Ben er maar eens mee begonnen en ik moet zeggen dit beviel me prima. Moet het nog allemaal gaan uitproberen maar de uitleg en het proberen voor de eerste keer ging makkelijk en snel... Ga ik zeker toepassen bespaart me veel tijd...
Goede uitleg
Duidelijke uitleg
Dacht dat ik al veel wist. Weer veel bijgeleerd.
alle onderwerpen zijn heel duidelijk uitgelegd, stap voor stap. oneindig veel keus. ik zou niet meer zonder kunnen
Duidelijke stap voor stap uitleg. Daarnaast herhaling van technieken waardoor je ziet hoe ze in verschillende omstandigheden gebruikt kunnen worden.
Mooi om te zien wat er allemaal kan
Zeer duidelijk om te volgen. Aangename formule!
veel geleerd/geoefend
dat is zijn geld waard
bruikbare informatie op een duidelijke manier uitgelegd.
Duidelijke uitleg en voorbeelden/
Dit is een mooi cadeautje. Daar zat ik al lang op te wachten. Heel erg bedankt aan RESHIFT !
De cursus was goed te volgen en zeker niet te moeilijk.
Goed uitgelegd en gemakkelijk te volgen
Het fotograferen met de gevolgde cursussen laat zien dat deze van goede kwaliteit zijn. De uitleg is goed en duidelijk!
Zoals ik in een eerdere reactie op de review al liet weten: de foto met het kanonschot was een geluksmoment. Ik maakte de foto niet bewust op het moment van schieten, maar het schot ging af toen ik de foto maakte……
Door de hele concrete oefeningen zie je wat je als fotograaf allemaal uit PS kunt halen en wat de belangrijkste tools zijn.
De cursussen die ik heb gevolgd zijn prima
duidelijk uitgelegd
Je komt elke keer met deze opmerkingen weer een stukje verder.
Zeer bruikbare en waardevolle adviezen werden gegeven
Rustige uitleg met goede voorbeelden en leerzaam om mee te doen
Altijd nieuwe dingen leren om bij te blijven
Goede uitleg. Logische stappen. Video's vormen belangrijke aanvulling op de uitleg
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem
Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.