Diverse trainingen gedaan en leer altijd wel weer iets.
De onderwerpen worden uitgebreid en duidelijk behandeld.
Heb veel dingen geleerd. De info was nuttig en van goede kwaliteit. Ik mis het feit dat ik feedback kreeg op de foto's die ik gemaakt heb. Zou graag verbeterpunten willen krijgen.
Zonder de online versie is het boek met regelmaat te beschrijvend. Aan alleen lezen heb je niet zoveel. Voorbeeldopgaven nadoen is nodig. Dat kan alleen in de online versie. Soms wordt voorkennis wel verondersteld, waardoor het voor beginners niet zo geschikt is. Maar al met al wel het nodige opgestoken.
Heel interessante verhalen en een geweldige uitleg
Je kiest zelf welke delen je wel of niet wilt volgen
Goede afwisseling in tekst, afbeeldingen en films.
Goede introductie in de opzet van Lightroom Classic
Ik vond het een goede cursus. Maar ik merk dat ik meer leerde uit het filmpje. Dan zie je hoe alle bewerkingen gebeuren en zie je direct het resultaat.
Leuke cursus maar ietwat onevenwichtig. alleen bij vuurwerk zit een quiz, alleen bij avondfotografie een video. Nabewerking is alleen voor Lightroom.
Weet nu mijn camera beter te gebruiken en iets op te zoeken in het menu.
nvt
leuke cursus met duidelijke uitleg
een leuk cadeautje
Onderdelen worden op eenvoudige wijze uitgelegd en maken het interessant en uitdagend om het uit te proberen.
steeds op een zeer rustige manier de verschillende aspecten en nieuwigheden aan bod laten komen
Goede detail, goed uitgelegd, prima voorbeeld,
Duidelijke uitleg met goede tips
Ik heb er van geleerd dat je veel attributen nodig hebt om mooie foto’s te maken.
Fijn dat je op elk tijdstip weer verder kunt gaan op momenten die jou uitkomen
Nuttige training
Leuke bondige cursus die goed te volgen is en met elk toestel bij te benen. Maar toch wel beter met in te stellen toestellen ipv een smartphone denk ik zo
Alles wordt duidelijk uitgelegd en het wel zo fijn dat je het zoveel als je nodig vindt, terug kan kijken. Het zou wel leuk en leerzaam zijn als er ook dierenmodellen worden gebruikt en niet alleen landschappen
Kort en bondige info.
Richard Holkade 8