Binnen 1 dag

Zer snelle levering, binnen 1 dag had ik mijn bestelling in huis.

snel en correct

Snel en correct

parfait pour tout

premier commande et je suis tres content livreson rapide

Snelle reactie en levering

Prima spullen

snel en correct geleverd

Heel veel van DFRobot te verkrijgen aan goeie prijs, gemakkelijk om te bestellen en snel geleverd.

Ruim assortiment, snelle levering

Binnen het ruimte assortiment gemakkelijk gevonden wat ik zocht. Items werden netjes verpakt en snel geleverd.

Prodotto ottimo

I prodotti ricevuti sono ottimi purtroppo io avevo ordinato un altro tipo comunque la valutazione è ottima.

• Ci consiglieresti? Si

Groot assortiment op voorraad en snelle levering

Om 23.30u verschillende producten besteld en de volgende dag alles geleverd. Perfect!

Zeer snelle levering

Zeer snel geleverd

Nessun problema

Ho trovato quanto cercavo; consegna in tempi rapidi; nessun problema

• Ci consiglieresti? Si

snel

zoef

til tiden og i orden

hurtig ekspedition

• Vil du anbefale os? Ja

Was opzoek naar een ADS module en vond hem hier beschikbaar en zeer scherp geprijsd. Ook nog eens een snelle levering.

Snelle levering.

Zeer tevreden en snelle levering.

Goed product super snel geleverd

Geweldige service

Mijn bestelling werd netje en snel afgehandeld.

impeccable, convient à ma recherche

commande et livraison impeccable

Goede info

Heel goede en correcte info in verband met de voorradigheid. Kunnen pre-orderen en dan correct geleverd. Enkel vervelend dat je niet op factuur/overschrijving kan kopen. Ik moet nu alles voorschieten voor school. Ik heb geen bankkaart om te kopen.

gematigd tevreden

product stemt overeen met beschrijving. Goede kwaliteit tegen een redelijke prijs. Echter één punt van kritiek: zeer lange levertijd nl. besteld 12/07, geleverd 19/09 !!!

topbedrijf

gewoon goed

Product zoals omschreven en super snelle levering

Het product is zoals omschreven. Voldoet aan alle verwachtingen. Ook was het binnen 2 dagen geleverd. En voor een super prijs. Top!

zeer goed

snelle levering, mooi en veilig ingepakt dank u wel

heerlijk om mee samen te werken

Bestellen, bij bestellen blijft een fluitje van een cent en foutjes komen niet voor, ik ben meestal de zwakke schakel in het niet goed lezen

supersnelle levering

goede service

Duidelijk wat te verwachten was.

Het was gemakkelijk om producten op te zoeken en vinden. Het bestellings process was ook goed zonder complicaties.

Keemia tn 4

10616 Tallinn

+31 850014013

Over Opencircuit OÜ

Opencircuit is een webwinkel die zich specialiseert in het leveren van elektronica componenten en modules voor educatieve, vernieuwende en vooral leuke uitvindingen. Ons steeds groeiende assortiment bestaat uit: elektronische componenten, arduino, CNC & 3D printer toebehoren, drones, led strips en nog veel meer. Wij onderscheiden ons met betaalbare producten, uitstekende service en snelle levering. Ons enthousiaste team met de nodige technische kennis staat u graag te woord.