Maakt beloftes totaal niet waar
Na maanden gebombardeerd te zijn met advertenties voor Sun Eclipse, en na het zien van de gunstige reviews, hebben wij screens besteld voor de twee ramen in onze slaapkamer. Omdat we niet bij de buitenkant van de ramen kunnen, hebben we de screens voor de binnenkant besteld. Ze werden snel bezorgd, het is duidelijk uitgelegd hoe je het moet installeren, maar het maakt bij ons weinig tot niks uit in de warmte in de slaapkamer. Wij hebben twee slaapkamers naast elkaar op het zuiden, met elk een eigen thermostaat. Er hingen al eenvoudige rolgordijntjes maar niet afsluitend en op een afstand van wel 30 cm van de ramen (ramen in koven), waardoor er veel hitte toch naar binnen kwam. In onze slaapkamer waar de Sun Eclipse screens nu op de ramen zitten, is het nog niet meer dan 0,2 graden koeler geweest dan in de andere slaapkamer ernaast zonder de screens. Meestal is het verschil 0,1 graad en soms gewoon precies hetzelfde. Wij zijn dus teleurgesteld. Maar blij dat we het maar voor 1 kamer hadden besteld en niet gelijk voor beide kamers, waardoor we minder geld weggegooid hebben.