Heel erg zinvol

De omschrijvingen waren duidelijk, ik leerde stapje voor stapje alles wat ik wilde weten over Lightroom. Oefenen op de aangeboden voorbeelden was heel handig.

• Welke score geef je het product: cursus-lightroom-2023
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-lightroom-2023 Heel erg zinvol
  • Zou je het product: cursus-lightroom-2023 aanbevelen? Ja

Duidelijk, kort en bondig

Prima opbouw met uitleg en videos

• Welke score geef je het product: abonneecadeaus-2022
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: abonneecadeaus-2022 Mooie aanvulling
  • Zou je het product: abonneecadeaus-2022 aanbevelen? Ja

Duidelijk en begrijpbaar weergegeven.

Je kan hoofdstuk voor hoofdstuk doornemen waardoor je niet alles in 1 keer hoef te lezen.

• Welke score geef je het product: cursus-fotograferen-in-de-herfst
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-fotograferen-in-de-herfst Duidelijk en leerzaam
  • Zou je het product: cursus-fotograferen-in-de-herfst aanbevelen? Ja

leerzaam om te weten waar op te letten.

Het is leerzaam om te weten waar op te letten met schoonmaken van je apparatuur.

• Welke score geef je het product: cursus-camera-onderhoud
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-camera-onderhoud leerzaam voor beginners
  • Zou je het product: cursus-camera-onderhoud aanbevelen? Ja

Tot nu toe de minste cursus die ik heb gevolgd

Uitleg over instellingen en opstelling lampen is niet erg duidelijk

• Welke score geef je het product: rembrandt
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: rembrandt Tegenvallende cursus
  • Zou je het product: rembrandt aanbevelen? Nee

Heel veel geleerd in een mum. van tijd.

In deze cursus krijg je heel veel informatie en men toont ook het resultaat en hoe je er toe komt om een bepaalde foto te maken. Dit is gewoon een kei goede cursus.

• Welke score geef je het product: cursus-creatieve-macro
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-creatieve-macro Kei goed!
  • Zou je het product: cursus-creatieve-macro aanbevelen? Ja

een heel goed doordachte cursus

de cursussen die er geven worden zijn goed doordacht

• Welke score geef je het product: beheers-je-camera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: beheers-je-camera het is leerzaam
  • Zou je het product: beheers-je-camera aanbevelen? Ja

Prima uitgebreide cursus

Gebruik alk jaren Lightroom, maar jullie hebben aardig veel aandacht besteed aan alle nieuwe en veranderingen, die er zijn gekomen op dit moment. De Video en seminar gaven een en ander duidelijk weer en ga zeker een en nader proberen met de geleverde voorbeelden en de al door mij gemaakte foto's

• Welke score geef je het product: cursus-lightroom-2023
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-lightroom-2023 Uitstekend
  • Zou je het product: cursus-lightroom-2023 aanbevelen? Ja

goede tips

Ondanks het feit dat ik een goes statief heb, had deze cursus moeten volgen voor ik mijn statief ging kopen. Was de keus waarschijnlijk toch iets anders geweest.

• Welke score geef je het product: cursus-werken-met-statieven
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-werken-met-statieven goed

leerzaam

leuke aanvulling om mijn eigen ervaringen met avondfotografie

• Welke score geef je het product: cityscapes
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cityscapes weer wat nieuwe ideetjes opgedaan
  • Zou je het product: cityscapes aanbevelen? Ja

Duidelijk verteld

Lesstof duidelijk uitgelegd, al kwam ik er snel achter dat het voor mij persoonlijk al bekende zaken zijn.

• Welke score geef je het product: lightroom-videocast
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lightroom-videocast Goed en duidelijk uitleg
  • Zou je het product: lightroom-videocast aanbevelen? Ja

super

nooit te oud om te leren

• Welke score geef je het product: cursus-werken-met-statieven
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-werken-met-statieven handig

leuk om te leren

doe er toch niet zoveel mee als ik eerst dacht

• Welke score geef je het product: werken-met-vuur
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: werken-met-vuur lastiger dan ik dacht
  • Zou je het product: werken-met-vuur aanbevelen? Ja

Duidelijk

Heel duidelijk en leerzaam. Alles wordt goed duidelijk uitgelegd en daarna ook ondersteund met een filmpje. En daarnaast krijg je samenvattingen en geheugensteuntjes. Kortom: heel tevreden!

