Hele goede service reageren snel en duidelijk helpen goed bij problemen.
In een goede stevige doos ontvangen, duidelijke handleiding, stevige kwaliteit doek. Het hangt mooi en het scheelt echt zoveel in onze warmste kamer van het huis.
Blij met de screens! Het helpt enorm tegen hitte en zon. Er prettig en goed te bevestigen na duidelijke uitleg! De afwerking van de harde kappen van de zuignappen was echt slecht. Een beetje bijvijlen was beter geweest. Telefonisch was sun eclipse niet bereikbaar en daarom probleem per app voorgelegd. Nieuwe kapjes opsturen zou niet helpen, want dit is nou eenmaal wat er mee gebeurt in productie. Dat zegt genoeg. Voorstel kwam om terug te sturen en te vijlen, maar dat kan ik zelf ook. Zelf aangepast. Maar zou niet de opleverkwaliteit van sun eclipse moeten zijn, want verder tevreden! Let dus op de kapjes want ze snijden intens in de zuignap. Verder: mooi product dat werkt.
Beste Linda, Bedankt voor de review! Goed te lezen dat je tevreden bent en ons aanbeveelt! Zoals aangegeven kan het voorkomen dat er een kleine "aftekening" zit op de harde kap. Dit is inherent aan het productieproces, dit komt namelijk uit een spuitgietmal. Deze "aftekening" zit aan de zijkant verwerkt zodat dit geen invloed heeft op de werking van de zuignap. Zelf afwerken hiervan is niet nodig. Heel veel plezier ervan! Mvg, Sun Eclipse!
De website is heel duidelijk en overzichtelijk. Het bestellen gaat heel simpel. Wij hebben 1 complex raam, daaraan werd door sun eclips na het bestellen per mail nog weer even een controlevraag over gesteld. Het product voldoet aan al onze eisen.
Makkelijk te monteren en ziet er netjes uit en houdt de zon goed buiten
Correcte maten, degelijk verpakt. Bij twijfel werd me gecontacteerd. Ondertussen gemonteerd en tevreden.
Doel bereikt.
Voldoet volledig aan mijn verwachtingen
Het heeft even geduurd, maar eindelijk is de zon en warmte daar. Installatie gaat prima met duidelijke instructie. Het is even zoeken naar de plaatsing van de zuignappen zodat het doek niet te veel kreukels geeft. Helemaal kreukeloos heb ik het niet gekregen, tenminste op het moment dat je het laatste kapje over de zuignap plaatst. Fijn is dat je toch ook nog naar buiten kunt kijken en er dus wel daglicht naar binnen komt, natuurlijk wel minder, maar dat is logisch. Nu een paar dagen warm en volop zon en ik ben enthousiast. Waar het eerder al snel heel warm werd in de kamers op het zuidwesten, is het nu zelfs aangenaam. Zoveel verschil had ik niet verwacht! Echt super!
Ik heb de screens besteld voor de tuin deuren om eerst eens te kijken hoe het bevalt...keurig en vlot geleverd het ziet er super netjes uit. Heel blij mee.
Snelle levering, we paar kleine kreukels in 2 van de screens en er miste wat. Contact gehad met de klantenservice en goede adviezen gekregen en goede service. Het is nu 35 graden buiten maar binnen een heel stuk aangenamer, Geweldig!
Nous venons d'installer et nous sommes très satisfaits. C'est une bonne option quand on a pas les moyens d'investir dans des écrans solaires mécanisés. Mon mari les a installés très vite. J'ai choisi un colori gris foncé et la vue reste tout à fait bien visible! :) Seul petit bémol au niveau esthétique, c'est qu'on voit fort les ventouses. Mais franchement par rapport au gain de confort par forte chaleur, cela ne me pose pas de soucis! On les a mis dans le salon et mon fils peut à nouveau se poser tranquillement devant la TV sans avoir trop chaud. Merci! :)
Snel en plezierig contact. Goede adviezen op onze vragen. Goede ondersteuning, ook via filmpje, over aanbrengen van de screens. Of het helpt tegen de hitte en in welke mate is moeilijk na te gaan. Je weet immers niet wat de temperatuur in de kamer nu zonder screens zou zijn. Gevoel geeft aan dat er wel enig effect is.
Ik durfde er niet op te hopen, maar de sun screen is echt geweldig!! Heb jaren in een "oven" geslapen als het warm weer was en nu is mn slaapkamer gewoon lekker. Het maakt zoveel verschil! Ben er heel, heel blij mee! Fijn dat het zo simpel te bevestigen is voor mij als non-klusser. En het ziet er ook mooi en netjes uit op het raam. Echt top!
Het is nu een drie-tal dagen heet, 28-29 graden in Amsterdam en mijn binnentempeeratuur is nu 25,5 graad. Dat valt mij tegen. Ik had meer effect verwacht van de raambekleding.
Beste Anke, Bedankt voor je review! Zoals besproken dien je ramen en deuren zoveel mogelijk dicht te houden overdag zodat er zo min mogelijk warmte naar binnen kan komen. In de avond en ochtend kan je het beste luchten zodat de binnentemperatuur zo laag mogelijk blijft. Veel plezier ervan! Mvg, Sun Eclipse
Goed. Plaatsing niet zo makkelijk. Maar zeer effectief resultaat.
Ik heb screens besteld voor een grote balkon raam, balkon deur en een dakraam. in de kleur wit en boulder. Nu heb ik geen last van de brandende zon en hitte. De screens zijn van perfect kwaliteit en het system houdt de screen vast op het glas. De bestelling was snel verwerkt en geleverd.
Gemakkelijk aan te brenfen
Première commande passé en 2023 pour ma façade avant, c’était parfait (filtres 85%) la différence de température se fait vraiment sentir. Service après-vente impeccable, ils répondent au mail très vite. J’en ai recommandé pour ma façade arrière et c’est encore plus efficace, temps de fabrication et envoi très rapides. J’ai placé les « max » et j’en suis ravi. Les filtres de l’année passée ont été replacés sans problème cette année. Bien penser à relire le livret pour plonger les ventouses dans l’eau chaude avant de réinstaller et c’est un jeu d’enfants. Très bon produit partagé avec mes amis et connaissance et donc à recommander. Merci l’équipe
De screens passen heel goed na de meting en standaard correctie door Sun Eclipse. Ze werken goed tegen de warmte en laten genoeg zicht door. En snelle en goede service van de customer service met het opvolgen van een defecte siliconen zuignap.
besteld en op tijd geleverd past keurig in het raam
Maten kloppen met wat je opgeeft. Netjes verpakt en bezorgd. Binnen enkele minuten te plaatsen op de ramen. en merk al temperatuurverschil in de woonkamer. Echt een mooi product.
Snelle levering, juist formaat en doet goed zijn werk.
Duidelijke instructies voor plaatsing. Mooie uitstraling en ook duidelijk minder warm.
Alles is prima verlopen. Geweldige service en het bevestigen van het sunscreen dankzij de duidelijke instructie was een succes. En inderdaad is het nu een stuk koeler in onze slaapkamer! Echt een aanrader!
Polderstraat 110
5509 LE Veldhoven