Snelle en prima levering en instructies. Het plaatsen is makkelijk en onze slaapkamer is zoveel koeler. Blij mee!
Handig snel besteld goed afgeleverd past goed
Had dit al veel eerder moeten hebben
Ik heb de maximaal sunblock white binnen hangen. En het verschil is heel goed merkbaar. Ook de klantenservice is helemaal top!!
Sun Eclipse houdt echt de warmte en zonlicht tegen, prima product.
Eenvoudige plaatsing. Resultaat nog wat af te wachten, hebben momenteel een minder warme periode. Maar de eerste resultaten zijn veel belovend.
Ik bestelde sceens voor de benedenverdieping met ramen aan de zuidkant. Ik bestelde beide soorten, met meer isolatie aan glazen deuren en meer doorkijk optie bij ramen. Deze schermen vragen correcte metingen die je zelf uitvoert. De onderdelen zijn goed, zowel de schermen als de zuignappen voor de ramen. De handleiding is zeer goed Houd er rekening mee dat je geen scherm kan bevestigen op een raam met reliëf. Ik ben niet overtuigd van het scherm met optimatie isolatie. Het is alsof het gewoon zwart geverfd is en ziet er slordig uit. Het scherm met minder hoge isolatiefactor is voor mij beter, en met goed isolerend glas, werken die prima.
Net opgehangen voor de paar hete dagen van dit jaar, goede timing om ze te testen dus. Je merkte echt verschil dus ze doen wat ze beloven. wel vind ik het 'optimale zicht' behoorlijk tegenvallen en ook bij het optimale zicht moet, zeker op bewolkte dagen, binnen de lamp aan. Ook de zuignappen zijn vrij groot, dus al met al vind ik het niet mooi. Maar dat het werkt, is het allerbelangrijkste dus daar ben ik heel blij mee. Ik zou ze zelf niet in de woonkamer installeren, daarvoor vind ik het echt te lelijk + zie imo te weinig. Klantenservice is trouwens top, ik had twee dopjes die het niet goed deden en er werd onmiddellijk twee nieuwe dopjes op de post gedaan.
Mooie oplossing voor zonwering voor daar waar geen zonnescherm of screen kan worden geplaatst. Montage met de zuignappen is eenvoudig en stevig. Ziet er na montage mooi en strak uit. Ik ga er nog een paar bestellen!
Smorgens bij zon opkomst wed ik altijd wakker van de hitte. Nu niet meer.
Werdt snel geleverd. Makkelijk op te hangen en schilt zeker 5 tot 6 graden. Ik ben blij.
Wij hebben 3 jaar geleden ook screens van Sun Eclipse gekocht. Die zijn van betere kwaliteit dan de screens die we nu ontvangen hebben. We moesten zelf de ringetjes aanbrengen en die gaan, bij het afhalen van het raam, geregeld los. Onhandig. Het doek is minder stevig (dunner), dus voorzichtiger mee omgaan. Maar het houdt wel de zon tegen, dus dat is prima.
Beste Bertus, Dank voor jouw review. Goed te horen dat je tevreden bent! We zijn inderdaad overgestapt op kunststof ringen. Ik zal je toelichten waarom. Als de screens opgerold zaten gaf het regelmatig doordrukkingen in de screens. Daarnaast gaven ze ook wel eens af op een wit screen. Om dit te voorkomen zijn we overgestapt op kunststof ringen. Deze zijn kwalitatief net zo goed als de vorige. Zoals aangeven is het belangrijk om ringen even goed te monteren met de juiste kant naar boven. De ringen hoef je maar eenmalig in het screen te klikken. De screens zijn overig niet aangepast dus de dikte is gelijk aan de vorige. Heel veel plezier ervan! Mvg, Sun Eclipse
Goede duidelijke site om te bestellen, ragen worden snel beantwoord, snelle levering en er was een zuignap te weinig geleverd, deze werd snel toegestuurd!
een mooie oplossing
We hebben de sunscreens in de witte variant aan de binnenkant hangen. Met de afgelopen warme periode hebben we goed kunnen zien wat het effect was....nou, dat was niet de moeite waard. Het verschil in temperatuur was 1 graad! Buiten dat is het echt een lelijk gezicht om alle zuignappen te zien als je buiten staat. Ik heb er wel spijt van dat ik ze gekocht heb maar het was het proberen waard omdat we er van buiten niet bij kunnen om een rolluik te monteren.
