Veel keuze en uitstekend advies

Prettig dat je ter plekke kunt passen

Prima service, on-line, ter plekke en via de mail!

Ik heb een bril on-line uitgezocht en daarmee een goed beeld gekregen wat de kosten zouden zijn. Ik heb zelf van eigen opticien de gegevens van de glazen kon alles invullen. Toch wilde ik graag de bril en evt andere opties ook nog een keer 'voelen' en gelukkig was het heel eenvoudig om ook een afspraak in de winkel te maken. De hulp in de winkel was fantastisch, inclusief zelfs nog een keer een meting. De afwikkeling van de koop ook. Inmiddels al meerdere keren gefietst en heel blij met de multivocale verbetering. En tot slot: er bleek een oneffenheid in de bril te zitten. Ik heb wat fotos gestuurd en kreeg het advies om de bril terug te sturen (en kreeg een verzendbon toegestuurd). SpecialSpex heeft vervolgens er naar gekeken en besloten één van de glazen opnieuw te laten maken en na een kleine week kreeg ik de brik weer helemaal in orde terug. Top Service!

Top service!

Bril van mijn voetballende dochterje binnen de aangegeven termijn ontvangen en het bevalt PRIMA!

Ik ben een tevreden koper van een motorbril

Ik was op zoek naar een speciale bril voor op de motor. SpecialSpex is gespecialiseerd in veiligheids- en sportbrillen. Afspraak online gemaakt, in de zaak de juiste sterkte bepaald en gekeken welke bril het beste paste (en ik het mooist vond). De bril werd per post thuisbezorgd. In verband met een volgende reis had ik geen tijd meer om naar de winkel te gaan, anders had ik hem daar opgehaald. Prima zaak, aanrader!

Service is fantastisch!

Binnen een week een nieuwe bril! Door onduidelijke redenen liet de coating van de bril los. Er werd niet geaarzeld door SpecialSpex, in plaats van de bril opnieuw te voorzien van een coating, heeft men besloten een geheel nieuwe bril op te sturen. Top geregeld.

Goede service en top product

Ik ben heel blij met mijn fietszonnebril op sterkte. Er werd goed meegedacht over het gebruik van de bril, waardoor ik nu goed kan sporten en alles (ook mijn fietscomputer) goed kan zien en lezen.

Super fijn geholpen en de bril bevalt heel goed!

In de winkel erg fijn geholpen. Bril was snel binnen en bevalt super goed! Echt een aanrader!

Kwaliteit in alles

Maak een afspraak en je wordt op tijd geholpen. Prettig en vakkundig geadviseerd en daardoor een goede sportbril met glazen op sterkte en meekleurend.

zeer fijne sportbril

zeer vriendelijk geholpen en een ruime keuze.

Kwalitatief niet heel best

De bril ziet er echt mooi uit. Vind het alleen wel jammer dat de coating op de bril nu al begint los te laten. De bril is niet gevallen en na gebruik wordt de bril in de brilkoker bewaard. Misschien is op de randen van de bril de hoek te scherp en is de coating hier erg kwetsbaar. Zit er nog garantie op?

Goed zicht, zit prima en design

Top bril

Als man van middelbare leeftijd is het niet altijd gemakkelijk om zowel in de verte scherp te kunnen zien als dichtbij. Als fietser is dat onhandig omdat je graag van de omgeving wilt kunnen genieten en het verkeer goed wil kunnen zien, maar ook graag je navigatie goed wil kunnen aflezen. bij SpecialSpex hebben ze een mooie selectie aan fietsbrillen die op gewenste sterkte en multifocaal gemaakt kunnen worden. Alle opties die je kan wensen voor je bril glazen zijn leverbaar. In de winkel wordt rustig de tijd voor je genomen. Goede service, super blij met mijn fietsbril op sterkte.

Snelle levering en mooi resultaat

Hele goede bril die past bij hetgeen ik zocht

Ik zocht een veiligheidsbril die bij mij past. Die heb ik gevonden

Fijne mensen en een topservice!

Ik geef geen 5 sterren omdat bij de 1e keer levering van de bril de sterkte niet goed was en er krassen op het glas zaten...helaas ook bij de tweede keer was de sterkte nog niet goed, wel beter en er zaten helaas weer krassen op het glas. Vreemd! Specialspex maakt de glazen niet zelf. De manier hoe ze daar met mijn klacht zijn omgegaan verdient alle lof! Bij de derde keer is het allemaal top. Wel zou ik er eerst persoonlijk naartoe gaan voor een meting.

uitstekend

Ik ben erg blij met de bril en de service van SpecialSpex. Bijzonder klantgericht en attent.

Uitstekend, persoonlijke aandacht met als resultaat het gehoopte product

Tijd is genomen om me zeer goed te helpen; duidelijk overzicht van de mogelijkheden inclusief oogmeting. De kleine vertraging in de verzending is keurig op tijd gemeld en ondertussen vele uren genot aan de fietsbril gehad.

Bril geeft een vertekend beeld

Het is net alsof je door een vergrootglas kijkt zo vertekend het beeld. Na een tijdje de bril gedragen te hebben krijg ik er hoofdpijn van en zet dan maar weer mijn eigen bril op. Zeker geen aanrader!

Geweldig, had ik jaren eerder moeten doen

Ik heb er lang tegen aan zitten hikken, wat zal ik doen. Toen ik echt slecht begon te zien heb ik de knoop toch maar door gehakt. Het bestellen ging wel zo makkelijk. Ik heb mijn kaartje van mijn opticien mee ge stuurt. En een paar dagen later kwam mijn bril thuis bezorgd. Erg blij mee

Duidelijke prijs opbouw, goede communicatie

Fietsbril eigen merk via internet besteld (zonder bezoek aan de showroom) en deze voldoet helemaal aan verwachtingen. Er was vertraging en dat was goed gecommuniceerd.

Perfecte bril om te fietsen

Perfecte bril om te fietsen

Goede bril met super advies in de winkel

Na jaren weer een fiets bril op sterkte gekocht. Goed advies in de winkel en daarna snelle levering! Erg tevreden mee en de bril bevalt erg goed!

top

Prima , vlugge, vlotte service, heeft meegezocht naar een oplossing voor mijn bestaande fietsbril. Kom met plezier terug vanuit België als ik een sportbril nodig heb, ben een tevreden klant.

Je vergeet dat j m op hebt

Deze bril is heel fijn. Hij zit heerlijk. Het meekleuren van de glazen werkt perfect en ik kan scherp zien zowel in de verte en dichtbij (handig om de kaart te lezen tijdens het kajakken). 1 minpuntje. Hij zou niet moeten beslaan, maar dat gebeurt wel tijdens het eskimoteren. Het trekt wel bij maar dat duurt te lang naar mijn zin.

Geweldig, hoe kon ik ooit zonder!!!

Het geeft mij rust in mijn golfspel en autorijden ‘savonds is nu een feestje

Buys ballotstraat 3

2313TT Leiden