Makkelijk bestellen en snelle levering.

Goed product voor lage prijs.

Geweldige service, top producten

Bestelling geplaatst en nog geen uur later telefonisch contact met mij opgenomen. Even de missende gegevens aanleveren en de mededeling dat ze gelijk voor mij aan de slag gaan. Top service noem ik dat. En dan ook nog precies conform afspraak leveren. Na levering de Sportbril op sterkte ontvangen en ik constateer dat de bril top is. Deze Bril onderscheidt zich ook nog eens van de concurrenten omdat de glazen geslepen zijn en niet zo’n dom binnenbrilletje op sterkte maar een echte bril op sterkte. Bij deze wil ik dit bedrijf bedanken en zeker aanbevelen.

Super firma.

Ik heb dezelfde zonnebril besteld die ik al een paar jaar had. Alles zeer correct verlopen. Super afgeleverd met 2 beschermzakjes en een reinigingspuitje. TOP

Zeker aan te raden!

Voor onze zoon een sportbril aangeschaft. Aangezien hij een oogafwijking heeft was het niet makkelijk om een leuke stoere bril te vinden. Er werd meegedacht en we kregen verschillende pasmodellen toegezonden. Na het maken van een keuze en doorgeven van het glasrecept ontvingen we binnen korte tijd een prachtig op maat gemaakte sportbril. Ons kind is er heel blij mee. Bedankt voor de fijne service!

Correcte afhandeling, prima bril

Helaas was de levering van mijn bestelling vertraagd. Ben hier correct van op de hoogte gehouden. Het was de moeite waard om te wachten want de bril is van top kwaliteit

Super goede service. Fantastische sport zonnebril

TIjdens zonnige dagen droeg ik tijdens het hardlopen altijd een gewone zonnebril die tijdens het zweten ging glijden. Met deze sport zonnebril geen last meer van! Helemaal blij! Online bestellen was super simpel en zonnebril binnen de afgesproken tijd in huis!

direct contact voor advies

Na het plaatsen van mijn bestelling, super snelle afhandeling en nog even contact om alles te bevestigen. Binnen 10 dagen had ik mijn bril met meekleurende glazen binnen Herman

Voor mijn lange mtb-tochten zocht ik een bril om optimaal te kunnen blijven presteren. Specialspex heeft een goed zittende, mooie en perfect afgestemde zonnebril geleverd. En goede service! Keep up the good work, specialspex!

Geweldig!

Mooi breed assortiment brillen voor allerlei activiteiten/gebruiksmomenten. Eindelijk een laagdrempelige mogelijkheid om een gepolariseerde bril op sterkte gemakkelijk online te kunnen aanschaffen. Voor fervente buitensporter en vliegvisser een uitkomst dus wat mij betreft. Vragen worden snel online beantwoord en brilletje werd sneller bezorgd dan ik had verwacht.

Geweldige bril! Heel blij mee.

Erg tevreden, hele hoge kwaliteit bril en glazen. Had de mijne netjes binnen 3 dagen in huis. Supervriendelijke persoonlijke service ook. Aanrader.

Buys ballotstraat 3

2313TT Leiden