.
  • Zou je het product: cursus-scherpte aanbevelen? Ja

Je moet echt gericht zoeken naar onderwerpen en niet verdwalen in de vele materie

Aanbod is heel veel en het zou denk ik beter zijn meer categorieën te hebben m.a.w. de boeken, presets, workshops enz.

• Welke score geef je het product: cursus-werken-met-statieven
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-werken-met-statieven Leerzaam en goed te begrijpen
  • Zou je het product: cursus-werken-met-statieven aanbevelen? Ja

Fijn om feedback te krijgen op je foto's.

Niet alleen kreeg ik een mooie beoordeling. Ik kreeg ook handige tips om mijn fotobewerking en fotografie nog verder te verbeteren en nog creatiever bezig te zijn. Heel erg blij mee. Een volgende ronde doe ik zeker weer mee. Dank!

• Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Heel fijn/

Leerzaam

Goede cursussen en feedback waar je iets mee kunt

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Duidelijk en leerzaam

Duidelijke info, goede lessen

De workshops/lessen zijn goed opgebouwd en goed te volgen. Erg compleet!

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Feedback met goede verbetering op een heel prettige manier verwoord!

een heel nuttige ervaring

Ik vond het best spannend om vier foto's voor te leggen aan een expert. Toen ik na ongeveer twee weken de reactie ontving, was ik heel blij met de manier waarop het review is samengesteld. Het begint met een beschrijving van de sterke elementen van de foto. Het was verrassend te zien, hoe een expert naar een foto kijkt. Daarna werden de punten die voor verbetering vatbaar waren op een heel positieve manier gepresenteerd. Er werden allerlei suggesties gedaan om de foto's mooier te maken. De review eindigde met een voorstel voor een cursus die kan helpen om betere foto's te krijgen.

• Welke score geef je het product: Portfolioreview
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Portfolioreview Voor mij was het portfolioreview een heel zinvolle ervaring.

Richard Holkade 8

2033PZ Haarlem

06 19 21 27 21

Over Zoom Academy

Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.