Mooie spullen en geweldige service.

Supersnel geleverd en geweldige service.

Snel geleverd en van goede kwaliteit

Ik heb een lamp besteld en dacht hopelijk niet kitscherig. Handmatig geproduceerd kan ik niet beoordelen maar het ziet er heel mooi uit.

super site

besteld op een goede overzichtelijke site, en de volgende al in huis alles goed verpakt. super blij mee

heel goed !

Very good and fast service !

Prachtige spullen

Super gave schilderijen! Heel blij mee

Super mooie schaal

Goede communicatie en snelle levering.

Snel

Snel, goed verpakt.

Perfect !

Tot in de puntjes OK !

Een zeer leuke shop

Mijn eerste ervaring met Safaary is dat het een overzichtelijke shop is. Duidelijke communicatie, snelle verzending en het product super verpakt daar was ik heel blij meer het product was nog al kwetsbaar top gedaan

Betrouwbaar bedrijf met prachtige artikelen en heel goede service!

Al aantal keer besteld bij Safaary. Service is heel goed, ook aan de levering mankeert niets. Kortom; top!

Supersnel en goede service

Ik was mijn huisnummer vergeten in te vullen. Daardoor werd ik gebeld door een aardige man en de volgende dag had ik mijn pakketje al! En ze zijn perfect, mooi en goed passend.

N v t

Perfect!

Mooie spulletjes besteld,en super snel in huis. Goed verpakt ook.

Prima levering

Snelle levering. De ontzettend leuke potjes waren goed verpakt. Daarnaast hield Safaary mij goed op de hoogte wanneer de levering plaats zou vinden.

Goede levering

Authentieke producten

Duidelijke website en snelle levering

Kan iedereen aanbevelen. Mooie producten en nette prijzen.

Bestelling verliep soepel, leuke webshop. En snel bezorgd. In één woord een uitstekend service!

Super vriendelijk geholpen

Turkse asbak besteld op tijd bezorgd en keurig verpakt

Ik ben tevreden

Volgende dag in huis. Keurig ingepakt

Besteld en geleverd wat ik wilde.

Winkel houd zijn woord

Snelle service, een aanrader !

Snelle service, kwalitatief producten, een aanrader!

Prachtige schalen

Prachtige Marokkaanse handgemaakte schalen besteld bij Safaary! Ze werden heel snel en heel goed verpakt geleverd. Je kunt bij Safaary terecht voor schitterende en originele cadeaus!

Super mooie tajine.

Mooie tajine, kan niet wachten om hem te gebruiken. Heel goed ingepakt . Tevens een mini tajine gekocht om suiker in te doen, die is ook erg leuk. Ik had een vraagje via het contactformulier en had ook binnen een uur antwoord op mijn vraag. Zeker niet twijfelen om hier te bestellen

10 Albert Einsteinweg A

Roermond 6045 GX