Helemaal wat ik zocht!

Ik was op zoek naar een makkelijke en betaalbare manier om bij enkel ramen de zon te weren. Ramen waar ik geen rolluiken heb. Via een vriendin kwam ik hier terecht. Zeer tevreden. Zelf de raam opmeten, via de website enkele keuzes maken en snel en degelijk geleverd. Makkelijk op te hangen en weg te bergen in de winter.

Merg blij mee

Op tijd geleverd en goede installatie beschrijving We zijn er erg blij mee!

• Kleur Boulder

Top service met correcte afspraken

Correcte levering op de afgesproken plaats binnen de afgesproken termijn, ondanks het maatwerk. Het werd ook nagevraagd of hun berekening correct was. Goede feedback

Werkt prima

Makkelijk op te hangen, werkt prima

Heel fijn screen doek

een hele simpele en doeltreffende goedkope manier van zonwering

• Kleur Anthracite

Dpd is geen betrouwbaar vervoerder

Drama door dpd, haak ik af om verdere bestellingen te doen.

• Type screen N.v.t.
  • Kleur N.v.t.

Voldoet 100% aan verwachting

Erg makkelijk om te installeren

• Kleur Boulder

Topscherm, opgehangen in een handomdraai!

Prima verpakt met overzichtelijk en makkelijk leesbaar bevestigings handleiding! Van te voren 1x doorgenomen en daarna zonder problemen of verrassingen snel bevestigd! Heeft inmiddels vele windvlagen en rehenbuien/onstuimig weer doorstaan. Hangt nog probleemloos aan de buitenkant van mijn woonkamerraam op de derde en tevens bovenste etage.

• Kleur Concrete

Prima, alleen jammer van de roede

Snel en netjes geleverd. Makkelijk te instaleren. Voor de kinderkamers in kleur wit besteld, omdat we ze ook binnen wilde kunnen hangen (blijft het schoon, glazenwasser kan er altijd bij, veel wind op de gevel uit zuidwesten). Ze hangen dus nu binnen, alleen met hittegolf doen we ze naar buiten. Eerste week wel veel luchten einde van de dag, komt met de zon/warmte een viezige plastic lucht vrij, wordt gelukkig minder met de tijd. Wit in combinatie met Optimaal zicht, biedt voor ons voldoende zonwering en geeft overdag nog een idee van 'buitenlucht'. Bij het opmeten hebben we ook de hoogte van de roede gecheckt en past er netjes overheen. Goede overlap en zuignappen passen nog ruim/netjes op het glas. Alleen omdat het langer is dan 1 meter, zitten er blijkbaar ook gaatjes in het midden. Dus precies waar die roede zit. Die twee extra zuignappen kunnen we dus niet gebruiken. Jammer want het waait wel extra hard. Verder jammer want de afwerkringen zijn zwart, die zie je (zeker aan de binnenzijde) omdat er dus geen draaiknop overheen valt (want daar zit die roede).

• Kleur White

Snelle en juiste levering!

Eenvoudig te bestellen via de duidelijke site!

• Kleur Concrete

Tevreden

Zeker de moeite waard! Gemakkelijk te installeren en houdt de warmte goed tegen ! Zal nog verder investeren voor alle ramen !

Heel tevreden

Wij zijn heel tevreden over Sun Eclipse. Snelle, verzorgde verzending. Prima product - doet wat moet. Scheelt heel veel qua temperatuur.

prima screens

wij laten ze hangen , als het koeler weer is geven ze ook meer privacy

Prima ervaring

Goede oplossing

Zuignappen zitten stormvast, we hebben inmiddels twee keer een behoorlijke storm gehad en het doek zat nog gewoon vast, zon cq warmte wering is ook heel goed.

Makkelijk te bevestigen en werkt perfect

Makkelijk te bevestigen en werkt perfect

• Type screen N.v.t.
  • Kleur N.v.t.

Degelijk product

Houd de zon tegen en toch nog doorkijk van binnenuit.

perfect !

Precies wat ik zocht, krijg veel minder zonlicht binnen en is zeer makkelijk te plaatsen. Levering zeer vlot.

• Kleur Anthracite

Zeer goede aankoop.Onze keuken is frisser dan ooit.

Sun Eclipse houdt de zon buiten zoals beloofd. Gemakkelijke te plaatsen. We zijn zeer tevreden!

• Kleur White

Goede bescherming tegen de zon en makkelijk te plaatsen

Snel geleverd, makkelijk te plaatsen, niet duur en goede bescherming tegen de warmte.

• Kleur White

Geweldig! Geen last van de hitte en toch genoeg licht

Wij hebben vier screens aan de buitenkant van een lichtstraat in een uitbouw. De vier screens waren makkelijk en duidelijk te bestellen en snel geleverd. Gelijk geplaatst en het maakt de belofte helemaal waar: genoeg licht nog in de uitbouw en het is binnen echt zo veel koeler! Heel erg blij mee! Zelfs al een paar flinke wind- en regenbuien meegemaakt en alles blijft keurig op zijn plek zitten.

• Kleur White

Geweldig eenvoudig systeem wat naar tevreden werkt

Zeer tevreden met de producten. Bij tweede bestelling zou korting op zijn plaats zijn.

• Kleur White

Beide buren waren zeer te spreken over de sun eclipse, door hun hebben wij het ook aangeschaft. Het werkt verdomd goed!

• Kleur Black

We zijn zeer tevreden over de screens aan de binnenkant van onze ramen waar de zon de ganse dag op schijnt. Er komt nog licht binnen maar het blijft heel wat koeler. Het bevestigen op de ramen is ook heel makkelijk. De bestelling was geplaatst en 2 dagen later ontvingen we alles perfect op maat en stevig verpakt. We raden dit iedereen aan!

• Kleur White

Super oplossing om de warmte buiten te houden

Makkelijk en snel te bestellen en zeer snelle levering met duidelijke instructie!

Polderstraat 110

5509 LE Veldhoven