Prima laptop voor een goede prijs, die voldoet aan de verwachtingen. Snel geleverd. Ik zou het wel fijn vinden als er een track&trace code wordt doorgegeven.

Snel geleverd goed product

Snel in huis Goede communicatie

Net bedrijf

Vriendelijk personeel, en op vragen reageren ze snel en correct. Erg behulpzaam

Nette laptop voor een nette prijs

Ik kocht een Elite notebook van HP en kreeg die heel netjes verpakt en vooral ook goed beschermd tegen beschadiging binnen. Heb de laptop nu ruim een week in gebruik en die bevalt goed. Een paar dingen zijn net iets anders als ik verwacht had, maar dat is deels te wijten aan het feit dat ik niet de hele configuratie had gecheckt en was uitgegaan van aannames ipv checken.

Veel keus en een vakkundig advies. Nette laptops met garantie.

Top laptop lekker snel en ook snel geleverd

Alles is duidelijk en het klopt goeie laptop voor een mooie prijs

Snelle reactie op email

goede prijs kwaliteit en regaeert altijd op email.

Goed aanbod

Een mooie laptop voor een mooie prijs. En snel geleverd!

Gebeld, besteld, betaald, verstuurd......perfect!

Keurige laptop, prima accu, snel, alles zoals beschreven. Nauwelijks gebruikt, goedkoop voor zo een laptop. Dank

Er werd goed meegedacht over een.passende laptop voor mijn zoon. De snelle levering wat ook goed.

Prima laptop, snelle levering.

Wanneer jezelf onvoldoende verstand van laptops hebt, om een 2e hands laptop, bv via marktplaats, te durven aanschaffen is dit adres een prima optie.

In een woord top

Service en goed advies van dit bedrijf is geweldig

Kunt u gerust naar toe gaan altijd goed

Denkt mee, goed en betrouwbaar!

Ik heb na veel rondkijken m'n laptop hier vandaan gehaald op afspraak. Ik had nog m'n voorkeuren en wensen doorgegeven zodat we ook alternatieven konden vergelijken. Laptop is in prima staat, ook testbaar en alle eigenschappen worden nog even bij langs gelopen. Ik ga hier zo weer heen.

Snel en precies zoals geadverteerd,een dikke 10

Mooi product en uitstekend service en communicatie!

Mooi product en uitstekend service en communicatie!

Snelle levering en goede service!

Duidelijk, eerlijk en voordelig.

Een HP 650 Probook aangeschaft. Nog geen seconde spijt van gehad. Laptop is snel en ziet er nog netjes uit. Ik zou hier zo weer een laptop aanschaffen. Duidelijke en coulante garantie, gewoon vertrouwenwekkend.

Prima en snelle service en levering.

Snelle en goede service en levering. Er wordt met de klant meegedacht en suggesties gedaan. Fijn persoonlijk contact.

Goed uitziende laptop,netjes geleverd

start vlot op, Windows 10 pro Drivers grafische kaart wel erg verouderd (Updaten dus) Gamen fortnite gaat wel maar moet wel Hard werken met aangepaste instellingen Maar voor algemeen werk prima bruikbaar.

Alles snel geregeld enigste verbetering vind ik dat ze track&trace mogen opsturen hier heb ik zelf voor gebeld

Prima webshop

Product omschrijving: klopt volledig Bestelproces: gaat gemakkelijk Betalingsmogelijkheden: ruim, alhoewel Afterpay als toevoeging een mooie optie zou zijn. Product: mooie laptop, prima verpakt, voldoet aan mijn verwachtingen Levering: Uitstekend. Laptop `s middags besteld en volgende dag in huis Contact: op e-mails wordt snel gereageerd. Service bij klachten over product: geen gebruik van hoeven te maken. Ik kan deze webshop zeker aanraden.

Snel en duidelijk

Snelle levering , goed product . Ook goede bereikbaarheid via de mail .

Goed advies en service

Heeft me goed geholpen om de juiste keuze te maken.

Praam 7

8433 HA Haulerwijk