Had maar een kleine bestelling, deze werd snel geleverd.

Snel en correct

Leuke webshop met betaalbare elektronica. Snel en correct geleverd.

Probleemloos

Vlot en goed.

Levering volgende dag binnen, was een kleinigheidje en toch gewoon snel en netjes afgehandeld! Volgende keer weer

Goed verpakt, redelijke prijzen

De bestelling was een keer in vergelijkning met andere sites juist. Het was super snel.

Transistoren geleverd . Uitgezocht of er een vervanging voor was. Goed geholpen. Juiste vervanging geleverd. Dit was het probleem niet voor mijn apparaat maar dat is niet relevant. Mijn eigen schuld. Maar voor die prijs kon ik het wel proberen.

Prima ervaring

Makkelijk te bestellen, snelle en nette levering. Top

Bij jullie kom ik zeker nog eens terug!

Levering van componenten was op tijd en goed verzorgd. Componenten ook van goede kwaliteit en voor een scherpe prijs. Prima zo...!

Prima eerste ervaring!

Op zoek naar enkele transistors bij Martoparts terechtgekomen. Het onmiddellijk verstuurde pakketje is bij PostNL zoekgeraakt. Na overleg werd gratis een nieuwe levering verstuurd en gelukkig de volgende ochtend vroeg afgeleverd. Klasse. Onze kinderen kunnen nu toch volgens planning beginnen aan hun enorme fietstocht over de ‘Silk Route’ … bedankt!

prima en snel binnen

na bestelling keurig een bevestiging en tijdstip van levering. Door de storm was verzending (postagentschap gesloten) vertraagd, ook daarvan weer een mailtje!

Goed snel geleverd goed verpakt

Heel positief goed verzorgd

Supersnel

Alles correct geleverd

Eersteklas, snelle service, goede producten

De site is duidelijk, de geleverde onderdelen zijn van uitstekende kwaliteit. De bestelling werd snel en foutloos verzonden. En het assortiment is ook nog eens groot!

Commande reçue assez rapidement.

1 étoile en moins parce que j'ai dû aller chercher ma commande à 4 kms. Lorsque je paye pour que cela arrive chez moi je préfère que cela arrive... chez moi.

Werkt goed

Hii werkt uitstekend maar als je full power wilt moet je een 8 amp 24 volt stekker aansluiten

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit van product

Goed ervaring

Producten zijn zoals beschreven waren. Perfect werd geleverd op de juist gesproken datum. Snelle en een soepel bestelling process

Uitstekende kwaliteit en service

Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering.

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Goede webschop

Zeer vriendelijk. Ik had fout gemaakt met bestellen. Werd zeer goed opgelost. Als ik nodig heb, bestel ik daar zeker weer.

Snel geleverd!

Ik bestel hier vaker; goed assortiment, redelijke prijzen en snel geleverd!

Great selection, competitive prices

One stop shop for all hobby enthusiasts. Pricing is competitive, shipping is fast.

Snelle levering.

Prima product

Na lang wachten op mijn sonoff zigbee 3.0 dongel heb ik het de volgende dag geïnstalleerd en werkt perfect ism Home Assistant. Wel even de hardware flow switch in de dongel op on zetten. De rest volgt vanzelf bij het integreren van ZHA.

Keemia tn 4

10616 Tallinn

+31 850014013

Over Opencircuit OÜ

Opencircuit is een webwinkel die zich specialiseert in het leveren van elektronica componenten en modules voor educatieve, vernieuwende en vooral leuke uitvindingen. Ons steeds groeiende assortiment bestaat uit: elektronische componenten, arduino, CNC & 3D printer toebehoren, drones, led strips en nog veel meer. Wij onderscheiden ons met betaalbare producten, uitstekende service en snelle levering. Ons enthousiaste team met de nodige technische kennis staat u graag te woord.