Beste Mer, Bedankt voor de review. Het effect is uiteraard minder als je de screens binnen plaatst. Je merkte wel verschil alleen door openstaande ramen was het verschil maar gering. Luchten kan je het best doen vroeg in de ochtend of in de avond als de temperatuur gedaald is. Veel plezier van de screen.
Wij wonen vlakbij zee en daarom zijn parasols, zonneschermen, screens etc een probleem! Deze gaan altijd kapot, kunnen niet open/omlaag blijven als je weg bent. Deze sun eclipse doeken zijn de perfecte oplossing voor ons. Ik plaats ze aan het begin van de zomer en aan het einde haal ik ze weer weg en berg ze op zolder op. Geen gedoe, geen zorgen als het flink waait of slecht weer wordt. Ze blijven hartstikke goed zitten en alle onderdelen zijn van degelijk materiaal gemaakt. Een echte aanrader!
Systeem werkt goed tot nu toe. En het lijkt ook warmte tegen te houden. Maar wij hadden (gezien de beschrijvingen) verwacht en gehoopt dat het nog meer zou verduisteren. Wat onze primaire reden was om het aan te schaffen. Vandaar 3 sterren
Beste Joost, Dankjewel voor je review. Vervelend dat jij ervanuit ging dat de screens verduisterend zijn. Het grote voordeel aan onze screens is juist dat je goed naar buiten kan blijven kijken. De maximaal sunblock maakt de ruimte wel wat donkerder maar ze verduisteren niet. Fijn dat jij wel goed merkt dat ze de warmte goed tegenhouden. Veel plezier van de screens.
Veel support, makkelijk op te hangen. Blijft goed hangen. De screen is van mooi materiaal vervaardigd. Heel blij mee. Hij hangt binnen op een boot, blijft super zitten. Kan nog steeds goed naar buiten kijken, maar houdt de zon perfect tegen. Heel blij mee.
Makkelijk op te hangen, goede instructies erbij. Werken goed! Heel tevreden.
Warmte gaat er niet doorheen.
Nous avons une maison dont l'architecture ne permet pas de mettre un caisson, avec des grandes baies vitrées triangulaires. Les screens Sun Eclipse étaient donc une solution qui pouvait nous convenir. Nous avons pris les dimensions et ils les ont fabriqués sur mesure. Non seulement, ils sont très faciles à placer, très efficaces pour empêcher les rayons du soleil de pénétrer dans la maison, mais ils sont pratiquement invisibles de l'intérieur. Ils se maintiennent parfaitement, même dans les gros orages, le vent et la pluie. Nous les recommandons vivement !
Alles top. Ein fehlendes Teil wurde anstandslos nachgeliefert. Toller Kundenservice. Kann ich nur weiterempfehlen.
Ik gebruik de screen op mijn werkkamer, om het daar ten eerste wat koeler te houden en ten tweede om te verduisteren, zodat ik tijdens online vergaderingen geen tegenlicht heb. Hij voldoet perfect. Zeer makkelijk te installeren. Enige minpuntje is dat je de screen er af moet halen om wel licht door te laten. Maar het is zeker geen dealbreker, want get eraf galen us erg makkelijk te doen. Topproduct, dus!
prima materiaal en service
Makkelijk en goed te bevestigen. Vlotte en snelle levering. Zou alleen wel wat reserve ringetjes bij kunnen want als er ook maar iets van sneuvelt of in de verpakking mis gaat dan kun je het niet direct plaatsen.
Beste John, Bedankt voor de review! Goed te lezen dat je tevreden bent. Bedankt voor de tip, we zullen deze meenemen. Mvg, Sun Eclipse
Polderstraat 110
5509 LE Veldhoven