Een heldere begrijpbare lesstof. Goed opgebouwd.

Ik ben een beginnende fotograaf. Ga bijna met pensioen en dit lijkt mij een leuke hobby. Ben van plan een biografie te schrijven met ondersteuning van foto's. Met de doelstelling mijn kinderen en kleinkinderen een inkijkje te geven in het leven zoals ik dat geleefd heb.

• Welke score geef je het product: basiscursusfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: basiscursusfotografie Een heldere begrijpbare cursus.
  • Zou je het product: basiscursusfotografie aanbevelen? Ja

Fijne cursus, veel geleerd

Door de cursus macro fotografie ben 8k weer bewuster gaan fotograferen met mijn microleningen.

• Welke score geef je het product: macrofotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: macrofotografie Veel aan gehad.
  • Zou je het product: macrofotografie aanbevelen? Ja

sup[er bruikbare cursus, ben er pas later mee klaar, inmiddels is er een nieuwe versie LR

inmiddels goede ervaring

• Welke score geef je het product: lightroom2020
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lightroom2020 heel helpend
  • Zou je het product: lightroom2020 aanbevelen? Ja

Goede informatie

• Welke score geef je het product: beroepsfotograaf
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: beroepsfotograaf Goed
  • Zou je het product: beroepsfotograaf aanbevelen? Nee

Heel interessant

Je leert zo goed waar je aan moet denken, nog leuker als je 2 eigen foto's tegen komt in de cursus.

• Welke score geef je het product: cursus-huisdieren
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-huisdieren Duidelijk
  • Zou je het product: cursus-huisdieren aanbevelen? Ja

erg leuk en leerzaam

de materie is interessant en uitgebreid behandeld. de mogelijkheid te stoppen, terug te kijken en in de tijd te spreiden is heel fijn. sommige onderdelen waren voor mij minder interessant (zoals dierenfotografie)

• Welke score geef je het product: online-cursus-fotograferen-in-een-thuisstudio
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: online-cursus-fotograferen-in-een-thuisstudio erg leuk en leerzaam
  • Zou je het product: online-cursus-fotograferen-in-een-thuisstudio aanbevelen? Ja

Veel geleerd!

Het was voor mij fijn dat ik eerst de tekst kon lezen en daarna gelijk de video te zien kreeg. Super!

• Welke score geef je het product: cursus-lightroom-2023
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-lightroom-2023 Heel praktisch

Prettige introductie

Prettige introductie met afwisselend lees en video materiaal.

• Welke score geef je het product: basiscursusfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: basiscursusfotografie prettige introductie
  • Zou je het product: basiscursusfotografie aanbevelen? Ja

Uitsteken

Was heel goed te volgen

• Welke score geef je het product: macrofotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: macrofotografie Goed
  • Zou je het product: macrofotografie aanbevelen? Ja

Duidelijke uitleg.

Goed te volgen, nu nog de praktijk zelf uit voeren.

• Welke score geef je het product: licht-en-belichting
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: licht-en-belichting Duidelijke uitleg
  • Zou je het product: licht-en-belichting aanbevelen? Ja

Duidelijk en mooi om de meeste mogelijkheden te ondekken

Ik was op zoek hoe ik Lightroom kan gebruiken en wat er allemaal mee kan. Dat is zeker geluk. Het brengt mij weer verder om foto's mooi te kunnen bewerken

• Welke score geef je het product: cursus-lightroom-2023
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-lightroom-2023 Duidelijke uitleg en mooie voorbeelden

nuttige info

nuttige tips om rekening mee te houden. ook de fotogenieke locaties is fijn

• Welke score geef je het product: fotograferen-in-oostenrijk
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotograferen-in-oostenrijk Prettig om door te nemen
  • Zou je het product: fotograferen-in-oostenrijk aanbevelen? Ja

Interessante cursus met veel handige tips

Ook al weet je al veel van fotografie, toch krijg je weer een nieuwe frisse kijk op bepaalde onderwerpen. Niet alleen op de techniek, maar ook op andere zaken die je tegen komt als je b..v. in een ander land met andere culturen gaat fotograferen.

