De omschrijvingen waren duidelijk, ik leerde stapje voor stapje alles wat ik wilde weten over Lightroom. Oefenen op de aangeboden voorbeelden was heel handig.
Prima opbouw met uitleg en videos
Je kan hoofdstuk voor hoofdstuk doornemen waardoor je niet alles in 1 keer hoef te lezen.
Het is leerzaam om te weten waar op te letten met schoonmaken van je apparatuur.
Uitleg over instellingen en opstelling lampen is niet erg duidelijk
In deze cursus krijg je heel veel informatie en men toont ook het resultaat en hoe je er toe komt om een bepaalde foto te maken. Dit is gewoon een kei goede cursus.
de cursussen die er geven worden zijn goed doordacht
Gebruik alk jaren Lightroom, maar jullie hebben aardig veel aandacht besteed aan alle nieuwe en veranderingen, die er zijn gekomen op dit moment. De Video en seminar gaven een en ander duidelijk weer en ga zeker een en nader proberen met de geleverde voorbeelden en de al door mij gemaakte foto's
Ondanks het feit dat ik een goes statief heb, had deze cursus moeten volgen voor ik mijn statief ging kopen. Was de keus waarschijnlijk toch iets anders geweest.
leuke aanvulling om mijn eigen ervaringen met avondfotografie
Lesstof duidelijk uitgelegd, al kwam ik er snel achter dat het voor mij persoonlijk al bekende zaken zijn.
nooit te oud om te leren
doe er toch niet zoveel mee als ik eerst dacht
Heel duidelijk en leerzaam. Alles wordt goed duidelijk uitgelegd en daarna ook ondersteund met een filmpje. En daarnaast krijg je samenvattingen en geheugensteuntjes. Kortom: heel tevreden!
je eigen ritme bepalen en terug kunnen kijken
Zoom Academy is top voor de beginner t/m de ervaren photoshopper.
Zeer goede uitleg van de foto cursussen. Veel geleerd.
Ben een lerende fotograaf, die graag zelf experimenteert, maar ook wil leren van ervaren fotografen. meestal gebruik ik de tips en trucs, die ik dan weer toepas in mijn experimenten.
Om een kleuropname toch een zwart/wit foto te creëren op zo verschillende werkwijzen.
nuttige tips, inzicht in begrippen
Om een of andere duistere en tot op heden niet opgehelderde reden is het onmogelijk een account aan te maken zonder hulp van de helpdesk: e-mails worden niet ontvangen, ook niet als spam. Het door de helpdesk gegenereerde wachtwoord veranderen is om dezelfde reden ook onmogelijk. Verder vond ik de gevolgde cursus erg oppervlakkig, vaak herhalend en bevat deze veel te veel tekst, zonder in te gaan op bijvoorbeeld illustrerende foto's. Het niveau van de cursus lijkt mij meer aansluiten bij een absolute beginner. Als ik willekeurige inhoudsopgaven bekijk, lijkt mij dat bij andere cursussen niet veel beter. Tot slot vind ik dat er wel heel, heel, heel erg veel cursussen worden aangeboden die telkens een piepklein facetje van bijvoorbeeld landschapsfotografie behandelen. Dit komt op mij over als te verspreid, en onsamenhangend.
Heb al een keer een Melkweg mogen fotograferen. Dat is echt geweldig om die tezien in Nederland.
Vlotte tekst, duidelijk en met heel bruikbare voorbeelden en tips.
heel interessant en leerrijk
Gaat wel snel naar professioneel fotograferen. zou iets meer basic mogen zijn.
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem