Super service

Deel van de bestelling bleek langere levertijd te hebben. Was geen probleem een deel te annuleren en de rest was een dag later in huis!

Razend snelle levering

Na bestelling direct een mailtje dat het verzonden is. Razend snelle levering Topproduct voor weinig.

Très heureux de pouvoir s'approvisionner deux composants introuvables en France.

Snelle levering van de juiste spullen.

Goederen waren netjes verpakt en snel geleverd.

Prima producten

Leuk assortiment, snelle levering, fijne service

Bestel al jaren bij Opencircuit mijn electronica. Is mijn eerste Bookmark inde browser zelfs! Hebben een mooi assortiment en verzending is echt snel en betrouwbaar. Ik ben fan!

Volgt afspraak niet

Omdat bij de bestelling een deel niet op voorraad was heb ik bij het plaatsen aangegeven om te wachten tot alles geleverd kon worden met verzenden. Ik heb aan een steppermotor driver pcb niks als ik de steppermotor nog niet heb. Wat schetst mijn verbazing als ik nu toch het pcb alleen krijg en bovendien nog zie dat ik nu dus ook 2 keer verzendkosten betaald heb. Dat was niet de afspraak.

De zending duurde lang maar dat kwam door een product dat niet op voorraad was,na een mailtje direct

Goede communicatie, snelle levering, aanrader. Zelfs een vervolgbestelling binnen een dag binnen.5++

Prettige site waarop zoeken in het grote assortiment gemakkelijk gaat. Scherpe prijzen en snelle levering.

dikke Ok

op tijd

Snelle en goede levering.

Bij deze kleine onderneming krijg je nog echte service. Levering is altijd snel en ze houden je op de hoogte wanneer je het bestelde kunt ontvangen. Zou fijn zijn wanneer het assortiment iets werd uitgebreid.

zeer snelle levering, producten voldoen aan beschrijving.

Snelle levering, product voldoet aan beschrijving. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Supper

Prima, snel en geleverd wat er gevraagd en aangeboden wordt dus supper

Snelle levering & groot assortiment

Voor mij is Opencircuit een zeer betrouwbare leverancier. Altijd snelle levering en keuze uit een groot assortiment. Aanbeveling!

Goed product snelle levering

Goed product snelle levering

Supersnelle levering

Paar kleine onderdelen besteld. Altijd afwachten of het op vooraad zou zijn zoals omschreven. Klopt helemaal. Super.

Snel

Snel

Een goede en snelle service!

Martoparts is een bedrijf dat snel werkt en duidelijk communiceert en zich vooral houdt en wat is overeengekomen. Vandaag bestelt is morgen of overmorgen geleverd of er wordt duidelijk over gecommuniceerd van dan wordt het verstuurd! Voor mij een aanrader aan iedereen en vooral ook omdat zij nog onderdelen in hun aanbiedingen hebben die bijna nergens meer te verkrijgen zijn!;;

zeer goede service

de bestelde 1W weerstanden voldoen volkomen aan mijn verwachting. er is zelfs vanuit Martoparts nog even telefonisch contact geweest om wat te bespreken. dikke duim voor de service

Zeer snelle levering

Ik heb een CO2 sensoer besteld voor mijn Arduino project. De bestelling was 's-avonds en de volgende morgen was het pakketje via de bievenbus in huis.

Snelle service...

Ik had een bakje nodig voor een buitensensor in te doen. zo kwam ik uit op de site van Opencircuit. Zondagmiddag besteld en dinsdag bezorgt. Bakje is van goede kwaliteit, en ziet er goed uit.

Er was een probleem, maar de communicatie daaromtrent verliep goed, en het probleem werd opgelost.

Vergissing order 185279

Heb 2X RFzender/ontvanger besteld maar in 1 zakje zaten 2 rec in ipv 1 send. en 1 rec. Gezien de kleine prijs van het onderdeel (en de eventuele kost voor u voor de omruiling)van het order ga ik het best zo laten en bestel ik later wel een zender indien nodig. Indien gewenst stuur ik wel een foto van de geleverde printjes Gr. Staf Van de Kelft

Good prices, Fast shipping, Great Customer Service

They had the cheapest prices i could find in the eu. Some of the things were out of stock but when they received them i had them within days. They also answered my questions very quickly. Overall i would definably recommended them.

Goede prijzen en snelle levering

Gewoon prima voor elkaar

Keemia tn 4

10616 Tallinn

+31 850014013

Over Opencircuit OÜ

Opencircuit is een webwinkel die zich specialiseert in het leveren van elektronica componenten en modules voor educatieve, vernieuwende en vooral leuke uitvindingen. Ons steeds groeiende assortiment bestaat uit: elektronische componenten, arduino, CNC & 3D printer toebehoren, drones, led strips en nog veel meer. Wij onderscheiden ons met betaalbare producten, uitstekende service en snelle levering. Ons enthousiaste team met de nodige technische kennis staat u graag te woord.