Snel verstuurd en in orde

Snel geleverd en plezierig geprijsd

Ik moest de bestelling tweemaal invullen, omdat de web-koppeling met het betaalsysteem niet volkomen is.

Snelle, gratis levering en prima kwaliteit

Als nieuwe klant uiterst tevreden over snelle, gratis levering. De bestelde elco's werken prima en versterker is eindelijk van vervelende bromtoon verlost...

Prima de luxe

Duidelijke communicatie, prompte levering

Vlotte afhandeling

Vlotte afhandeling

Gewoon prima

Scherpe prijzen, snelle verzending, gewoon prima. Enige wat misschien iets beter zou kunnen, is de product omschrijving op de website, die is hier ene daar iets summier, wat het voor een electronica noob zoals ik soms wat lastig maakt.

Ruim assortiment en super snelle levering

De keuze is reuze. Ik gebruik de spulletjes vooral voor technieklesjes op de basisschool, maar mis nog wel de eenvoudige bouwpakketjes voor de beginnende techneuten.

Top, super snel

Super snelle service

Heel erg prima

Geen gedoe en snelle levering dank!

Snel geleverd en goede kwaliteit.

Goed, prima, snel.

Snelle bezorging

Correcte levering

Correcte levering

zeer snelle levering

Vrijdag om 2230 besteld en zaterdag ochtend om 0900 stond post nl al op de stoep.

Ik vind shoppen bij jullie fijn en als het aanwezig is word het ook snel geleverd. Er zijn van mij bestelling waar op ik lang heb moeten wachten. Dit licht niet aan u, maar is wel vervelend. Maar toch ben ik blij met de service die u levert.

Echt super service!

Overzichtelijke site, snelle afhandeling! Gewoon top!

supersnel geleverd, tegen een nette prijs, aanpassing van verzendkosten is mogelijk, wat toch een paar euro scheelt

Snel en doeltreffend

Ruime keuze in parts. website niet altijd overzichtelijk.

Veel keus, snel besteld, snel geleverd.

Leuke webwinkel voor de hobby

Ik werd bijna van de website verbannen omdat martoparts mijn winkelmandje 3x heeft verwijderd.

Ten minste mijn bestelling ontvangen, maar jullie moeten echt meer werk in jullie website en clantenservice steken.

Goeie service

Dinsdag besteld en woensdag al geleverd wat een snelle verzend service. Erik

Perfecte communicatie en zeer snel!!

Bestelling verliep prima

Een zigbee hub gekocht maar deze was niet te koppelen kon hem retour sturen en het geld werd snel terug gestort. Prima service!

Fantastic!

Super quick!

Snel besteld, nog sneller geleverd!

Verpakking moet beter

Brieven bus pakketje was aan de bovenkant open. Gelukkig klopte de inhoud nog. Maar inhoud had makkelijk gestolen kunnen worden of onderweg door postbode kunnen zijn verloren.

Keemia tn 4

10616 Tallinn

+31 850014013

Over Opencircuit OÜ

Opencircuit is een webwinkel die zich specialiseert in het leveren van elektronica componenten en modules voor educatieve, vernieuwende en vooral leuke uitvindingen. Ons steeds groeiende assortiment bestaat uit: elektronische componenten, arduino, CNC & 3D printer toebehoren, drones, led strips en nog veel meer. Wij onderscheiden ons met betaalbare producten, uitstekende service en snelle levering. Ons enthousiaste team met de nodige technische kennis staat u graag te woord.