Laden reviews...
898 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen het product omdat het ruimtes koel houdt zonder dure apparatuur. De installatie is gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. De reviews benadrukken een goede prijs-kwaliteitverhouding en betrouwbare prestaties, met snelle levering en behulpzame service.
Met een levertijd van 9 weken was de warme en zonnige zomer van 26 wel voorbij toen we de screens binnenkregen, maar wat in het vat zit verzuurd (hopelijk) niet, dus bijtijds binnen voor de zomer van 27.
Gerard
Amersfoort
Wij hebben afgelopen voorjaar de Sun Eclipse gekocht. Wat een top vinding tegen de zon en eenvoud te monteren. Wij hebben eerst voor 4ramen besteld om te kijken of echt zo goed werk dat is dus echt zo. Komende winter gaan we voor nog 2 ramen bestellen.
Iwan
Assendelft
Mooi product maar bestellen eind juni en levering eind augustus !!!!!
J. M. M. ten Oever
Nijmegen
Beste ten Over,
Bedankt voor uw review en voor het compliment over het mooie product. Jammer om te lezen dat u de levertijd als te lang heeft ervaren.
We begrijpen dat een levertijd van eind juni tot eind augustus lang kan aanvoelen. We communiceren daarom de actuele verwachte levertijd altijd in de winkelmand en nogmaals tijdens het afrekenen, zodat deze vooraf duidelijk zichtbaar is voordat de bestelling wordt geplaatst.
Fijn om te horen dat u ondanks de langere levertijd tevreden bent met het product en ons wel zou aanbevelen. Veel plezier met uw nieuwe screen!
Sun Eclipse
Beste, Zoals wij kunnen zien is dit zeer degelijk materiaal maar jammer genoeg kunnen wij dit momenteel nog niet gebruiken om voor de ramen te doen, maar zullen dit zeker volgend jaar uit proberen en hopend dat dit het nodig resultaat heeft we houden jullie zeker op de hoogte. Mvg, Goetgebuer Ingrid
Ingrid
Sint Amandsberg
Heel tevreden
Carine Vantomme
Ruiselede
Ik heb deze week de screens ontvangen. Het is nú niet zinvol meer om ze te bevestigen. Waarschijnlijk gaat dit in mei 2027. Dan pas kan ik ze beoordelen
M. F.
Heelsum
Ik heb het nog niet ontvangen
Simone
Sliedrecht
Beste Simone,
Wat ontzettend vervelend dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. We begrijpen heel goed dat dit frustrerend is. Helaas is je levering vertraagd door DPD. Onze oprechte excuses voor het ongemak!
Mooi product dikke 10!
Louis
Berkel en Rodenrijs
Mooi systeem en erg goede handleiding
Yvonne
Jillissen
Het screen geeft een erg opgesloten gevoel. Daarnaast zijn de zuignappen wel heel erg groot en erg zichtbaar
Frie
Standdaarbuiten
Beste Frie,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Jammer om te lezen dat u het screen als opgesloten ervaart en dat de zuignappen u als te groot en zichtbaar overkomen.
De screens van het type Optimaal Zicht zijn juist ontwikkeld met als uitgangspunt dat u van binnen naar buiten een zo goed mogelijke doorkijk behoudt, terwijl het screen tegelijkertijd zorgt voor zonwering en een zekere mate van privacy. Het klopt daarom dat de doorkijk van buiten naar binnen veel beperkter is dan andersom. Dit verschil in doorkijk is een belangrijk onderdeel van de werking van dit type screen.
We begrijpen echter goed dat de mate van transparantie en het gevoel van ruimte per persoon anders kan worden ervaren. Ook de zichtbaarheid van de bevestiging kan invloed hebben op het totaalbeeld.
We vinden het jammer dat het resultaat voor u niet aan de verwachting voldoet. Mocht u willen, dan kijken we graag samen met u naar de situatie en bespreken we of er mogelijkheden zijn om het gevoel van ruimte en de uitstraling voor u te verbeteren.
Met vriendelijke groet,
Sun Eclipse
Helaas kwam mijn bestelling aan met een soort ‘steep’ in het doek. Dat was wel een teleurstelling. Maar binnen een dag na melding kreeg ik bericht dat ik een nw. doek ga ontvangen.
Vere
Utrecht
Goede informatie en advies te vinden op de site, bestellen was eenvoudig. Levertijd was erg lang en niet alles was meegeleverd werd echter dag daarna alsnog bezorgd. Instructie (video) mbt montage is prima. Echter zijn de zuignappen erg groot dus bij een smal raam (voordeur) zitten nu vier (twee niet gebruikt) grote zuignappen en dat ziet er niet uit! Het zou goed zijn om voor een smalle strook kleinere te leveren. Verder gaan we zien of ze gaan bevallen volgend voorjaar/zomer.
