Dit heeft mij enorm op weg geholpen om serieus landschapsfoto's te gaan maken niet om te registreren maar om te componeren.
Ben nog niet zo lang bezig met fotografie. Maar door Zoom Academy hoop ik daar snel verandering in kan brengen.
leerrijk
Veel aspecten duidelijk uitgelegd met filmpjes ter ondersteuning.
Fijne workshop, met nuttige onderwerpen. Evt. voortaan toch iets meer de vragen en onderwerpen van tevoren op een rijtje zetten voor het eerste stuk en dan nog een kwartiertje voor de ad hoc vragen.
Fijne duidelijke cursus. Af en toe wat zoeken vanwege actuelere versie van LRC en PS
Heb het een en ander opgestoken en ga met een paar adviezen aan de slag
dekt de lading
Ik heb de cursus in 1 dag gemaakt .. het is erg duidelijk uitgelegd en je kunt alles gelijk uit proberen.. prima gedoseerd..!
Ik heb de stoomcursus lightroom gevolgd, ik begrijp het nu. Zonder cursus niet.
Er is zeer veel aandacht besteed aan het beoordelen van de foto’s die ik heb ingestuurd. Een prachtig geschreven review heb ik ontvangen van de redactie met heel goede tips waar ik zeker mee aan de slag ga. Een aanrader dit om je te helpen je fotografie te verbeteren.
Duidelijke uitleg en zeer diepgaand
Fijne uitleg. Er zat een mooie opbouw in de presentatie.
De beoordeling begint met een weergave van positieve aspecten mbt de foto. En de aanbevelingen zijn goed om je ontwikkeling tot betere fotografie te komen.
Duidelijke uiteenzetting van de mogelijkheden van de diverse panelen in LR
Prima opzet om in Lightroom te beginnen, kijk het vooral helemaal af. Gaat je zeker voor een aantal fouten behoeden.
zeer duidelijke uitleg
Heldere informatie, fijn om zelfstandig door te nemen.
Duidelijk en helder waar verbeter punten liggen.
altijd leuk om een (nieuwe) cursus af te werken, weer wat bijgeleerd
was blij verrast met de hoeveelheid nuttige en bruikbare informatie.
Ik vond het duidelijk, kort en krachtig e ik kon direct met Lightroom aan de slag. Handige en waardevolle module.
Ik volg regelmatig de webinars. Heb ook fotos ingestuurd voor de portfolio review. Heb in het verleden ook een aantal cursussen gevolgd.
Heb er moeite mee dat er veelvuldig (de gehele live-duikinjecamera) dit het geval is. geef daar om ook een nee bij de aanbeveling.
heel helder en duidelijk uitgelegd, al wel enige ervaring met photoshop dus dat was een voordeel maar genoeg nieuws geleerd. Ga zeker meer workshops volgen en flink oefenen, de hele familie zal er aan moeten geloven :)
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem