Makkelijk en snel besteld. Gekozen voor zonwerend. Inmeten, bestellen en wachten op levering. De verzenddatum was 1 dag voor onze vakantie. Een verzoekje gedaan of dit niet de leverdatum kon worden. Zodat ik de screens nog kon bevestigen. Aan dat verzoek hebben ze gehoor gegeven. Wat een topbedrijf is dit. Ik ben een hele tevreden klant. De screens zijn geweldig. Goede kwaliteit voor een goede prijs. Super!!

Uitstekend!

Duidelijke website die je helpt het juiste formaat screen te bestellen. De screens zelf zijn makkelijk te bevestigen en werken prima!

• Kleur Concrete

Het werkt zoals beloofd. Duidelijke omschrijving, helemaal compleet. Is al aan iemand aanbevolen.

Zeer mooie oplossing

Op mijn balkon heb ik enkele ramen waar rond de middag de zon doorheen schijnt. Gezien de afwijkende maten en het feit dat ze buiten geplaatst zijn was het niet eenvoudig zonwering te vinden. De oplossing van Sun Eclipse kan geheel op maat geworden. Daarbij tegen een vriendelijke prijs. De zonwering houdt de zon geheel tegen, maar kan toch ook nog doorheen gekeken worden. Ook positief is dat gekozen kan worden voor een lichte kleur.

betaalbaar, keurig product

zelf makkelijk inmeten, duidelijke omschrijving hoe en wat. makkelijk te monteren. het product moet wat het moet doen. zeker een aanrader.

• Kleur White

Makkelijk te monteren. Houd veel warmte buiten. Sommige zuignappen bleven in begin niet goed zitten doordat ze vervormd waren

• Kleur Black

Duidelijke instructie op de website. Snelle levering. Mooi product. Zeer tevreden!

Goed product, snelle levering

Product voldoet aan alle verwachtingen, en is makkelijk te installeren

Tevreden klant

Precies wat we zochten. Prima en top.

• Kleur White

Top oplossing voor raam met afwijkende vorm

Ik zocht een screen voor mijn raam dat geen standaard vorm heeft. Daarvoor zijn deze screens top! Er werd door de medewerkers goed meegedacht in hoe ik kon opmeten. Snelle en prettige reacties op vragen. En snelle bezorging binnen een week na bestellen. Fijn dat je de screen kan laten hangen de hele zomer.

• Kleur Concrete

Het scheelt echt met de warmte.

• Kleur Boulder

Zonwering zonder boren en een stuk goedkoper!

Simpel product, wel even een werkje om het scherm strak te hangen, maar houd de warmte prima buiten.

• Kleur White

Werkt zoals bedoeld. Dudelijk koeler in huis

Het plaatsen was wat lastig vanwege de vrij grote ramen (123x173 cm). Dat kun je dus beter met z'n tweeën doen. Eenmaal geplaatst geeft het binnen een aanzienlijke verkoeling. Het doorzicht is beperkt, maar dat wisten we.

• Kleur Anthracite

Maakt beloftes totaal niet waar

Na maanden gebombardeerd te zijn met advertenties voor Sun Eclipse, en na het zien van de gunstige reviews, hebben wij screens besteld voor de twee ramen in onze slaapkamer. Omdat we niet bij de buitenkant van de ramen kunnen, hebben we de screens voor de binnenkant besteld. Ze werden snel bezorgd, het is duidelijk uitgelegd hoe je het moet installeren, maar het maakt bij ons weinig tot niks uit in de warmte in de slaapkamer. Wij hebben twee slaapkamers naast elkaar op het zuiden, met elk een eigen thermostaat. Er hingen al eenvoudige rolgordijntjes maar niet afsluitend en op een afstand van wel 30 cm van de ramen (ramen in koven), waardoor er veel hitte toch naar binnen kwam. In onze slaapkamer waar de Sun Eclipse screens nu op de ramen zitten, is het nog niet meer dan 0,2 graden koeler geweest dan in de andere slaapkamer ernaast zonder de screens. Meestal is het verschil 0,1 graad en soms gewoon precies hetzelfde. Wij zijn dus teleurgesteld. Maar blij dat we het maar voor 1 kamer hadden besteld en niet gelijk voor beide kamers, waardoor we minder geld weggegooid hebben.