Pascale
Deventer
Was keurig verpakt Werk perfect compleet met beschrijving ziet er goed uit.
johannes g de paauw
Huizen
ça diminue nettement la température dans la piece ! génial. par contre, j'ai choisi une pose extérieure : le système de fixation est assez visible même si il est de la même couleur que la toile. ou c'est moi qui fait une fixette la-dessus
Protection solaire maximale
ronan
vannes
Bonjour, mesure prise du velux et non de la vitre donc dimensions trop importantes Vos conditions et politique pas bon , pas retour possibles, car sur mesure , je comprends, ont peut renvoyer la toile et vous faite une recoupe avec les bonnes dimensions Donc pas satisfait Je vais le faire Bien a vous Patrick,
Visibilité optimale
13 September 2026
Patrick
Saclas
Bonjour Patrick,
Merci pour votre retour. Nous sommes désolés d’apprendre que les dimensions de votre store ne correspondent pas à vos attentes.
Lors d’une commande sur mesure, les dimensions sont fabriquées spécifiquement selon les mesures indiquées lors de la commande. C’est pourquoi, comme précisé dans nos conditions, un produit fabriqué sur mesure ne peut malheureusement pas être retourné.
Dans votre cas, la différence de dimensions étant minime, une recoupe n’est malheureusement pas une solution. Celle-ci laisserait visibles les trous déjà présents dans la toile, ce qui ne permettrait pas d’obtenir un résultat propre et conforme à nos standards de qualité.
Nous comprenons que cette situation soit décevante. Pour une prochaine commande, nous vous conseillons de mesurer directement la vitre, comme indiqué dans nos instructions de prise de mesures, afin de garantir les dimensions adaptées.
Bien cordialement,
Commandée des 6 stores intérieur visibilité optimal blanc Installation facile et rapide stores épais et attenus le soleil et la chaleur très rapidement Hallucinant Je recommanderai à tout le monde sans aucun souci
Visibilité optimale
13 September 2026
christiannne
pau
Op de website word er een snelle levering beloofd, er zat rchter twee maanden tussen bestelling en levering. Gezien de hittegolf was dit te begrijpen, maar het is wel slechte communicatie/reclame
Concrete
piet snot
ergens in Nederland
Beste Piet Snot,
Bedankt voor je review. We begrijpen dat twee maanden wachten op je bestelling erg lang is en dat dit, ondanks de uitzonderlijke omstandigheden tijdens de hittegolf, teleurstellend kan zijn.
We communiceren de actuele levertijd in de winkelmand en bij het afrekenen, zodat je vóór het plaatsen van de bestelling kunt zien wanneer je bestelling naar verwachting wordt geleverd. We vinden het daarom jammer dat je de communicatie hierover als onduidelijk hebt ervaren.
Fijn om te lezen dat je ons ondanks de langere levertijd wel zou aanbevelen. We nemen je feedback over de communicatie zeker mee.
Sun Eclipse
Product voelt goed aan, kwaliteit moet zich nog bewijzen bij langdurige zon en hoge temperaturen, UV licht maakt veel polymeren stuk. Prijs is hoog voor zo'n eenvoudig product met onderdelen die in bulk verkrijgbaar zijn. Levering in september terwijl ik 2-3 maanden eerder heb besteld. Product wordt dus niet in Nederland gesneden en geassembleerd. Ik had verwacht dat het bulkproduct wordt ingekocht en de order hier wordt gemaakt. Levertijd en relatief hoge prijs kost je 2 sterren voor een dergelijk eenvoudig product.
Edwin
Erp
Beste Edwin,
Bedankt Edwin voor je uitgebreide en eerlijke review. Fijn om te lezen dat het product goed aanvoelt en dat je ons ondanks je kritiek wel zou aanbevelen.
We begrijpen dat de lange levertijd van 2 à 3 maanden teleurstellend is, zeker wanneer je de screens juist voor de warme zomer hebt besteld. We communiceren de actuele levertijd in de winkelmand en ook bij het afrekenen, zodat vooraf duidelijk is wat de verwachte levertijd op dat moment is. We begrijpen uiteraard dat een lange levertijd desondanks vervelend kan zijn.
Wel willen we graag een misverstand over de productie wegnemen: onze screens worden in Nederland vervaardigd, waarbij de onderdelen en materialen die we hiervoor gebruiken uit Europa komen. Het is dus geen kant-en-klaar bulkproduct dat alleen wordt doorgeleverd. De screens worden specifiek voor deze toepassing ontwikkeld en vervaardigd.
