Ik ben een beginnende fotograaf. Ga bijna met pensioen en dit lijkt mij een leuke hobby. Ben van plan een biografie te schrijven met ondersteuning van foto's. Met de doelstelling mijn kinderen en kleinkinderen een inkijkje te geven in het leven zoals ik dat geleefd heb.
Door de cursus macro fotografie ben 8k weer bewuster gaan fotograferen met mijn microleningen.
inmiddels goede ervaring
Goede informatie
Je leert zo goed waar je aan moet denken, nog leuker als je 2 eigen foto's tegen komt in de cursus.
de materie is interessant en uitgebreid behandeld. de mogelijkheid te stoppen, terug te kijken en in de tijd te spreiden is heel fijn. sommige onderdelen waren voor mij minder interessant (zoals dierenfotografie)
Het was voor mij fijn dat ik eerst de tekst kon lezen en daarna gelijk de video te zien kreeg. Super!
Prettige introductie met afwisselend lees en video materiaal.
Was heel goed te volgen
Goed te volgen, nu nog de praktijk zelf uit voeren.
Ik was op zoek hoe ik Lightroom kan gebruiken en wat er allemaal mee kan. Dat is zeker geluk. Het brengt mij weer verder om foto's mooi te kunnen bewerken
nuttige tips om rekening mee te houden. ook de fotogenieke locaties is fijn
Ook al weet je al veel van fotografie, toch krijg je weer een nieuwe frisse kijk op bepaalde onderwerpen. Niet alleen op de techniek, maar ook op andere zaken die je tegen komt als je b..v. in een ander land met andere culturen gaat fotograferen.
Ik werk al even in Lightroom, maar in deze cursus heb ik waardevolle tips gehaald.
Toch even wat ervaringen gedeeld met andere statiefgebruikers. Wel leuk om eens te lezen
Bij de filmpjes van hr Reuvers goed en duidelijk uitgelegd. Compliment Tom. Graag een vervolg met behandeling van alle menu keuze mogelijkheden. Dus een verdieping.
Er wordt veel te veel nadruk gelegd op Lightroom en Photoshop, terwijl er betaalbare en degelijke alternatieven zijn zoals Gimp, Affinity Photo, Luminar, PaintShopPro, enz enz
Weer een aantal kleine tips voor op vakantie bijgeleerd.
Leuk om een eerste ervaring op te doen in fotografie.
cursus geeft handige/waardevolle informatie
duidelijke uitleg met de videos
Voor ik een abonnement wilde nemen, wilde ik eerst maar kijken wat de opzet van de (gratis) cursus was. Ik ben aangenaam verrast over de hoeveelheid informatie en de opzet er van. Op basis hiervan ga is zeker een jaar abonnement nemen en ook de andere cursussen volgen.
Makkelijk en begrijpelijke taal.
Een leerzame, duidelijke cursus.
Ga het gebruiken als naslag, omdat de mogelijkheden soms oneindig lijken. Mijn camera heeft niet alle besproken functies. Voor als nog voldoende om te starten met fotograferen en je toestel beter te leren kennen.
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem
Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.