Een vlot werkende e-shop en een even vlotte afhandeling.

Ik vind alles wat nodig heb op een overzichtelijke en vlot werkende e-shop. Ook de afhandeling en levering is snel en correct verlopen.

Snelle levering tegen een scherpe prijs

Interessante artikelen, schappelijke prijzen, zeer snelle levering.

Répond à mon attente

Explications claires concernant le produit. Expédition rapide et propre.

Duidelijke website en snelle levering.

Excellent

Although one product did have the picture with 5 units, which should be made clear that there's only but 1 unit.

Prima winkel voor basis electronica en Arduino componenten

Snelle levering, prima prijzen en goede aanbod. Zeker de moeite waard en ik zal zeker deze winkel nogmaals bezoeken. Dank je wel.

Snel en correct

Snel geleverd en goed materiaal

Alles OK, het kan niet beter.

Mijn bestelling is zeer snel en goed aangekomen, op Dinsdagnamiddag besteld, en op Woensdagvoormiddag had ik mijn bestelling reeds in huis. Bedankt Martoparts.nl

Snelle correcte levering

Snelle reactie. Vlot verstuurd

Verkeerde elco maar goed gecorrigeerd

Na per ongelijk de verkeerde Elco geleverd te hebben. Heeft martopart adequaat snel een vervangend juiste setje toegestuurd. Dank voor de fijne afhandeling.

Aanrader

Ik vind het altijd een beetje spannend om bij kleine en voor mij onbekende webshops wat te bestellen. Maar alles is goed gegaan. Ik had een camera voor mijn Raspberry Pi besteld. Was goed verpakt en snel verzonden. Bedrijf zit in Estland, maar magazijn zit in Nederland (Houten). Voor de zekerheid met Creditcard betaald, zonder extra kosten.

Heel goed , alles ok zoals het moet

Heel snelle services

Heel snelle service (vrijdagnamiddag besteld, zaterdagmorgen geleverd) Goederen heel goed verpakt. Top service, kom zeker terug !

Levering was conform afspraak

Artikelen waren goed verpakt en goed communicatie over bezorg datum.

Bon relationnel

Equipe à l'écoute de nos problématiques d'établissement public (commande et paiement)

Snelle afhandeling. Snel ontvangen.

Alles ontvangen zoals geadverteerd

Groot aanbod aan producten en zeer snelle levering!

Betrouwbaar en een scherpe prijs!

Behoorlijk assortiment en snelle levering

Ik zocht speciale Arduino bordjes en heb ze bij Opencircuit gevonden. De bestelling ging eenvoudig en de levering van de onderdelen snel. Prima zaak dus.

Duidelijke kommunicatie. Komt allemaal betrouwbaar over.

Spullen (snel) geleverd zoals omschreven.

Alles goed te vinden en snelle levering

Ik heb alles snel kunnen vinden op de website en de levering was snel en goed verpakt. Kon mooi door d brievenbus.

Snelle verzending en goede klantenservice

Product was precies zoals omschreven. Goede klantenservice.

snelle levering thanks

zie boven

Products as described.

The products where as described and delivery took littlebit long. But currently covid-19 is causing delays everywhere.

Prima ervaringen

Het juiste onderdeel

Keemia tn 4

10616 Tallinn

+31 850014013

Over Opencircuit OÜ

Opencircuit is een webwinkel die zich specialiseert in het leveren van elektronica componenten en modules voor educatieve, vernieuwende en vooral leuke uitvindingen. Ons steeds groeiende assortiment bestaat uit: elektronische componenten, arduino, CNC & 3D printer toebehoren, drones, led strips en nog veel meer. Wij onderscheiden ons met betaalbare producten, uitstekende service en snelle levering. Ons enthousiaste team met de nodige technische kennis staat u graag te woord.