Gemakkelijk te installeren en heel goede kwaliteit houd warmte heel goed buiten
C'est la 2e année que nous utilisons les stores et nous en avons recommandé de nouveaux. Je recommande !
Gewoon top
na een eerste screen, een tweede, een derde en vierde besteld. Warmte wordt heel goed tegengehouden, makkelijk te plaatsen, gewoon top !
Continuer conne cela merci. Mais dommage que vous ne fassiez pas les films chaleur a poser sur directement sur les vitres exterieures.
Wij merken nog geen verschil op de slaapkamer qua warmtewering. Zou dit niet echt aanraden
Beste Thea, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Jammer om te horen dat u nog geen verschil merkt in de warmtewering op de slaapkamer. Dat is uiteraard niet de ervaring die we voor ogen hebben. We kijken graag met u mee om te achterhalen waardoor dit komt. Zou u contact met ons willen opnemen of uw ordernummer willen doorgeven? Dan kunnen we samen bekijken of alles correct is gemonteerd en of er mogelijk andere factoren meespelen. Met vriendelijke groet, Sun Eclipse
Het op zolder een stuk koeler in tegenstelling met voorgaande jaren. Makkelijk te bevestigen. 3 sterren omdat ik, niet weet hoelang de levensduur zal zijn. En omdat het erg lang duurt voor dat het verzonden
Beste Renate, Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. Fijn om te lezen dat het op zolder merkbaar koeler is en dat u het screen eenvoudig kon bevestigen. We begrijpen uw opmerking over de levertijd niet zo goed. We leveren altijd uit op de bevestigde datum, ook deze bestelling. Wat betreft de levensduur: onze screens zijn gemaakt van duurzame materialen en ontworpen om jarenlang mee te gaan. Mocht u in de toekomst toch vragen of problemen ervaren, dan staan wij uiteraard voor u klaar. Bedankt voor uw aanbeveling en veel plezier met uw Maximaal Sunblock screen!
Werkt zeer goed warmte en zon werend, waar het ook bij mij voor bedoeld is. Effectief. Niet de allermooiste oplossing maar dat was ook niet het doel, wel de makkelijkste. Verwijderbaar zonder moeite en zonder schade.
Werkt prima en gemakkelijk te monteren. Levering wel langer dan vooraf aangegeven maar hiervan kwam netjes een update. Bij montage bleek 1 schroefdopje te ontbreken. Dit werd zonder problemen nagestuurd.
Op zich een.leuk.systeem, maar kwalitatief minder dan ik.gedacht had. Zeker gezien de prijs. De screens zijn voorzien van een stikker met de maat. Helaas blijft er lijmresten achter. De zuignappen laten snel los, ondanks schoonmaken volgens hun.systeem. ook het eerst aanbrengen van de zuignappen werkt niet handig omdat het met de gaatjes erg nauwkeurig geplaatst moet worden. Als je dan de screens aan de buitenzijde wilt aanbrengen bij een openslaand raam wordt dit helemaal een uitdaging. Vervelender is het dat circa een derde van de zuignappen.al snel weer loslaat. Aanbrengen.van de screens aan de binnenzijde kan je ze weer aandrukken maar aan de buitenzijde wordt het lastig. Ik vertrouw er niet op dat de screens met enige wind op de ramen blijven zitten. Al met al, een leuk idee maar te veel gedoe en geld voor het resultaat.
Beste Boter, Bedankt voor de review. Zoals besproken is het volgen van de handleiding belangrijk. Op die manier zit alles weer netjes gemonteerd. Heel veel plezier ervan! Mvg, Sun Eclipse
De zon staat letterlijk de hele dag op ons huis, daarom Sun Eclips gekocht, en het werkt uitstekend! Zowel voor, achter en boven op onze slaapkamer. Had ik veel eerder moeten doen. We hebben ze in Total sunblock en het werkt perfect!
Slechte prijs kwaliteit verhouding
Livraison plus longue que prévu mais produit parfait pour se protéger de cette canicule
Product is eenmaal na ellenlange verzending fantastisch en helpt tegen de zon. Maar wat kan DPD jullie toch flink een deuk geven aan dit mooie product. Ze hebben letterlijk een paar dagen bij jullie klaargelegen om te worden opgehaald maar omdat DPD het druk had haalden ze het niet op en duurde het ruim een week voordat het bij ons binnenkwam nadat wij een verzendbevestiging ontvingen. Echt jammer. Mijn advies laat mensen kiezen welke transporteur men wil gebruiken, want als ik de keuze heb betaal ik zelfs met een meerprijs graag voor een betrouwbare club. Product is dus super maar verzending is een drama
Beste Johan, Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je tevreden bent over het product! Jammer dat de levering zo lang heeft geduurd. In die periode had DPD inderdaad te maken met grote drukte, waardoor zendingen later werden opgehaald dan we van hen gewend zijn. Gelukkig is deze achterstand inmiddels opgelost en worden pakketten weer op tijd verwerkt en geleverd. We waarderen je feedback over de keuze voor een vervoerder en nemen dit zeker mee. Bedankt voor je geduld en veel plezier met het product! Mvg, Sun Eclipse
Het plaatsen van het screen wordt helder en stap voor stap beschreven en getoond. Essentieel is het correct opmeten. We plaatsten het screen een etmaal voor het losbarsten van een groot onweer dat gepaard ging met felle windstoten. Het screen was drijfnat en leek een beetje uit te zakken. Herstel volgde snel na een paar uur zon. Het breekt het felle licht en dempt de hitte. Kat in het bakkie.
