electronica kitje besteld, materiaal ontvangen en bouwbeschrijving van internet moeten downloaden (was niet op site vermeld). Onze tuinkabouter geeft nu weer gratis licht.
Bedankt voor je feedback! Ik heb het item er direct even bijgehaald en zo te zien staan de datasheet en bouwbeschrijving (volledig lesmateriaal) bij de bijlagen: https://opencircuit.nl/product/kitronik-solar-garden-light-met-batterij Onder de afbeeldingen hebben we een tab 'beschrijving' en een tab 'bijlagen', wanneer je op de Bijlagen tab klikt, zul je de bestanden terugvinden. We zullen eens kijken hoe we dit duidelijker kunnen weergeven, mocht je tips hebben dan horen we dat graag!
Snelle levering geheel naar verwachting
Top netjes verpakt en. Snel geleverd
In deze winkel eindelijk gevonden wat ik nodig had.
Besteld en de volgende dag in huis. Niets op aan te merken.
Goed verpakt, dag erna al bezorgd. 433MHz Relais besteld.
Come primo ordine tutto e andato bene, veloci e precisi, ottimo prodotto con instruzioni , communicazioni email veloce, farò di sicuro altri acquisti . Grazie
Snelle levering binnen 24 uur had ik het binnen
Ik had componenten besteld voor mijn electronica hobby. Bestelling werd zeer snel en keurig verpakt geleverd. Klasse service.
Snel geleverd netjes verpakt
Mijn bestelling bevatte een aantal niet leverbare items, die zouden binnen een paar weken geleverd worden. Na 2 maanden was de bestelling er nog steeds niet, en de bestelling was ook niet zichtbaar op de site, dus aanpassen of annuleren kon niet makkelijk. Na een mailtje kon de bestelling plots wel snel geleverd worden, maar het zou fijn als ik op de hoogte was gesteld van de langere wachttijd.
Bedankt voor het delen van je ervaring. We vinden het heel vervelend om te horen dat je bestelling niet naar wens is verlopen. We begrijpen dat dit frustrerend voor je moet zijn geweest. We willen echter benadrukken dat we altijd ons best doen om onze klanten zo goed mogelijk te informeren over eventuele vertragingen of problemen met hun bestelling. Zo hebben we je direct na je mailtje laten weten dat het ontbrekende item onderweg was naar ons magazijn en dat we je bestelling zo snel mogelijk zouden verzenden zodra we het ontvingen, zo te zien is dat inmiddels ook gebeurd en zou je de bestelling inmiddels al ontvangen moeten hebben. Ook wordt op onze website tijdens het bestellen weergeven welke items op voorraad zijn en welke nog niet. We bieden ook verschillende opties aan voor het geval er zich vertragingen voordoen, zoals het annuleren van niet-voorradige items, het omwisselen voor alternatieven of het toepassen van deelleveringen. We begrijpen dat deze opties niet altijd de ideale oplossing zijn, maar we proberen altijd het beste te doen in de gegeven situatie. Daarnaast kan je bestellingen ook zonder emailtje altijd zelf annuleren wanneer je de bestelling plaatst via een account op onze website. Helaas in dit geval zie ik dat deze bestelling zonder account, als gast, is geplaatst op onze website waardoor deze inderdaad niet wordt weergeven wanneer je met een account inlogt aangezien deze bestelling niet gekoppeld is aan een account. We hopen dat je ons in de toekomst nog een kans wilt geven en dat we je beter van dienst kunnen zijn. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog verdere vragen of opmerkingen hebt. Onze klantenservice is nagenoeg altijd snel te bereiken via het e-mailadres: [email protected]
Originele beoordeling
Mijn bestelling bevatte een aantal niet leverbare items, die zouden binnen een paar weken geleverd worden. Na 2 maanden was de bestelling er nog steeds niet, en de bestelling was ook niet zichtbaar op de site, dus aanpassen of annuleren kon niet makkelijk. Na een mailtje kon de bestelling plots wel snel geleverd worden, maar ik hou er toch en nare nasmaak dat de bestelling niet zichtbaar was op de site, en ik niet op de hoogte werd gehouden. Ik krijg toch het idee dat als ik niet gemaild had, die bestelling gewoon was vergeten, terwijl ik wel betaald had.
spijtig dat PostNL er drie dagen voor nodig had om het pakket te leveren, waarschijnlijk een éénmalig iets.
