snel en leuk

electronica kitje besteld, materiaal ontvangen en bouwbeschrijving van internet moeten downloaden (was niet op site vermeld). Onze tuinkabouter geeft nu weer gratis licht.

Snelle levering geheel naar verwachting

Snelle levering geheel naar verwachting

Super snel geleverd

Top netjes verpakt en. Snel geleverd

Fijn assortiment!

In deze winkel eindelijk gevonden wat ik nodig had.

Besteld en de volgende dag in huis. Niets op aan te merken.

Zeer snelle levering

Goed verpakt, dag erna al bezorgd. 433MHz Relais besteld.

tutto ok, veloci e precisi prodotto come descritto

Come primo ordine tutto e andato bene, veloci e precisi, ottimo prodotto con instruzioni , communicazioni email veloce, farò di sicuro altri acquisti . Grazie

• Ci consiglieresti? Si

Geweldig en snalle levering

Snelle levering binnen 24 uur had ik het binnen

Snelle en keurige levering

Ik had componenten besteld voor mijn electronica hobby. Bestelling werd zeer snel en keurig verpakt geleverd. Klasse service.

Snel geleverd netjes verpakt

Levering lang uitgesteld vanwege niet leverbaar item

Mijn bestelling bevatte een aantal niet leverbare items, die zouden binnen een paar weken geleverd worden. Na 2 maanden was de bestelling er nog steeds niet, en de bestelling was ook niet zichtbaar op de site, dus aanpassen of annuleren kon niet makkelijk. Na een mailtje kon de bestelling plots wel snel geleverd worden, maar het zou fijn als ik op de hoogte was gesteld van de langere wachttijd.

alles ok

spijtig dat PostNL er drie dagen voor nodig had om het pakket te leveren, waarschijnlijk een éénmalig iets.

Excellent

Very quick delivery

Snelle levering, kwaliteit prima voor de prijs.

Top zeer snel en netjes geleverd volgende keer weer hier bestellen

erg plezierige ervaring, ook als het geval van betaling niet-standaard is

Mijn mogelijkheden van betaling kwamen niet met het standaard-rijtje van martoparts overeen. Toch is mijn geld daar aangekomen, en netjes geaccepteerd. Waarvoor mijn dank. Nog een ander ding: blijft de website ook na 1 mei 2023 nog in de lucht? En dat je de data van de (gekochte) onderdelen er nog steeds vinden kunt? En de afbeeldingen.

snelle correcte levering

levert snel en goed product

Ottimo servizio

Consegna puntuale.

• Ci consiglieresti? Si

Ruim aanbod snel leveren prima prijs

Ruim aanbod Prima prijzen Voldoende voorraad Snelle levering

très bonne expérience

très bien

Goede voorraad, snelle levering

Weinig op aan te merken. Meerdere bestellingen gedaan, altijd zeer tevreden. Als je 's avonds laat aan een project werkt en bedenkt iets nodig te hebben, voor middernacht besteld de volgende werkdag in huis. Klein puntje kan zijn: het lijkt er op dat er standaard een pakket verzonden wordt terwijl kleine orders ook als brievenbus post verzonden kunnen worden.

Snelste levering tot nu toe

Vandaag besteld morgen in huis is 2x gelukt

beetje veel marketing mails ontvangen na bestelling

beetje veel marketing mails ontvangen na bestelling zoals de terugkerende vraag om een review te geven. bij deze krijgen ze dat dus.

nooit van gehoort en toch gekomen

op zoek geweest met name naar een 8x8 LED multiplex driver, bij andere webwinkels lange levertijden, bij "open circuit" de volgende dag te leveren. ik had een jumper set nodig.. heb nog nooit zulke mooie box gezien met jumpers. alleen jammer dat opencircuit hun IC assortiment niet zo uitgebreid is, met name de micro processors. maar de reguliere artikelen, zoals printboars, ic-voetjes etc zijn er volop voorradig... ik heb mijn elektronica zaak ontdekt... TOP

Snelle verzending, degelijke afhandeling.

Keemia tn 4

10616 Tallinn

+31 850014013

Over Opencircuit OÜ

Opencircuit is een webwinkel die zich specialiseert in het leveren van elektronica componenten en modules voor educatieve, vernieuwende en vooral leuke uitvindingen. Ons steeds groeiende assortiment bestaat uit: elektronische componenten, arduino, CNC & 3D printer toebehoren, drones, led strips en nog veel meer. Wij onderscheiden ons met betaalbare producten, uitstekende service en snelle levering. Ons enthousiaste team met de nodige technische kennis staat u graag te woord.