Snelle levering volgens afspraak voor een goede prijs

Snelle levering volgens afspraak voor een goede prijs

op site kon ik mijn producten snel vinden doordat zoektermen gecombineerd kunnen worden. verder is de menu structuur overzichtelijk. savonds besteld, volgende ochtend geleverd. en de keus voor brievennuspost is fijn. kortom: sterk werk!

Super snelle levering en goede prijs

Levering was zeer snel, korter dan een dag had ik het in huis. Leuk assortiment, ik ga Opencircuit zeker in de gaten houden.

Snelle levevering

Alles verliep snel

Keurig verzorgde snelle levering. Duidelijke communicatie

Gemakkelijk en snel

Vlotte plaatsing van de bestelling. Zeer snelle respons en geleverd volgens afspraak. De producten waren conform de bestelling.

Snel eerste deel dat op voorraad is. leren van historie

Snelle reactie na plaatsen order. En voor mij lekker dicht in de buurt zodat ik eventueel ook spullen kan afhalen in de toekomst.

Snelle en correcte levering, ook als de klant zich vergist heeft en er (dus) iets gecorrigeerd moet

Prima producten, mooie prijs, hier kom ik terug

Ook nog snel verzonden, en duidelijke communicatie

Supersnelle levering

Supersnelle levering

Duidelijke website, snelle levering

Fijne en duidelijke website met veel aanbod. De levering was erg snel en goed. Ook de prijzen zijn niet al te hoog, kortom een aanrader.

uitstekend

zeer snelle levering, de bestelde producten zien prima uit.

Prima verlopen transactie!!

Had laat besteld, maar toch nog gewoon de volgende dag binnen met de post! Ook prima verpakt, kon niks mee gebeuren onderweg. Mocht ik weer iets nodig hebben, zal ik niet aarzelen om ook bij Open Circuit te kijken... :o)

Top snel geleverd

Bij Martoparts vond ik 2mm rode ledjes (gewone led met dun topje). Deze in het rood gebruik ik voor sluitverlichting van een H0 trein. Mooie rode kleur prima ledje dus.

Molto bene

Ho approfittato di un offerta, la spedizione verso l'Italia è stata veloce, il prodotto è arrivato perfettamente funzionante. I prezzi sono buoni, il costo della spedizione un po' meno. Sicuramente farò altri acquisti.

Zeer correct, zowel levering als levertijd !

Zeer tevreden !

Top service!

Snel telefonisch bereikbaar en vriendelijk en adequaat geholpen. Als startende gebruiker van Arduino heb ik prima ondersteuning gehad om mijn 1 e project te kunnen realiseren. Ik weet waar ik mijn benodigdheden in het vervolg ga kopen. Ook wanneer het product niet te vinden is op de site is Martoparts welwillend om een goede passende oplossing te vinden. Ze denken graag met je mee.

Snel, goeie prijs van de componenten, correcte levering

Verzendkosten naar Belgie aan duurdere kant ivm andere gelijkaardige webwinkels.

Supersnel/ Superservice

Men geeft uitermate snel reactie op vragen om advies, top! En de uiteindelijke bestelling was ook erg snel geleverd. Grandioos en echt een aanrader.

Alles keurig in orde !!!!

Bestel zeker weer een volgende opdracht !!!

Bestelling en nazorg waren heel goed.

Vlotte levering

Heel vlotte levering en netjes verpakt. Een klein aansluitschema had de zaak echt tip-top gemaakt.

Super snelle en correcte levering

Top! Super snelle en correcte levering

Keemia tn 4

10616 Tallinn

+31 850014013

Over Opencircuit OÜ

Opencircuit is een webwinkel die zich specialiseert in het leveren van elektronica componenten en modules voor educatieve, vernieuwende en vooral leuke uitvindingen. Ons steeds groeiende assortiment bestaat uit: elektronische componenten, arduino, CNC & 3D printer toebehoren, drones, led strips en nog veel meer. Wij onderscheiden ons met betaalbare producten, uitstekende service en snelle levering. Ons enthousiaste team met de nodige technische kennis staat u graag te woord.