Mooie reviews op de foto's. Dank voor de mooie woorden en tips voor verfijning van de opname techniek en postprocessing
Zeer kundige en professionele uitleg Jammer dat de verbinding slecht was en dat het daardoor ontzettend uitloopt. Je betaald voor de live deelname alleen lukt dat niet altijd door problemen vanaf zoomacademy Cursus uitstekend aanpas cursus rondom slecht door verbindingsproblemen
De tips die ik gekregen heb i.v.m de nabewerking van mijn foto's zal ik zeker meenemen. Het zijn kleine verbeteringen die de foto's naar een hoger niveau tillen.
Je ziet dat er serieus naar gekeken is en tijd aan is gegeven .
Ik vind het leuk dat ze dit doen,kan er weer van leren. En ze hebben sowieso leuke cursussen. Hoop ze gaan ermee door
Gelijk toepasbaar, zeer duidelijk uitgelegd,
Het gebeurt niet vaak dat een redactie de moeite en tijd neemt om de portfolio van zijn (VIP)leden te beoordelen. Ook al is dit maar een beperkt deel uit de omvangrijke bibliotheek die de meeste fotografen opgebouwd hebben, de feedback die je krijgt heb ik ervaren als bijzonder waardevol. Elke voorgelegde foto wordt vakkundig en eerlijk becommentarieerd. Daarnaast krijg je ook nog enkele tips waarmee je dit beeld nog sterker kunt maken. Deze bespreking heeft mij alvast meer vertrouwen gegeven in de onderwerpen die ik fotografeer en de wijze hoe ik dat doe. Met de tips kan ik zeker aan de slag om nog dat beetje meer te bereiken. Dank aan het team en een aanbeveling aan allen die nog niet zijn ingegaan op dit aanbod!
Met deze beoordeling krijg je een duidelijk overzicht van waar je staat met je fotografie en waar de verbeterpunten zitten. Je krijgt zeer waardevolle tips om je foto's naar een hoger niveau te te brengen. Ook krijg je een advies om een bepaalde cursus te gaan doen die aansluit bij het soort fotografie dat je beoefend.
als eerst zag t er heel strak uit ten tweede prachtig hoe de foto s beschreven worden, prachtig om te lezen ook de tips zijn de moeite waard te proberen , thanks gr marcel ravers
nuutig en duidelijk
De punten die ter verbetering aangeven werden kon ik iets mee. Het is fijn als er iemand anders eens naar je foto’s kijkt. Als zeer positief ervaren.
De feedback die jullie hebben gegeven was opbouwend en positief. De verbeterpuntjes hebben jullie goed beschreven en zijn waardevol voor me. Dank je wel!
erg veel van geleerd
De preset bestanden kunnen beter gecatalogiseerd worden door Zoom. Namen lopen door elkaar en er zijn 2 bestandstypes en die lopen ook door elkaar heen. Zou mooi zijn dat in de map ook de juiste bestandstypes staan en dezelfde catalogus stijl wordt gehanteerd in alle bestandsmapjes.
Mijn foto's zijn goed en mooi beoordeeld en met de tips kan ik zeker aan de gang! Bedankt voor jullie moeite
een cursus die hier iets verder op in gaat het is nu allemaal behoorlijk beknopt, filmpjes die echt het verschil laten zien in het echt zou een aanvulling zijn. en vooral voor de beginnende fotograaf. de m stand is mooi maar leer eerst je camera kennen, want ik fotografeer in m4/3 en iso is dus een belangrijke factor in mijn ruis in de fotos, dus ik moet flink schakelen tussen weinig iso en andere instellingen die dit opvangen. en de cameras zijn hier steeds beter in dus de S en A stand kan veel rustgeven in fotografie want voor je het weet mis je momenten en ben je alleen maar bezig met instellingen. resultaat is belangrijker dan hoe je het hebt gedaan en dat kan zelfs de automatische stand zijn vind ik. al staat hij wel vaak op M maar even kijken wat de camera zou doen in een bepaalde situaties, geeft je veel ervaring en idee van wat de camera allemaal kan.
Het is leuk positieve commentaar te krijgen op mijn foto’s en tip te krijgen waar ik nog beter van kan worden
heel goede uitleg over met name nieuwere camera's.
Ik heb 4 van mijn fotos ingestuurd voor een portfolio review. Ik vind het toch altijd spannend wat iemand anders van mijn foto vindt. Per foto is er een reactie gegeven, de positieve punten stonden duidelijk beschreven, maar nog fijner waren de puntjes van aandacht. Van een suggestie tot een andere kader tot kleine puntjes op de i voor wat betreft de bewerking van de foto. Dank voor de heldere review, ik ga er zeker mee aan de slag.
Ik vind het een hele bijzondere ervaring om zo uitgebreid te lezen wat een deskundige van mijn foto's vinden en hoe ik ze nog kan verbeteren. Dat geeft zelfvertrouwen om op mijn ingeslagen weg verder te gaan.
Het was fijn om te lezen dat mijn foto´s gewaardeerd werden. Wat terug kwam was eigenlijk bij allemaal de regel van derden gebruiken. Ga ik toch meer op letten. Verder tips om meer te variëren in perspectieven en te experimenteren met diafragma en scherptediepte. En aandacht blijven besteden aan de nabewerking.
Je kunt als hobby fotograaf op Zoom Academy hel veel leren, de cursussen doe je in de wintermaanden, en alles wat je hebt geleerd kun je heel mooi in de zomermaanden weer gebruiken
Prettig om te kijken. Alles wort duidelijk uitgelegd. Kijk graag de "live streams" achteraf. Dan kan ik pauzeren. En de handelingen op mijn computer uitvoeren
Vind de reacties opbouwend en hierdoor kijk ik naar de desbetreffende foto met andere ogen. Heel leerzaam. Ben hier erg tevreden over. Hopelijk heeft het een vervolg.
Leerzaam
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem
Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.