Ook wat betreft je opmerking over de duurzaamheid: de screens zijn juist ontwikkeld om langdurig aan zonlicht, UV-straling en hoge temperaturen te worden blootgesteld. Ze zijn hiervoor specifiek ontworpen en gaan bij normaal gebruik jaren mee. We begrijpen natuurlijk dat je dit na een korte gebruiksperiode nog niet volledig kunt beoordelen en hopen dat de praktijk je daarin de komende jaren overtuigt.
Bedankt voor je kritische feedback en het delen van je ervaring. We hopen dat je komende zomer volop van de Maximaal Sunblock screens kunt genieten!
Sun Eclipse
Door de lange levertijd (2 maanden) heb ik de screens pas na de warme zomer ontvangen. Ik heb ze dus nog niet kunnen testen voor de warmte. De opbergdozen waarvan men spreekt is gewoon 1 doos waar ze worden in verzonden, echter als deze al wat beschadigd is , is dat ook de doos die je moet gebruiken voor ze op te bergen in de winter. , klein minpuntje dus. Ik hoop ze volgende zomer degelijk te kunnen testen en een sterretje bij te geven!
Black
Michiel Dutrieue
Wondelgem
Beste Michiel,
Bedankt voor je uitgebreide review! Jammer dat je de screens door de langere levertijd pas na de warme zomer hebt ontvangen en ze daardoor nog niet goed hebt kunnen testen. We hopen natuurlijk dat je er komende zomer alsnog veel plezier van hebt en dat ze doen wat je ervan verwacht.
Wat betreft de levertijd: we communiceren de actuele levertijd in de winkelmand en ook bij het afrekenen, zodat vooraf duidelijk is wat de verwachte levertijd op dat moment is. We begrijpen uiteraard dat twee maanden wachten alsnog vervelend is, zeker wanneer je de screens juist voor de warme zomer had aangeschaft.
Ook bedankt voor je opmerking over de opbergdoos. We nemen je feedback hierover mee, want we begrijpen dat een stevige en goed bruikbare opbergoplossing belangrijk is wanneer je de screens in de winter wilt bewaren.
Fijn dat je ons ondanks deze minpunten wel aanbeveelt. Hopelijk kun je komende zomer volop van de screens genieten — en wie weet komt dat extra sterretje er dan alsnog bij! 😉
Sun Eclipse
Het monteren heeft veel tijd gekost, maar dat is eenmalig. Wat erg tegenvalt is dat je de schermen niet even snel kunt ophangen. Je moet beslissen dit 1x te doen en dan laten hangen. Bij iedere zuignap.moet je een dopje eerst afdraaien en als het scherm hangt weer erop draaien. Per scherm 6 x en we hebben 6 schermen. Ook het feit dst je de lelijke zuignappen op het raam laat zitten is storend. Ik had een kliksysteem verwacht, wat je handig kunt ophangen,compleet .etzuignap per gebruiksmogelijkheden ophangen zou ideaal zijn. Helaas, spijt van deze aankoop.
Black
Jet Hofstra
HOORNSTERZWAAG
Beste Jet,
Bedankt voor uw uitgebreide en eerlijke review. Jammer om te lezen dat het systeem niet aan uw verwachtingen voldoet.
Onze Sun Eclipse screens zijn juist ontworpen om gedurende het hele zomerseizoen op het raam te blijven zitten. Zo zorgen ze continu voor optimale warmtewering, terwijl de lichtinval en het zicht naar buiten behouden blijven. Het is dus niet nodig om de screens steeds op te hangen en weer te verwijderen. Na het seizoen kunnen zowel de screens als de zuignappen eenvoudig en volledig van het raam worden gehaald.
Sun Eclipse
Afgelopen zomer was het een warme zomer. We hebben Suneclipse zonneschermen gekocht om de woonkamer van iets meer schaduw te voorzien. Het opmeten van de zonneschermen was eenvoudig, de verzending duurde even maar het was het wachten waard. De zonneschermen zorgen ervoor dat we een stuk minder zon in de woonkamer hebben waardoor het op de hete dagen een stukje koeler is in huis. Erg blij mee.
11 September 2026
Lotte Mulder
Groningen
Goed product, passend, duidelijk en eenvoudig.
11 September 2026
Patrick Coenders
Elst
Het is een mooie en efficiente zonwering. Had al een aantal jaren op diverse ramen deze zonwering en heb nu voor een aantal andere ramen hetzelfde systeem aangeschaft. Goed en gemakkelijk aan te brengen en tussentijds er heel makkelijk af te halen.
10 September 2026
Johan
Bredevoort
Het enige wat er m.i ontbreekt is dat je niet kan zien wat de buiten of binnenzijde is
N.v.t.
N.v.t.