• Welke score geef je het product: basiscursusfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: basiscursusfotografie Leerzaam
  • Zou je het product: basiscursusfotografie aanbevelen? Ja

duidelijk en overzichtelijk opgesteld

je eigen ritme bepalen en terug kunnen kijken

• Welke score geef je het product: fotograferen-met-je-canon-camera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotograferen-met-je-canon-camera super
  • Zou je het product: fotograferen-met-je-canon-camera aanbevelen? Ja

Veel keuze :)

Zoom Academy is top voor de beginner t/m de ervaren photoshopper.

• Welke score geef je het product: cursus-bewerken-in-photoshop
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-bewerken-in-photoshop uitgebreid en duidelijk
  • Zou je het product: cursus-bewerken-in-photoshop aanbevelen? Ja

duidelijkheid

Zeer goede uitleg van de foto cursussen. Veel geleerd.

• Welke score geef je het product: cursus-smartphonefotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-smartphonefotografie prima
  • Zou je het product: cursus-smartphonefotografie aanbevelen? Ja

Lerende fotograaf

Ben een lerende fotograaf, die graag zelf experimenteert, maar ook wil leren van ervaren fotografen. meestal gebruik ik de tips en trucs, die ik dan weer toepas in mijn experimenten.

• Welke score geef je het product: cursus-werken-met-statieven
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-werken-met-statieven Ben nog lerend

Verrassend

Om een kleuropname toch een zwart/wit foto te creëren op zo verschillende werkwijzen.

• Welke score geef je het product: videocursus-fotos-omzetten-in-zwart-wit
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: videocursus-fotos-omzetten-in-zwart-wit helder
  • Zou je het product: videocursus-fotos-omzetten-in-zwart-wit aanbevelen? Ja

leuk en leerzaam

nuttige tips, inzicht in begrippen

• Welke score geef je het product: cursus-krachtige-composities
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-krachtige-composities N.v.t.
  • Zou je het product: cursus-krachtige-composities aanbevelen? Ja

account aanmaken lukt niet zonder hulp

Om een of andere duistere en tot op heden niet opgehelderde reden is het onmogelijk een account aan te maken zonder hulp van de helpdesk: e-mails worden niet ontvangen, ook niet als spam. Het door de helpdesk gegenereerde wachtwoord veranderen is om dezelfde reden ook onmogelijk. Verder vond ik de gevolgde cursus erg oppervlakkig, vaak herhalend en bevat deze veel te veel tekst, zonder in te gaan op bijvoorbeeld illustrerende foto's. Het niveau van de cursus lijkt mij meer aansluiten bij een absolute beginner. Als ik willekeurige inhoudsopgaven bekijk, lijkt mij dat bij andere cursussen niet veel beter. Tot slot vind ik dat er wel heel, heel, heel erg veel cursussen worden aangeboden die telkens een piepklein facetje van bijvoorbeeld landschapsfotografie behandelen. Dit komt op mij over als te verspreid, en onsamenhangend.

• Welke score geef je het product: cursus-landschap-in-nederland-buienradar
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-landschap-in-nederland-buienradar Ik vond de cursus zeer oppervlakkig en nietszeggend.
  • Zou je het product: cursus-landschap-in-nederland-buienradar aanbevelen? Nee

Heb al een keer een Melkweg mogen fotograferen. Dat is echt geweldig om die tezien in Nederland.

• Welke score geef je het product: cursus-sterrenfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-sterrenfotografie Super
  • Zou je het product: cursus-sterrenfotografie aanbevelen? Ja

Heldere uitleg

Vlotte tekst, duidelijk en met heel bruikbare voorbeelden en tips.

• Welke score geef je het product: landschapsfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: landschapsfotografie Aanrader
  • Zou je het product: landschapsfotografie aanbevelen? Ja

praktisch

heel interessant en leerrijk

• Welke score geef je het product: lightroom-videocast
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lightroom-videocast duidelijk
  • Zou je het product: lightroom-videocast aanbevelen? Ja

geeft inzicht in fotograferen

Gaat wel snel naar professioneel fotograferen. zou iets meer basic mogen zijn.

• Welke score geef je het product: kennismaken-met-zoom-academy
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: kennismaken-met-zoom-academy voldoende
  • Zou je het product: kennismaken-met-zoom-academy aanbevelen? Ja

Richard Holkade 8

2033PZ Haarlem

06 19 21 27 21

Over Zoom Academy

Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.