Precies mijn wens

Goede kwaliteit met duidelijke handleiding.

• Kleur White

Makkelijk te monteren, blijft goed hangen, kan prettig naar buiten kijken en maakt zeker verschil qua warmte binnen.

• Kleur Concrete

Bevallen uitstekend.

Sinds mei 2022 heb ik voor alle ramen screens. Buiten in het zwart balkon deuren. Woonkamer voor 3 ramen die bestaan uit 3 bovenramen met een andere afm als de beneden ramen.Dit in de kleur wit Dit bevalt heel goed. Vlotte levering en goed verpakt ,zo kun je ze ook weer opbergen

Werkt niet

Helpt niet als de hele middag en avond zon op je ramen hebt helaas.

• Kleur White

Eenvoudig te bevestigen, doet wat t beloofd

De website werkt goed. Heldere instructies voor het maken van keuzes. De schermen hangen en ik merk t verschil meteen.

Eindelijk koelte

Ons volledige appartement ligt op het zuiden en het was zo gauw de zon scheen letterlijk een sauna, zelfs in de winter. Na lang zoeken bij Sun Eclipse uitgekomen en wat een super oplossing! Nu alleen in de woonkamer om uit te testen maar ga ze zeker ook voor de slaapkamers bestellen. Geen sauna meer!!

Het werkt

Top het werkt echt. Zijn echt blij mee. Het aantal bevestigingsmateriaal klopte exact. 2 extra had gemogen. Een viel tussen terras. Vraag 5 euro meer

Een geweldige oplossing!

Prima screens, goede uitleg en snelle levering!

• Kleur Anthracite

eenvoudig, effectief en een super service

Ik bestelde op donderdag 4 screens en had diezelfde avond nog contact met het bedrijf via WhatsApp om een aantal vragen te beantwoorden die ik nog had. Diezelfde avond nog wat extra metingen gedaan en foto's doorgestuurd waardoor de bestelling perfect in orde was voor m'n ramen. Zaterdag werden ze al geleverd en die avond heb ik ze geïnstalleerd op minder dan een half uur tijd. Het effect was onmiddellijk merkbaar. Daar ik voor de maximale sunblock ben gegaan is het wat minder licht, doch als de volle zon op m'n raam staat is dat zelf aangenamer. Doorkijk is perfect, en ze werken ineens ook tegen de inkijk. Ik heb ondertussen een 5de screen besteld voor één van de slaapkamers, want het verschil tussen montage langs buiten of een doek langs binnen is enorm wat de warmte afscherming betreft. Op de foto's zie je het verschil tussen wel of geen screen, en hoe het er langs buiten uitziet (nul inkijk, zelfs 's avonds met licht aan in de kamer).

• Kleur Anthracite

Fijne screens en gewéldige service!

Een klusjesman had voor mij de maten genomen maar deze waren te ruim. Daardoor kon het screen niet gespannen worden. Via WhatsApp kreeg ik hulp van Bram. Hij bedacht uiteindelijk een perfecte oplossing zodat het screen alsnog op de goede manier voor het raam geplaatst kon worden. Echt petje af voor deze man; hij heeft over en weer met mij gecorrespondeerd en beschikte over een engelengeduld! Ik ben nu heel blij met mijn screen en raad dit iedereen aan.

Compleet en makkelijk plaatsen

Inhoud compl met reinigingspads, goede handleiding. Ziet er netjes uit en het werkt voor het doel waarvoor asngeschaft. Al eerder besteld en geplaatst

Helemaal super!

Makkelijk te bevestigen en werkt perfect! Hadden we veel eerder moeten doen!

Positief verrast!

Ik zag de schermen voorbij komen via Facebook. Ik heb in huis een relatief kleine kamer, op de zuidkant van het huis. Dat is nu de kamer van mijn jongste pasgeboren zoon. Deze kamer kan heel snel heel warm worden. Ik was dus op zoek naar een oplossing hiervoor. De schermen trokken mijn aandacht, al was ik wat sceptisch gezien ze best goedkoop zijn. Maar goed, het valt dan ook te proberen. Toen ik ze thuis kreeg, werd ik nog iets sceptischer. Ik heb de volledige sunblock in het wit, en ik vond het erg lastig te geloven dat dit warmte tegen moest gaan houden. Inmiddels zijn er wat flink zonnige dagen geweest en de kamer is gewoon koel gebleven! De kamer blijft koel zonder dat je volledig hoeft te verduisteren. Ik ben zo blij met deze aankoop, en er zal snel nog een bestelling volgen voor de kamer van mijn oudste zoon.

Mooie kwaliteit

Maar nog niet opgehangen

Ideaal!

Ideaal voor met name niet-rechthoekige ramen, waar andere systemen geen oplossing bieden. De screens zijn perfect op maat geleverd. De montage verliep vlot dankzij de meegeleverde duidelijke instructie.

super tevreden

plaatsing was makkelijk, je moet het glas goed ontvetten.

• Kleur Black

Lijkt me ideaal voor zonwering zonder boren

We hebben het pas opgehangen en moeten nog de koelte ervan ondervinden in het huisje aan zee. Huisje is niets geïsoleerd en de zon schijnt de ganse namiddag binnen.

• Kleur Concrete

Prima oplossing

Mooie oplossing voor onze openslaande deuren aan de achterzijde van onze woning. We hebben eerst twee screens besteld voor de zijramen met maximale sunblock om te kijken hoe het ons bevalt. Inmiddels voor de openslaande deuren ook een bestelling gedaan maar wel de keuze gemaakt voor optimaal zicht anders wordt het erg donker. Makkelijk te monteren en een perfecte oplossing.

Lekker koel in huis

Ik heb vrij veel glas pal op het westen, dus in de zomer werd het flink warm in huis. De screens van Sun Eclipse zijn een prima oplossing voor een fractie van de prijs van een bedienbaar scherm.

Werkt goed

Aan de binnenzijde van het raam, dat bedekt is met een Sun Eclipse doek, is goed te merken dat de warmte buiten blijft. Tijdens het aanbrengen van het doek, werd ik regelmatig verblind door de weerkaatsing van de zon op het doek, dus het werkt uitstekend!

Weert zon/hitte zoals geadverteerd

Nu enige tijd op de ramen zitten en ben er zeer tevreden over. Het blijft donker en koel in de de slaapkamer wat ideaal is als ik uit de nachtdienst kom. Het monteren was even wennen omdat de zuignappen niet meteen goed bleven zitten.

• Kleur Anthracite

Wel een secuur werkje om de zuignappen op de goede plek te plaatsen! Maar het zit er nu een paar weken op en lijkt er goed op te zitten ook in de hele dag in de zo'n!

• Kleur White

Werkt goed, zuignappen blijven goed zitten. Blij mee!!!!!

• Kleur Anthracite

Prima service en goede kwaliteit

Eenvoudig te bestellen, snelle levering. Bij één screen ontbrak een metalen oog. Na melding is dit snel opgelost. Kortom goede service en een kwalitatief mooi product.

Schnelle Lieferung und Montage, schickes Aussehen

Funktioniert gut, ist aber ziemlich teuer. Ohne Probleme kann man Ersatzteile nachbestellen. Stoff hätte in der Länge und Breite gerne 1 cm mehr haben können.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Sonnenschutzvariante Maximaler Sonnenschutz