Makkelijk te installeren

Makkelijk te installeren en doen hun werk goed om de zon x hitte buiten te houden. Aanrader, als je niet wilt of kunt boren. Al veel profijt van.

• Kleur Boulder

Woning is nu een stukje koeler

Op alle schuifpuiramen de screens aan de binnenkant aangebracht, het helpt zeker. Alleen jammer dat de screens wat lastiger tijdelijk te verwijderen zijn van de slaapkamer schuifpui als je wil luchten door de pui open te zetten. Is toch weer wat extra werk om ze iedere keer eraf en na een uur weer erop te zetten. Ze zijn toch wel gemaakt om ze er langere tijd op een raam te hebben, zeker vanwege de verhoogde zuignappen.

superproduct

De zonwering is perfect. De bestelling en levering verliep gesmeerd.

• Kleur Boulder

Helemaal geweldig en zeer aangenaam

Ik heb de screens besteld omdat ik er door iemand anders op geattendeerd werd en daar hielp het echt om de warmte te verminderen en ik zelf heb op de slaapkamer geen standaard maten raam maar losse ramen twee openslaande en een vast raam, daar is het altijd warm als de zon schijnt want die staat er de hele dag op te schijnen,dus nu ik ze heb geplaatst de drie screens ben ik zeer verrast wat het deed met de temperatuur en dat scheelde wel nu is het nog geen hoog zomer maar denk wel dat het veel scheelt dan toen ik ze er niet voor had. De achterdeur daar heb ik ook een voor laten maken want daar schijnt de zon ook op meteen smorgens met zonsopkomst,en dat scheelt al heel veel daar heb ik voor zwart gekozen maximaal sunblock en zit op de buitenkant, van de slaapkamer heb ik voor white gekozen maximaal sunblock en op het raam aan de binnenkant gezet. Tot slot ik ben zeer tevreden nu al en ik ga ervanuit dat het in de zomer ook helpt.

• Type screen N.v.t.
  • Kleur N.v.t.

Snel geleverd en simpel aan te brengen

De meest zonwerende versie heb ik aangeschaft. Dan is het echt wel donker hoor. Maar wel maximale zonwering uiteraard. Het aanbrengen is makkelijk. Ik heb het screen beneden op de begane grond zitten. Breng het screen wel op een raam aan waar je goed bij kunt komen. Anders zou het wellicht nog een hele kunst worden, maar niet onmogelijk.

• Kleur White

Makkelijk en voldoet aan verwachting

Levering was snel, installatie super makkelijk en het voldoet aan de verwachting. Heb nog steeds voldoende licht binnen maar de hitte blijft buiten. Heerlijk, ik ben tevreden!

De ideale oplossing.

Voor mij de ideale oplossing op zowel het zonlicht buiten te houden als wat privacy te creëren. In de woonkamer kon ik het koeler maken en ook privacy creëren. De suncreen werd daar aan 1 groot raam aan de binnenkant gehangen. Zo maakt het de omgeving ook niet te donker. In de slaapkamer 2 kleinere formaten gehangen, donkerker kleur, zo hou ik de warmte buiten en is het meteen ook donkerder in de ruimte.

Prima.

Super handig

• Kleur Anthracite

Makkelijk voor het raam te hangen

Op maat laten maken en met zuignappen aan binnenkant van raam kunnen bevestigen en het zit nog steeds stevig vast.

Erg tevreden

Super snelle levering, en onze slaapkamer is een heel stuk koeler nu!

110 Polderstraat

Veldhoven 5509 LE