Kort en bondige info.
Goed om deze lessen in het achterhoofd te houden tijdens de komende feestdagen. Er zitten zeker bruikbare tips voor mij bij.
Dingen die ik al weet waar ik altijd niet aan denk.
In de winter ben ik meestal niet zo geneigd om te fotograferen maar dat wordt met deze cursus anders.
er zitten veel goed bruikbare tips in verwerkt
Altijd goed om het geleerde vanuit het verleden weer eens op te halen en je alert te houden.
Wederom zeer goed info en uitleg hoe je een goede foto kan maken bij diverse situatie.
Ook al ben je ervaren, het kan géén kwaad om mee te doen. Sommige zaken zijn wat naar de achtergrond verdwenen. Soms omdat jt bepaalde technieken te weinig gebruikt. Zelf kijk ik heel vaak terug naar filmpjes etc op you tube om weer even de puntjes op de i te zetten. Een goede voorbereiding is belangrijk voor je op pad gaat.
Leerrijk en nuttige tips + interessant om te zien hoe andere fotografen hun instellingen gebruiken.
Vuurwerk doe ik elk jaar (Erasmusbrug, Rotterdam) dus dat heb ik onder de knie. Eten en kerst zijn eye openers voor me dus dat ga ik uitproberen.
Vaker de cursussen nakijken, je ziet vaak iets over het hoofd als je snel moet instellen. Vooral als je met statief werkt, Vergeet de bewegingsonscherpte niet uit te schakelen.
Leuk om weer even de puntjes op de i te zetten.
Ervaringen komen nog
Heb al van begin af aan een abonnement op de Academy en ben hier uitermate tevreden over. Als gepensoneerd hobbyfotograag heb ik natuurlijk ook alle tijd voor het volgen van jullie uitstekende cursussen en You-tube filmpjes. Voordeel van de online cursussen is dat je ze ook nog steeds kunt gebruiken als naslagwerk.
Veel 'gewone' onderwerpen worden compact weergegeven. Duidelijke cursus die uitnodigt tot 'zelf doen'.
Goede uitleg en goede tips
Ik ben niet geïnteresseerd in met welke camera in welke studio met hoeveel mensen een footfoto word gemaakt. Die mogelijkheden heb ik niet. voor een uitgebreide cursus best interessant maar hier niet op zijn plaats, de andere artikelen zijn voor amateurs wel te behappen. bij de vuurwerkfoto's een opmerking dat de foto uit Dubai heel mooi is, maar ook niet haalbaar voor jullie doelgroep.
in eigen tempo leren fotograferen
De cursussen van zoom zijn een mooi hulpmiddel om mijn amateurfotografie te verbeteren
Een trouwfotograaf die denkt dat hij alles al weet leert zeker veel bij met deze cursus. Ik zeg dat met veel ervaring, ik doe al 13 jaar trouwfotografie en heb meer dan 300 trouwreportages gemaakt. De hele trouwdag wordt goed onder de loep genomen, inclusief de randzaken.
lijk op eerste zicht gemakkelijk maar praktisch toepassen valt soms tegen.
Fijne duidelijke cursus
Met mijn autisme waren deze vragen nog goed te doen dankjewel
Heb veel geleerd over Lightroom
Ik doe deze cursus voor de tweede keer, omdat je toch nog het een en ander weer bijwerkt.
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem