Perfect uitgelegde cursus ,was zelf nog niet zover gekomen met de LR upgrade. Dus super .Bedankt Tom
weer veel bijgeleerd met de nieuwe functies en het fijn tunen van de foto's
helder en duidelijke uitleg
Goede cursus. Mis alleen extra uitleg over de draai- en clipsluitingen, (draai- en klemvergrendelingen genoemd) Welke b.v. beter is en waarom. Voor de rest erg blij met jullie Academy!!! Keep on doing the good work!!!
Vele leerzame lessen.
Een hele leuke workshop. Uiteindelijk een heel leuk resultaat.
Om gelijk mee te kunnen doen in de oefenbestanden, beeld stil zetten en mogelijk activiteit herhalen wordt resultaat meteen duidelijk.
Veel cursussen met duidelijke uitleg wat goed bruikbaar is inde praktijk
Leuke cursus met veel mooie voorbeelden en tips. De benadering van fotografie in verschillende landschappen is heel vergelijkbaar, waardoor de curssus nogal wat herhaling in zich heeft. Maar dit is niet storend.
Ik heb de cursus in eigen tempo gevolgd en het geleerde per module / functie direct op eigen materiaal uitgeprobeerd om de workflow en resultaten te testen. Dat ging prima, al weet ik nu al dat ij bepaalde functies zeker nog een aantal keren zal moeten oefenen voordat het routine wordt. Bij de cursus mag wel wat meer uitleg bij 'praktijk' foto's toegevoegd worden, met name WAT en WAAROM je een bepaalde instelling op een bepaalde waarde zet. Dit is op het resultaat niet altijd 1, 2, 3 te zien. Aanrader!!
vind de lessen die ik kan bekijken wel ok maar vraag me af waarom ik photoshop 2024 niet kan belijken.
Goed. helaas te weinig tijd om meer cursussen te doen
Zeer en degelijk uitgelegd onderwerp
Alle workshops die ik via jullie doe zijn stuk voor stuk geweldig met duidelijke uitleg en voorbeelden en duidelijk beeldmateriaal.
Nog eens rustig bekijken.....veel informatie, maar zeer nuttig!!!
De behandelde onderwerpen waren voor mij informatief, Op een passende snelheid en duidelijk gesproken door Kevin. Zou voor mij een vervolg op mogen komen. Jammer dat de te downloaden informatie, de juiste linken niet worden weergegeven of niet goed werken.
Veel geleerd over mijn camera, maar ik vond de manier niet prettig. Te veel lezen en zeer weinig video's waar je kan zien en horen hoe je er mee om kan gaan.
Ik heb genoten van de webinar en heb veel nieuwe dingen bijgeleerd alhoewel ik al een tijdje met LR werk. Ik kijk uit naar het webinar over PS.
Goede uitleg van de mogelijkheden
Twee laptops gebruikt op de ene lightroom open en op de andere de cursus
Deze cursus heeft me zo veel geleerd. heldere uitleg, oefeningen zijn goed mee te doen. Kortom een aanrader.
Heel leerzaam, en door het zien blijft het beter hangen dan uiot een boek alleen. Boek als naslag is heel waardevol.
Zoals altijd is de live workshop zeer goed.
Goed opgebouwd, vragen zijn soms wat irrelevant in de eindtoets.
De nieuwe functionaliteiten in de Lightroom 2024 worden duidelijk uitgelegd met voor- en na- delen maar ook de oudere mogelijkheden worden doorgenomen. Waarbij Tom Reuver een aantrekkelijke manier heeft om te vertellen en Maarten als sidekick voor de vragen.
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem
Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.