snelle levering en het product is top

aanvangkelijk wat bedenkingen bij de zonwering - maar het functioneert prima. binnen blijft het eenstuk koeler.

Fijne zonwering

Wij zijn er enorm blij mee. Op plekken waar we geen rolluik hebben hangen hangen deze zonweringen voor de raam. Hebben er nu 3 hangen wat fantastisch goed werkt. Wij zijn er blij mee.

Eenvoudig en degelijk.

Degelijke zonnewering voor 1/10 van de prijs. Makkelijk te plaatsen (zorg dat de zuignappen zeer warm zijn!). Ze zien er nog goed uit ook!

super eenvoudig te plaatsen

100% tevreden

• Kleur Concrete

Zeer tevreden over de begeleiding en het product.

Vanwege de lastige maatvoering was het noodzakelijk om goed contact te hebben met het bedrijf. Na enige malen over en weer contact te hebben is het resultaat zeer goed.

Mooi afgewerkt scherm

Het scherm is binnen de aangegeven tijd n deugdelijk verpakt verzonden.

5 days shipping time, but it's in fact 14+ days

I've ordered this as it seemed like a great solution and with a reasonable shipping time. Today I received the second email that the order is being delayed at least another week (19 days to be exact, if that is a reliable date). The heat is here, but not the solution for the heat. As the order is not done yet, I just send an email and message asking for a refund - not worth the wait, and I really hope it works, as they broke the agreement on the delivery. As a suggestion to the company: add a longer shipping time and deliver it before, so customers are happy about it and not frustrated about this poor experience.

• Type screen N.v.t.
  • Kleur N.v.t.

Super!!

Makkelijk bestellen. Duidelijke uitleg op de website. Snelle levering. Duidelijke uitleg om de screen te plaatsen. Kortom uitstekend! Vorig jaar de bovenverdieping gedaan en nu ook de openslaande deuren. Wij zijn zeer tevreden.

• Kleur Anthracite

Snel geleverd en goede service

We hadden er al 2 op andere ramen en die bevielen zo goed dat we voor de andere ramen nu ook besteld hebben. Ik was een schtoefje verloren en die werd gratis nagestuurd, erg fijn!

Prima product

Weer uitstekend

Dit is de tweede keer dat we de raam schermen hebben besteld. Vorige zomer is het zo goed bevallen op zolder, dat we nu de grote ramen op de eerste etage ook hebben gedaan. We zitten daar in de werkkamer de hele dag in de volle zon en dit geeft privacy, het is veel koeler en je kunt nog steeds naar buiten kijken. Absoluut aan te bevelen en veel beter dan bijvoorbeeld airco als je een beetje duurzaam wilt zijn.

• Kleur Concrete

Te vroeg om er iets over te zeggen.

Duidelijke website. Snelle levering. Ziet er goed uit. Heb het nog niet in gebruik genomen omdat het nog niet nodig is.

• Kleur Anthracite

Tot nu toe een super aankoop

Makkelijk te bevestigen en heeft al wind en regen doorstaan. Heerlijk koel binnen. Werkt dus top.

Super goede service!

Super goede service!

Sjiek

Passen precies en houden de warmte buiten. Ze staan prachtig en maken het huis best sjiek met hun uitstraling. Het enige nadeel is dat je ze niet omhoog kan rollen (ik besef me dat ze geen rolgordijnen zijn), maar er moet een mogelijkheid zijn om ze te laten staan en toch het licht naar binnen te laten nadat de zon omlaag is. Zelf heb ik een rioolleiding gekocht en er een koker van gemaakt om ze op te bergen. 2 afsluiting voor de buis kopen en 1 lijmen met pvc lijm en je hebt je koker om ze op te bergen ipv een doos.

Correcte behandeling, correct product

Er misten 2 zuignap sets, maar die worden (zijn) nagestuurd.

Ben er heel blij mee.

Zeker geen spijt van de aanschaf van een screen. Zelfs ik kon het aanbrengen. Het verschil in temperatuur en licht is duidelijk te merken. Niet meer met de gordijnen dicht en de temperatuur blijft veel lager in de kamer, ondanks dat ze aan de binnenkant zitten en de zon pal op het raam staat. Kortom: ik ben er heel blij mee.

• Kleur White

Snelle levering en een mooi product. Vorig jaar al enkelen besteld en nu aangevuld voor de serre. Erg blij mee en ze doen goed hun werk

• Kleur Black

Snelle levering, makkelijk te monteren en houd de warmte buiten.

• Kleur White

Ziet er veelbelovend uit.

De screens zijn vorig week-end geplaatst. Het is dus nog te vroeg om het zonnewerend effect te ervaren. Wel problemen ondervonden om de screens mooi strak te plaatsen (zelfs nu zitten er nog kleine blazen of bulten in). Zal nog eens opnieuw beginnen om ze strakker te krijgen.

• Kleur White

Snelle levering en goede service

Toen bleek dat een van de zuignappen niet goed werkte, kregen we per ommegaande een nieuwe.

Wás geweldig

Wás geweldig omdat ik vorig jaar mijn eerste sun screen kreeg en dat was echt super. Nu had ik het voor het grote kantelraam op zolder besteld. Het viel mij nu toch wat tegen hoe krap de afmeting was bij aflevering. De vorige had een royale flap aan de zij - onder en bovenkant . Nu is die veel ieler waardoor er toch wat zon door komt. Het is prachtig materiaal en deze witte laat praktisch geen zon door, alleen de randjes ,dat is wat minder.

Top bedrijf

Ze denken echt met je mee, vriendelijk en een super service.

Simpel en klantvriendelijk!

De website is erg gebruiksvriendelijk, de keuzes zijn helder, en aandachtspunten worden goed beschreven. Het bestellen verliep dus heel simpel, daar hou ik van :) Na levering bleek dat een van de screens een vouw had opgelopen bij het verpakken. Contact via de mail ging heel vlot, er werd contact op genomen in het weekend en heel spoedig heb ik een nieuw screen ontvangen. Echt top service op alle vlakken.

Een wordt top

Goede en snelle reactie en service

Polderstraat 110

5509 LE Veldhoven