Top seller, incredible fast delivery, highly recommended!

Snelle levering en goede kwaliteit

Ruime keuze en voorraad, was bang dat de prijs/kwaliteitsverhouding wat minder zou zijn maar deze was gewoon helemaal prima!

Best wel goed

Scherpe prijs, maar weinig keuze (maatvoering). Ofschoon niet op voorraad toch snel geleverd.

Opencicuit maakt waar wat ze zeggen vandaag besteld morgen geleverd , PRIMA !!!!

Ongelooflijk vlotte levering !

Goede producten, voldoende uitleg, mooi assortiment en een ongelofelijk vlotte levering. Om 21u ‘s avonds besteld, de volgende dag om 9.30u geleverd in België. Een snellere bediening bestaat niet !

Snel!

Interessant assortiment en snelle levering.

Great! Fast Delivery

I do a lot of electronics hacking for various projects and I'm always buying parts. I was really impressed with how quickly my delivery arrived. Thanks! I'll be back!

Alright could have communicated better

When I ordered I got a confirmation of my payment but after that no emails, when I send them an email a week later, they said they had to order the part I wanted, and will send it when they get it. After they sent it ,it arrived very fast

Bestelling werd vlot en correct uitgevoerd.

Facile et rapide

Très large choix de produit, commande et expédition rapide.

De webshop heeft een ruime keuze en je kan goed zien wanneer een item al dan niet in voorraad is. De artikelen werden snel en keurig verpakt verzonden. Zeker een aan te raden winkel !

eindelijk nog eens een kwalitatieve webshop :-)

Duidelijke en vliegensvlugge communicatie, mooie prijzen en snelle verzending (en degelijk verpakt) Ik ga zeker in de toekomst hier nog bestellen :-)

Alles top

Prijs kwaliteit, snelle levering, goede communicatie. Bedankt!

Snel en accuraat geleverd,

Product was exact wat ik had besteld en was heel snel geleverd.

Product zoals omschreven en super snelle levering: 's avonds laat besteld en de volgende middag reeds geleverd.

Voor mij de eerste keer Snelle en betrouwbare levering Goed gevoel gekregen bij deze Webshop

teleurstellende apparaatjes.

Ik had 2 klokmechanieken besteld. Beiden deden het niet goed. Open Circuit heeft de terugbetaling geregeld ondanks dat ik de apparaatjes niet kon terugsturen omdat ik ze had weggegooid.

Snelle levering, prima verpakt, werkt prima

Snelle levering, prima verpakt, compleet zoals beschreven en afgebeeld, hardware werkt out-of-the-box na installatie van Saleae driver en PulseView software

Levering

Precies de volgende dag geleverd, volgens het verzendbedrijf om 14.12 door de brievenbus gedaan. Echter werd het pakje de volgende dag geleverd. Maar dat is een fout van de post. Verder perfekt!

Produit bon rapport qualité prix

Dommage que je n’ai pu échanger au téléphone en français car j’ai besoin de conseils dans ce domaine

Geweldige zaak en snelle leveringen

Top zaak duidelijke site

Mooie site met leuke prijzen

Mooie overzichtelijke webwinkel. Het elektronicacomponenten assortiment is wat beperkt maar de prijzen zijn heel vriendelijk.

Prijzig

Een aantal printplaatjes besteld in deze winkel blijken achteraf bij de concurrentie stuk voor stuk goedkoper te zijn. Zelfs voor de verzending zijn ze duurder. Kwaliteit is wel goed, maar in deze winkel te duur.

Good variety of products in stock, quick turnover, excellent

Came here looking for a specific part used in the Home Automation world, OpenCircuit was the only place that had stock and promised next day delivery. A promise kept. Pleasant check out process, clear status updates by mail. A good experience.

Zeer goed.

Snelle levering, voor 2300 besteld is inderdaad de volgende dag geleverd.

Keemia tn 4

10616 Tallinn

+31 850014013

Over Opencircuit OÜ

Opencircuit is een webwinkel die zich specialiseert in het leveren van elektronica componenten en modules voor educatieve, vernieuwende en vooral leuke uitvindingen. Ons steeds groeiende assortiment bestaat uit: elektronische componenten, arduino, CNC & 3D printer toebehoren, drones, led strips en nog veel meer. Wij onderscheiden ons met betaalbare producten, uitstekende service en snelle levering. Ons enthousiaste team met de nodige technische kennis staat u graag te woord.