Prima, alleen jammer van de roede
Snel en netjes geleverd. Makkelijk te instaleren. Voor de kinderkamers in kleur wit besteld, omdat we ze ook binnen wilde kunnen hangen (blijft het schoon, glazenwasser kan er altijd bij, veel wind op de gevel uit zuidwesten). Ze hangen dus nu binnen, alleen met hittegolf doen we ze naar buiten. Eerste week wel veel luchten einde van de dag, komt met de zon/warmte een viezige plastic lucht vrij, wordt gelukkig minder met de tijd. Wit in combinatie met Optimaal zicht, biedt voor ons voldoende zonwering en geeft overdag nog een idee van 'buitenlucht'.
Bij het opmeten hebben we ook de hoogte van de roede gecheckt en past er netjes overheen. Goede overlap en zuignappen passen nog ruim/netjes op het glas.
Alleen omdat het langer is dan 1 meter, zitten er blijkbaar ook gaatjes in het midden. Dus precies waar die roede zit. Die twee extra zuignappen kunnen we dus niet gebruiken. Jammer want het waait wel extra hard. Verder jammer want de afwerkringen zijn zwart, die zie je (zeker aan de binnenzijde) omdat er dus geen draaiknop overheen valt (want daar zit die roede).