Ga het gebruiken als naslag, omdat de mogelijkheden soms oneindig lijken. Mijn camera heeft niet alle besproken functies. Voor als nog voldoende om te starten met fotograferen en je toestel beter te leren kennen.
Heel wat geleerd.
prima cursus
Ik heb weer een heleboel fijne kneepjes geleerd
Duidelijke uitleg, goede opbouw naar alle onderdelen.
Er zijn altijd dingen die je tegenkomt waarvan je denkt, he dat wist ik nog niet. Ook in deze cursus gebeurde dat weer.
Aan te bevelen . Duidelijk lesmateriaal en prima terug zoeken.
De stappen zijn duidelijk uitgelegd en makkelijk te volgen.
Alles duidelijk te lezen ook fijn dat er filmpjes bij zitten
Het heeft mij aangezet om nog beter te kijken.
Deze cursus heeft een uitstekende opbouw. Na het voltooien kan het "echte" werk beginnen...
Heel leerzaam en leuk leren kijken naar licht. Dank!
Als beginner in lightroom was dit een fantastische basis om mij verder te ontwikkelen.
duidelijke cursus. Meer inzicht en ga zeker proberen om vanaf nu in de M stand te fotograferen
Ga ermee aan de slag, maar moet nog veel leren wat betreft het samenvoegen en bewerken
Leuke leerzame cursus
Toch weer wat geleerd van deze cursus.
Ik zie soms high-key. Zou leuk zijn dat dat bij bloemen zou worden uitgelegd.
Heel leerzaam en alles word goed uitgelegd en duidelijke tekst en video's
Weer een interessante en duidelijke cursus met oefeningen en voorbeelden.
De lessen zijn duidelijk uitgelegd. Theorie wordt meteen ondersteund door voorbeelden. Op het einde van de les wordt deze uitleg nog eens ondersteund door een filmpje.
Zeer interessant, goede uitleg met duidelijke beelden.
Heel mooie heldere uitleg. Toch nog iets bijgeleerd. Dank je wel.
50 jaar ervaring op allerlei fotografisch gebied
Ik heb deze cursus goed kunnen volgen en kunnen oefenen met leuke opdrachten. Alles was erg duidelijk uitgelegd.
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem
Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.