Ik ben heel tevreden, had alleen op de foto's niet gezien dat je vanuit binnenuit heel duidelijk de transparante zuignappen ziet. Vandaar één sterretje eraf
Super product! Ook heel goed geholpen door de klantenservice toen er een probleempje was met de pakketservice. Wij zijn blij!
alleen zuignappen besteld was geen probleem
Minpuntje. De vorige jaren zaten de oogjes al in de screens vastgemaakt, nu zitten ze er los bijgeleverd. Dat had van mij anders gemogen. Voor mij is de service nu minder geworden. Ik heb in verschillende vertrekken de screens in gebruik. Verder ben ik heel tevreden over de screens.
Beste Anna, Dank voor jouw review. We zijn inderdaad overgestapt op kunststof ringen. Ik zal je toelichten waarom. Als de screens opgerold zaten gaf het regelmatig doordrukkingen in de screens. Daarnaast gaven ze ook wel eens af op een wit screen. Om dit te voorkomen zijn we overgestapt op kunststof ringen. Deze zijn kwalitatief net zo goed als de vorige. De ringen hoef je maar eenmalig in het screen te klikken. Mvg, Sun Eclipse
Ik heb vorig jaar voor de huiskamer suneclips aangeschaft. Dit is zo goed bevallen dat ik dit nu ook voor het dakraam heb gekocht. Het houdt de zon goed tegen terwijl je wel naar buiten kunt blijven kijken. Enige nadeel; het ophangen op een groot raam is even een klusje. Moet je eigenlijk met twee personen doen.
Dit had ik ik jaren eerder moeten hebben het fantastisch!!
Goeie uitleg op de website hoe te bestellen, vervolgens snel geleverd en makkelijk zelf te monteren. Al met al erg blij mee!
Doet wat 't moet doen. Duidelijke instructies. Mijn raam was beetje een twijfelgeval qua diepte, dus bij twijfel: kiezen voor een DIEPER raam denk ik.
Prima doet wat het moet doen
We hebben een ontzettend goede ervaring. Van onze kant hadden we een verkeerde inschatting gemaakt. Via WhatsApp contact gezocht en zijn we heel snel en heel vriendelijk te woord gestaan. Ze hebben meegedacht om het op te lossen wat uiteindelijk ook gebeurd is op korte termijn. Ze zijn goed en redelijk makkelijk te plaatsen, bij ons moesten ze boven in de serre geplaatst worden wat iets moeizamer is dan gewone ramen op een verdieping. De kwaliteit van het product is heel erg goed. We gaan voor onze andere ramen ook zeker nog screens bestellen.
Heel veel jaren geprobeerd de warmte buiten te houden in onze bijkeuken. Binnenzonwering, etc. Maar deze zonwering werkt perfect. En het staat keurig. Een tien !
Goede en snelle service
Correcte levering, duidelijke instructies, merkbaar verschil van temperatuur binnenshuis.
Tot nu toe kan ik niet echt eerlijk beoordelen omdat we nog geen warme zonnige dagen hebben gehad.. mijn 5 sterren geef ik dan ook puur om de communicatie bij vragen (kreeg direct antwoordt) en om alles te bevestigen was ook erg makkelijk! Heb wel sws vertrouwen in de screens, dat t warmte zal buiten houden, maar zal dit nog moeten gaan ervaren..
Low tech (geen kabels, batterijen of afstandsbediening) werkende oplossing. Ook zeer goede service. Een aanrader!
De zuignappen zijn niet makkelijk te bevestigen, laten wel een aantal keer los. Je moet dus wel geduld hebben voor dat ze allemaal vastzitten. Maar voor de rest zeer tevreden.
Beste Annemarie, Bedankt voor de review! Goed te lezen dat je tevreden bent met het resultaat. Zoals besproken is het belangrijk om even goed de handleiding te volgen. Hierdoor zitten de zuignappen nu muurvast op het raam. Heel veel plezier ervan! Mvg, Sun Eclipse
Ze voldoen prima maar klik ringetjes zeer kwetsbaar.
Beste Jan, Bedankt voor je review. Dit gaat over een bestelling van vorig jaar. We hebben een batch ringen gehad waar een productie fout in het materiaal zat. We hebben dit vorig jaar direct verholpen en het probleem is opgelost. Inmiddels heb je de nieuwe ringen ontvangen en hangt alles naar tevredenheid. Heel veel plezier ervan! Mvg, Sun Eclipse
De zonwering opgehangen aan buitenkant slaapkamerraam, vanaf balkon. Nu is het sinds ze hangen nog niet echt heel warm geweest, maar de slpk werd wel snel boven de 20gr als de zon er even in stond. En dit scheelt al echt zoveel! Fijner als een airco en het heeft ook al harde wind doorstaan. Blijft prima zitten. Blij mee!
Het bevestigen van de doeken is simpel en gaat met zuignappen. Deze blijven uitstekend zitten ook als het hard waait.
Supersnelle levering, past keurig, ziet er netjes en sterk uit. Blijft goed op zijn plek met weer en wind. Makkelijk schoon te houden.
Helaas is het nog niet erg zonnig geweest, dus wat en hoe het resultaat is is moeilijk te zeggen nu. Hopen op een paar dagen volop zon en dan zal blijken of deze sunscreen daadwerkelijk helpt, maar ik heb er alle vertrouwen in.
We hebben 6 schermen voor onze slaapkamer ramen waar de zon vol op staat. Na een makkelijke installatie merkte we meteen dat de kamer minder warm aanvoelde. Dit zette de dagen erna ook door met een meetbare temperatuur verlaging. Ook hebben de schermen de eerste harde winden overleeft zonder enige zichtbare schade. We hadden ingeschat dat de Boulder kleur meer Creme zou zijn, maar de kleur pas nog steed erg goed bij het huis. Wij zijn dik tevreden en raden het aan voor iedereen die de warmte van de zon buiten wil houden, maar de optie wil houden om de schermen weg te halen zodat de warmte wel binnen kan komen.
Zeer gemakkelijk te installeren. Nog steeds voldoende licht die binnen komt en ondertussen de warmte tegenhouden. Had ik dit maar al vroeger gekocht!
Jammer dat jullie zijn overgestapt op kunstof doppen inscreens ipv lichtmetalen voorbereide ringen voorheen.
Beste Arjan, Dank voor jouw review. We zijn inderdaad overgestapt op kunststof ringen. Ik zal je toelichten waarom. Als de screens opgerold zaten gaf het regelmatig doordrukkingen in de screens. Daarnaast gaven ze ook wel eens af op een wit screen. Om dit te voorkomen zijn we overgestapt op kunststof ringen. Deze zijn kwalitatief net zo goed als de vorige. Mvg, Sun Eclipse
Ik gaf het juiste velux model in maar kreeg iets wat bijna dubbel zo groot is Met wat knip en plakwerk heb ik deze nu met 4 nappen vastgezet en hoop dat deze blijft hangen tot na de zomer Of ze effectief de warmte buiten houden kan ik nog niet zeggen, het zonnige weer laat op zich wachten
Beste Stefanie, Bedankt voor je review. Vervelend dat jij deze ervaring hebt. We zijn er, na contact met jou, inmiddels achter dat je de inmeetinstructie niet gevolgd hebt en een aantal stappen op de site verkeerd hebt aangeklikt. Dat kan natuurlijk gebeuren. We lossen het samen voor je op. We gaan het bestelproces samen telefonisch opnieuw doorlopen zodat jij een passend screen ontvangt. Met vriendelijke groet, Sun Eclipse
Polderstraat 110
5509 LE Veldhoven