perfekte lösung!

das funktioniert wirklich! bin völlig begeistert!

• Sonnenschutzvariante Maximaler Sonnenschutz
  • Farbe Beton

Hogere verwachting

Ik had een hogere verwachting van de sunscreen's. Het scheelt maar echt heel weinig in temperatuur.

• Kleur Anthracite

Perfecte zonwering zonder boren snel en eenvoudig te monteren

Deze zonwering is precies wat ik zocht. Omdat ik kunststof kozijnen heb wilde ik daar niet in gaan boren. De screens zijn makkelijk zelf te bevestigen. Zien er mooi en strak uit van buiten en van binnen. De zuignappen blijven uitstekend zitten. Van buiten naar binnen wordt het zonlicht en de inkijk goed geblokkeerd. Van binnen naar buiten heb je goed zicht, en komt er ook voldoende licht binnen, zodat het niet donker aanvoelt. De screens hangen nu ruim een maand en hebben ervoor gezorgd dat het aangenaam koel blijft binnen terwijl de temperatuur buiten opliep tot 30 graden.

Goed product

Het product is goed en werkt perfect tegen de zon. Mooie kwaliteit. De levertijd was erg lang. 20 Mei besteld en pas op 6 juni is de zonwering thuis afgeleverd.

Zeer functioneel

Super handig in gebruik en werkt echt tegen de warmte en blijven goed zitten. Een aanrader.

Sehr zufrieden.

Installation einfach . Die Beschreibung war verständlich. Qualität wie beschrieben und gut. Sehr zu empfehlen, auch wegen der inviduellen Maße.

• Sonnenschutzvariante Optimale Sicht
  • Farbe Weiß

Eindelijk wat koeler

Fijne website,duidelijke uitleg,makkelijke montage. Voldoet aan de belofte,het is 3-4 graden koeler.

• Kleur Anthracite

Waar verder geen opties waren voor zonwering is dit de perfecte oplossing

Positief netjes geleverd.

• Kleur Anthracite

Eenvoudige montage en effectieve zonwering

Zeer tevreden!!

Perfect materiaal. Makkelijk monteren

Wij zijn enorm tevreden met de screens en de makkelijke manier van ophangen, ontvangst en verzending.

..een topaankoop!

Geweldig!

• Type screen N.v.t.
  • Kleur N.v.t.

Die 5 sterren is echt verdiend! Fantastisch hoor!!

Ik heb nog een bestelling bij jullie. Die zijn voor de grote ramen bij mij in de kamer. Sun Eclipse hangt nu bij een balkonraam, en het werkt fantastisch. Zodra ik jullie volgende bestelling binnen heb, maak ik foto's.

• Kleur White

De zonwering doet het prima!

Zonwering buiten, voor het glas van de keukenvensters aangebracht. Met behulp van de duidelijke instructie was dat niet moeilijk. Wij hebben gekozen voor een donkere variant om zoveel mogelijk zon te weren. De keuken is nu binnen wel wat donker, zoals voorzien. Maar de zon wordt prima buitengehouden en de tuin is vanuit de keuken ook nog goed te zien. We hebben de afgelopen maand veel profijt gehad van de zonwering! Waarschijnlijk zal ik in de herfst de zonwering opbergen tot volgend voorjaar.

• Kleur Anthracite

Super sun screens, scheelt echt veel!

De levering liet even op zich wachten vanwege drukte. Daarna snel de screens opgehangen en scheelt enorm, heel fijn.

• Kleur Anthracite

Levering van producten blijft uitgesteld worden

Inmiddels bijna een maand geleden de producten besteld en nog steeds niks ontvangen. Als ik contact opneem met de klantenservice, wordt aangegeven dat het ‘deze week’ of ‘morgen’ echt verstuurd wordt. Het komt over als een zeer onkundig en onprofessioneel bedrijf.

• Kleur Black

Zeer tevreden met het resultaat

Had veel last van warmte in de hal door de zon die bij de voordeur binnen scheen. Na een screen aan de buitenkant te hebben gemonteerd is het een stuk cooler wanneer de zon fel schijnt in de warme periode.

• Kleur Anthracite

We zijn er erg blij mee vind het met niet zinnig weer wel donker in huis

• Kleur Boulder

Zeer goede service en ECHT resultaat

Zowel voor als achter screens aangebracht. Makkelijk te monteren en op mijn bovenwoning in warm Amsterdam scheelt het zeker 4 graden. Mijn huis is nu maximaal 23 graden. Enorm verschil.

• Kleur Concrete

Scheelt een boel warmte

Heel eenvoudig zonnescherm, maar doet absoluut wat het moet doen! Het houd een aanzienlijke hoeveelheid warmte tegen. Was makkelijk te bevestigen in het dakraam op zolder. Lees wel van te voren goed de instructies, want de zuignapjes dienen eerst in gekookt water te worden gelegd alvorens je ze bevestigd, anders blijven ze niet goed zitten. Vooral geen geld meer uitgeven aan dure zonweringsystemen, want dit zonnescherm voldoet meer dan prima!

Grandioos

Top product

• Type screen N.v.t.
  • Kleur N.v.t.

Perfect!

Makkelijk in montage en super resultaat / werking! aanrader

• Kleur Black

scheelt ca drie graden in flat bovenste verdieping

Aan de buitenkant van het raam werkt het velen malen beter dan van binnen. Maar dan scheelt het ook echt. De schermen zijn mooi afgewerkt. Er zit een gebruiksaanwijzing bij, die ook suggereert dat er een binnen- en buitenkant is, maar dat verschil is niet te zien. Ook zit er niet een rol bij, zoals ik elders ergens in een antwoord van Eclipse heb gelezen, dus ik zal het zelf voorzichtig op moeten rollen, straks in de winter. Ondanks dat ik hier onder een plat dak op het zuidwesten zit, scheelt het me behoorlijk in de hitte, dus ik ben er wel blij mee.

het verschil tussen 36 en 26 graden in de woonkamer

Het product doet wat het belooft. Vorige zomer zat ik regelmatig met 35+ gr.C in de woonkamer. En zoals een heerlijke zonnige week zoals afgelopen week heb ik de thermometer niet verder dan 27 zien komen. Het geld is het zeker waard. Dank jullie wel Suneclips

• Kleur Anthracite

Der Sonnenschutz für AUßEN am Fenster ist super gegen Hitze!

Die Beschreibung zur Befestigung ist klar! Passt perfekt an unsere schrägen Dachfenster oben vom Haus. DANKE!

• Sonnenschutzvariante Maximaler Sonnenschutz
  • Farbe Weiß

werkt goed

Zonder een thermometer te gebruiken kan ik zeggen dat de temperatuur lager is geworden achter de ramen waar ik 2 screens heb geplaatst. De instructies waren helder, alleen de exacte plaatsing van de zuignappen was even lastig. Het verticale screen krulde aanvankelijk enigszins naar binnen. Ze lijken een natuurlijke vorm te hebben, intussen staan ze weer recht. De paperclips die ik hiervoor had geplaatst zijn blijkbaar niet (meer) nodig.

Polderstraat 110

5509 LE Veldhoven