• Welke score geef je het product: cursus-fotograferen-op-reis
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-fotograferen-op-reis interessante cursus
  • Zou je het product: cursus-fotograferen-op-reis aanbevelen? Ja

Duidelijke uitleg

Ik werk al even in Lightroom, maar in deze cursus heb ik waardevolle tips gehaald.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-beheren-en-bewerken-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-beheren-en-bewerken-in-lightroom Duidelijk en nuttige informatie
  • Zou je het product: cursusbundel-beheren-en-bewerken-in-lightroom aanbevelen? Ja

LEUK

Toch even wat ervaringen gedeeld met andere statiefgebruikers. Wel leuk om eens te lezen

• Welke score geef je het product: cursus-werken-met-statieven
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-werken-met-statieven goed
  • Zou je het product: cursus-werken-met-statieven aanbevelen? Ja

Zeer goede training. Duidelijke uitleg

Bij de filmpjes van hr Reuvers goed en duidelijk uitgelegd. Compliment Tom. Graag een vervolg met behandeling van alle menu keuze mogelijkheden. Dus een verdieping.

• Welke score geef je het product: cursus-lightroom-2023
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-lightroom-2023 Super cursus

Teveel nadruk op Photoshop,

Er wordt veel te veel nadruk gelegd op Lightroom en Photoshop, terwijl er betaalbare en degelijke alternatieven zijn zoals Gimp, Affinity Photo, Luminar, PaintShopPro, enz enz

• Welke score geef je het product: videocursus-fotos-omzetten-in-zwart-wit
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: videocursus-fotos-omzetten-in-zwart-wit N.v.t.
  • Zou je het product: videocursus-fotos-omzetten-in-zwart-wit aanbevelen? Nee

Weer een aantal kleine tips voor op vakantie bijgeleerd

Weer een aantal kleine tips voor op vakantie bijgeleerd.

• Welke score geef je het product: cursus-fotograferen-op-reis
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-fotograferen-op-reis Weer een aantal kleine tips voor op vakantie bijgeleerd
  • Zou je het product: cursus-fotograferen-op-reis aanbevelen? Ja

Iets te high over

Leuk om een eerste ervaring op te doen in fotografie.

• Welke score geef je het product: cursus-smartphonefotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-smartphonefotografie Iets te high over
  • Zou je het product: cursus-smartphonefotografie aanbevelen? Nee

Prima cursus

cursus geeft handige/waardevolle informatie

• Welke score geef je het product: landschapsfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: landschapsfotografie N.v.t.
  • Zou je het product: landschapsfotografie aanbevelen? Ja

leerzaam

duidelijke uitleg met de videos

• Welke score geef je het product: abonneecadeaus-2022
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: abonneecadeaus-2022 nuttige informatie
  • Zou je het product: abonneecadeaus-2022 aanbevelen? Ja

Mijn eerste (gratis) cursus van Zoom

Voor ik een abonnement wilde nemen, wilde ik eerst maar kijken wat de opzet van de (gratis) cursus was. Ik ben aangenaam verrast over de hoeveelheid informatie en de opzet er van. Op basis hiervan ga is zeker een jaar abonnement nemen en ook de andere cursussen volgen.

• Welke score geef je het product: landschapsfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: landschapsfotografie Op een informatieve wijze leerzaam en goed te volgen.
  • Zou je het product: landschapsfotografie aanbevelen? Ja

Goede uitleg

Makkelijk en begrijpelijke taal.

• Welke score geef je het product: cameratechniek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cameratechniek N.v.t.
  • Zou je het product: cameratechniek aanbevelen? Ja

Duidelijk en goed geschreven

Een leerzame, duidelijke cursus.

• Welke score geef je het product: cursus-smartphonefotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-smartphonefotografie Leerzaam
  • Zou je het product: cursus-smartphonefotografie aanbevelen? Ja

veel informatie om mee te starten

Ga het gebruiken als naslag, omdat de mogelijkheden soms oneindig lijken. Mijn camera heeft niet alle besproken functies. Voor als nog voldoende om te starten met fotograferen en je toestel beter te leren kennen.

• Welke score geef je het product: fotograferen-met-je-canon-camera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotograferen-met-je-canon-camera goede basis cursus
  • Zou je het product: fotograferen-met-je-canon-camera aanbevelen? Ja

Richard Holkade 8

2033PZ Haarlem

06 19 21 27 21

Over Zoom Academy

Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.