Very quick delivery
Snelle levering, kwaliteit prima voor de prijs.
Top zeer snel en netjes geleverd volgende keer weer hier bestellen
Mijn mogelijkheden van betaling kwamen niet met het standaard-rijtje van martoparts overeen. Toch is mijn geld daar aangekomen, en netjes geaccepteerd. Waarvoor mijn dank. Nog een ander ding: blijft de website ook na 1 mei 2023 nog in de lucht? En dat je de data van de (gekochte) onderdelen er nog steeds vinden kunt? En de afbeeldingen.
levert snel en goed product
Consegna puntuale.
Ruim aanbod Prima prijzen Voldoende voorraad Snelle levering
très bien
Weinig op aan te merken. Meerdere bestellingen gedaan, altijd zeer tevreden. Als je 's avonds laat aan een project werkt en bedenkt iets nodig te hebben, voor middernacht besteld de volgende werkdag in huis. Klein puntje kan zijn: het lijkt er op dat er standaard een pakket verzonden wordt terwijl kleine orders ook als brievenbus post verzonden kunnen worden.
We bieden ook zeker wel brievenbuspakketjes aan. Alleen worden deze eerder op de avond al opgehaald bij het magazijn om naar het sorteer centrum te gaan. Deze verzendmethode is alleen mogelijk bij bestellingen die voor 21.00 uur geplaatst zijn. Reguliere pakketten worden ook na 23.59 uur nog opgehaald bij het magazijn, het voordeel is natuurlijk dat bestellingen altijd dezelfde werkdag verzonden worden, maar reguliere pakketten passen helaas niet in de brievenbus. Meer informatie over bestellen en verzenden is hier te vinden: https://opencircuit.nl/bestelinformatie Mochten er vragen zijn, we helpen graag. We zijn bereikbaar via [email protected]
Vandaag besteld morgen in huis is 2x gelukt
beetje veel marketing mails ontvangen na bestelling zoals de terugkerende vraag om een review te geven. bij deze krijgen ze dat dus.
Bedankt voor het achterlaten van je feedback. We bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat je hebt ervaren door de marketing e-mails die je na je bestelling hebt ontvangen. Na het controleren van ons systeem, zien we dat er alleen een orderbevestiging en een verzendbevestiging naar je zijn verstuurd. Daarnaast zijn er via Kiyoh maximaal 2 e-mails verzonden met de vraag om een beoordeling. We streven ernaar om onze communicatie met klanten transparant en duidelijk te houden, zonder overbodige berichten te verzenden. Als je nog steeds veel marketing e-mails ontvangt, laat het ons dan weten, zodat we dit verder kunnen onderzoeken en het probleem kunnen oplossen. Jouw mening is waardevol voor ons en helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren. Mocht je in de toekomst verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We staan altijd klaar om je te helpen.
Originele beoordeling
op zoek geweest met name naar een 8x8 LED multiplex driver, bij andere webwinkels lange levertijden, bij "open circuit" de volgende dag te leveren. ik had een jumper set nodig.. heb nog nooit zulke mooie box gezien met jumpers. alleen jammer dat opencircuit hun IC assortiment niet zo uitgebreid is, met name de micro processors. maar de reguliere artikelen, zoals printboars, ic-voetjes etc zijn er volop voorradig... ik heb mijn elektronica zaak ontdekt... TOP
Snelle verzending, degelijke afhandeling.
Keemia tn 4
10616 Tallinn
Opencircuit is een webwinkel die zich specialiseert in het leveren van elektronica componenten en modules voor educatieve, vernieuwende en vooral leuke uitvindingen. Ons steeds groeiende assortiment bestaat uit: elektronische componenten, arduino, CNC & 3D printer toebehoren, drones, led strips en nog veel meer. Wij onderscheiden ons met betaalbare producten, uitstekende service en snelle levering. Ons enthousiaste team met de nodige technische kennis staat u graag te woord.