Makkelijk te bevestigen. En verduistert tevens goed om overdag tv te kunnen kijken. Minder hitte in huis en dat slechts met 1 raam dat ik nu heb gedaan om te testen. Ik ga er nog 3 bestellen. Dus tevreden mee. Aanrader!
Screens passen perfect voor de ramen en geeft meteen verkoeling in huis. Heel blij met de aankoop en gemakkelijk te plaatsen op de ramen. Eerste storm hebben ze al overleefd.
Erg fijn, bijzonder effectief en zeer prijswaardig alternatief voor een zonnescherm. Zeer aan te raden!
Snel besteld en ontvangen, makkelijk te monteren. Echter vind ik dat als ik de maten in de dag juist heb opgemeten hij niet mooi aansluit.
Eerst screens aangekocht voor groot schuifraam(vast gedeelte screen buiten en schuivend gedeelte screen binnen) en een groot vast raam (191cm br. en 210cm hoog.(buitenkant) Ik was zodanig tevreden dat ik ze voor mijn 3 slaapkamers ook aangekocht heb. Wel zouden de kleine zwarte ringetjes beter in elkaar moeten klikken.
The sun eclipse screen are on our kitchen doors and windows, they have the sun shining right on them from 15:00 until night fall and we feel a clear difference now that they are instaled. The glass behind them, even if it's double sheet, are now just medium hot when they were burning hot before the sun eclipse. The kitchen itself is now normal hot when it was hell before. That's a great improvement !!!!
Deze keer screen voor buiten gekocht. Tot hiertoe erg tevreden.
Mauvais SAV. Téléphone : personne. Mailing : très lents. Livraison : retard. Efficacité : moyen. Qualité du produit : moyen. Prix : cher. Couleur : on ne m'en a proposé que 2. Je n'ai pas reçu le bon produit, mais peu leur importe, aucune solution de trouvée.
Merci pour votre avis. Nous regrettons que vous ayez perçu notre service de cette manière. Concernant notre disponibilité téléphonique : pendant la haute saison, nous recevons un très grand nombre de demandes. C’est pourquoi nous indiquons clairement sur notre site internet que notre disponibilité téléphonique est limitée durant cette période et nous invitons nos clients à nous contacter par d’autres moyens. Concernant votre remarque au sujet de la communication par e-mail, nous ne partageons pas l'impression d'un traitement lent de votre demande. Nous avons reçu trois e-mails de votre part et avons répondu aux trois dans un délai de deux heures. Nous souhaitons également préciser que vous avez choisi des stores screen installés à l’intérieur. Pour ce type de produit, seules les couleurs White et Boulder sont disponibles. Les toiles plus foncées ne conviennent pas à cette application, car elles absorbent davantage la chaleur et réduisent ainsi l’efficacité de la protection thermique. Nous espérons avoir ainsi apporté quelques éclaircissements concernant les points que vous avez soulevés.
Wel lastig om het strak op het raam te krijgen bij een groter screen. Relatief duur - prijs kwaliteit uit balans.
Beste Mark, Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat het screen goed werkt en dat u ons aanbeveelt. We begrijpen dat het plaatsen van een groter screen wat meer geduld vraagt om het mooi strak op het raam te krijgen. We nemen uw opmerking over de prijs-kwaliteitverhouding serieus en waarderen uw eerlijke feedback. Die helpt ons om onze producten en dienstverlening verder te verbeteren. Veel plezier gewenst met uw Maximaal Sunblock screen! Mvg, Sun Eclipse
Ik heb in mijn vorige huis ook schermen gehad van Sun eclipse. Daar waren ze probleemloos elk jaar weer aan te brengen en te verwijderen. Nu op 3 dakramen was het wat lastiger, omdat het raam tijdens het ophangen steeds beweegt. Daar moest een extra paar handen aan te pas komen.
Polderstraat 110
5509 LE Veldhoven