Zoals altijd perfect

Snelle levering, prima spullen voor een prima prijs, goed verpakt en misschien nog wel belangrijker: geen onnodig grote doos! Martoparts staat in mijn voorkeurslijstje voor onderdelen.

Prima zaak vlotte afhandeling super

Fijne zaak snelle service

Pefecte levering

Erg goed, top!

Het product werkt hoe het moet en het is mooi op tijd aangekomen

Professioneel

Snel geleverd en duidelijke site

Leuk assortiment, snelle verzending, lage prijzen.

super tevreden over de info via chat alsook de snelle en correcte levering

een echte aanrader! super tevreden !

Snel geleverd en goede producten

Erg makkelijk en snel en scheelt slechts een fractie met de prijs uit China bijvoorbeeld

Bestelling gewoon goed verlopen

Makkelijk besteld, snel binnen, klant tevreden!

geweldige service en mooie site

via google op de site terecht gekomen. mooie en duidelijke site. alles werd snel geleverd, en ze reageren snel op mijn mail en vraag. zeker een aanrader.

Positief

Heel vriendelijk, toegankelijk en oplossing gericht. Goede ervaring

bestelling liet wat langer op zich wachten

Omdat een artikel blijkbaar niet op voorraad was werd mijn bestelling deze keer een stuk later bezorgd. Vervelend maar dat kan een keer gebeuren.

Goede en snelle webshop

Helaas wat lastig te vinden tussen alle nepshops met dropshipment bende en misleidende levertijden, ook met duckduck / google niet snel te vinden. Echter blijkt een goede en uitgebreide webshop. Nu al 2x spullen besteld, elke keer direct en snel geleverd. Bedrijf zelf zit in buitenland, maar levert vanuit Nederlands magazijn, ook banknummer is NL.

uitstekend!

snelle levering en heel betaalbaar.

topp product

I´m very pleased of product, service and fast delievery!

Probleempje bij de bestelling gehad. Fff telefoontje en soepel opgelost.

Gewoon keurig netjes

Snel en goed!

Snelle berichtgeving, snelle levering.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Mooi assortiment en kennis van zaken. Snel geleverd ook, zeker eens gaan kijken.

snel en correct

Zo als altijd snelle en correcte levering

prachtig matriaal wat ze verkopen waar je wat aan hebt

heb er een goeie ervaring mee

Snelle levering, goede producten, heldere website

Snelle levering, goede producten, heldere website

Fast treatment and shipping of order.

Parcel arrived 2 days to France after the order was made. Nice to work with. Top seller.

Fast delivery

Ordered in the evening and half an hour later the package was already sent. Good job!

Keemia tn 4

10616 Tallinn

+31 850014013

Over Opencircuit OÜ

Opencircuit is een webwinkel die zich specialiseert in het leveren van elektronica componenten en modules voor educatieve, vernieuwende en vooral leuke uitvindingen. Ons steeds groeiende assortiment bestaat uit: elektronische componenten, arduino, CNC & 3D printer toebehoren, drones, led strips en nog veel meer. Wij onderscheiden ons met betaalbare producten, uitstekende service en snelle levering. Ons enthousiaste team met de nodige technische kennis staat u graag te woord.