Een super bril

Na lang zoeken eindelijk een goeie fitsbril op sterkte gevonden ben zeer te vrede.

Ik heb de bril nu 3 dagen gedragen en het bevalt goed. De multifocale glazen zijn goed gemaakt.

Top bril

Zowel de bril als de service zijn top.

glas wat te donker

voor het bruin gele glas gekozen aanbevolen voor mtb , toch wel vrij donker in de schaduw, zou eerder het ongekleurde nemen. op zonnige momenten goede bril

Uitstekend advies, professionele oogmeting en ruime keuze uit topmerken monturen.

Prettig en goed geadviseerd bij mijn keuze voor een vrijetijds zonnebril en een motorbril, beide met lenzen op sterkte. Met name op de motor ging er een wereld voor mij open; veel te lang gewacht met het aanschaffen van een bril op sterkte.

Superbril, prima pasvorm en zelfkleurende glazen zijn top!

Bril met multivocale meekleurende glazen...superhandig Goede service en controle of alle gegevens OK zijn.

super relaxed met fietsen en wandelen in de bergen

een nieuwe bril is altijd even wennen en zeker als je een breder zichtveld hebt, doordat de glazen groter zijn en op sterkte. Maar na een paar dagen voelde het als gegoten.

Goede service, prima sportbril

Omdat ik geen opticien kon vinden die een goede sportbril voor zaalsporten in de winkel verkocht, ben ik op zoek gegaan naar een on-line winkel, waar ik een geschikt exemplaar kon vinden. Met de meetgegevens van mijn opticien de gok gewaagd om een bril bij SpecialSpex te bestellen en ben heel blij met het resultaat. Op verzoek van SpecialSpex mijn pupilafstand gemeten met de iPhone app en dat ging moeiteloos. Snelle opvolging door SpecialSpex. Ik moest in het begin even wennen aan het sporten met de nieuwe bril, maar vind het zelf een stuk fijner dan het gebruik van daglenzen voor het sporten.

Eerste bril en super!!

Stond er een beetje sceptisch tegenover, een bril online bestellen. Maar bij SpecialSpex hebben ze me super geholpen. Vragen werden netjes en duidelijk beantwoord. Na 2-3 weken de bril in huis. Effe wennen, zo'n multifocale bril, zeker op de motor waar ik de bril voor gekocht heb. Maar eens je er aan gewend bent... wat een verademing!! Weet ik eindelijk weer waar ik ben en kan ik mn gps weer volgen :-) merci SpecialSpex!!

hele goeie bril was wel wennen

hele goeie bril was wel wennen

Top bril. Uitstekende keuze. Goede begeleiding in maken van keuze

Fantastische bril!! Perfect geholpen tijdens mijn afspraak in de showroom.

Heb sinds een paar weken mijn sportbril. Deze voldoet perfect aan mijn wensen voor een sportbril dankzij de deskundige adviezen ter plaatste. Was het reisje vanuit het zuiden des land naar de showroom in Lammenschans dubbel en dik waard.

Hele fijne sportbril en prima communicatie!

Vooraf toch wel een beetje spannend: een sportbril op sterkte bestellen via een website. Zou deze wel goed passen en zal de sterkte echt goed zijn? Ik was van plan om een afspraak te maken om brillen op locatie te gaan passen, maar door tijdgebrek en beschadiging van mijn vorige sportbril, toch maar online besteld. Doorgeven van brilsterkte is eenvoudig. Ik heb varifocale glazen besteld met een cilinder. De kwaliteit is echt veel beter dan ik vooraf op had gehoopt. Het doet zelfs maar weinig onder voor mijn veel duurdere gewone bril, al heeft die wel grotere glazen en dus een groter bereik op het varifocale gedeelte. Ik kan nu mijn Garmin ook veel beter aflezen dan met mijn vorige sportbril op sterkte. Ik heb gekozen voor een fotochromische bril. Ook daar ben ik heel blij mee: de glazen verkleuren snel en eigenlijk heb je pas door dat ze verkleurd zijn als je de bril even af doet. Heel fijn: nooit meer twijfelen over welke lenzen in de bril te zetten. Ook de service van SpecialSpex is fijn: goede terugkoppeling van de ingevoerde gegevens, die worden gecontroleerd door een optometrist. En duidelijkheid over de levertermijn, die ook goed is nagekomen. Ik ben er heel blij mee, had mijn nieuwe sportbril veel eerder moeten bestellen!

Goede informatie vooraf en mooie kwaliteit b try il

Goede informatie, veel keuze, prettig geholpen en snelle levering. Heel tevreden over de fietsbril.

5 Sterren!

Ben blij dat ik het gedaan heb, had het eerder moeten doen! Gebruik de bril veel.

Jammer

Jammer dat je op de computer je bril moet Uitzoeken. Je kan niet goed zien of hij goed zit en Hoe hij er uitziet. Het polycarbonaat is kwetsbaar slecht Schoon te houden

Goede voorlichting, prima bril en geleverd volgens afspraak

Afspraak gemaakt om verschillende mogelijkheden voor bril op sterkte voor wielrennen te bespreken. Er wordt ruim de tijd genomen en voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden zijn besproken. Uiteindelijk keuze gemaakt. Bril is mooi op tijd geleverd en bevalt prima.

Heel erg blij met mijn nieuwe sportbril!

Zeer tevreden. Ruime keuze, duidelijke site. Ik kreeg snel reactie op mijn vragen over de levertijd. Perfect en ik kan deze winkel aan iedereen aanrader.

Klantvriendelijk en voldoende keuze mogelijkheden.

Ik ben prima geholpen. Het is fijn om fysiek de verschillende modellen te kunnen uitproberen. Ook de uitleg over de glas opties is fijn. Mijn huidige bril is ter plaatse doorgemeten en vergeleken met de oogmeting die tijdens onze afspraak is gedaan. De door mij uitgekozen bril is conform de afgesproken levertijd via de post geleverd.

De bril (WileyX Breach Mat Hickory Brown) bevalt ontzettend goed ook voor op de fiets en gewoon dragend. Doordat ik een verstopte traanbuis heb is elk zuchtje wind rond het oog een probleem. Deze bril met schuimlaagje sluit perfect aan rond mijn ogen waardoor de wind geen invloed meer heeft. Op sterkte multifocaal meekleurend voor mij de juiste oplossing een aanrader. Even een afspraak gemaakt voor het aanmeten van de glazen. Ontzettend goed professioneel geholpen ze weten waar ze over praten.

Prachtige bril dankzij kundige en persoonlijke aandacht

Prachtige bril dankzij kundige en persoonlijke aandacht

Fantastische bril! En super goed geholpen

Ik wilde een multi focus bril voor zeilen, meekleurende glazen. De bril v Specialspex is perfect! Overtreft echt al mijn verwachtingen, zelfs bij snachts zeilen kan ik m gebruiken, en overdag als zonnebril. Erg blij mee

Vriendelijk goede service en het belangrijkste transparantie en vakkennis!!

Topzaak

Perfecte bril met goed zicht en breed gezichtsveld.

Klein min puntje: ik kon niet kiezen voor verdunde glazen.

Bril voldoet ook onder "zware" omstandigheiden (beklimming Ventoux bij tropische temperaturen) aan alle verwachtingen. Beslaat niet, goed zicht, zowel op de Garmin als in de verte als wanneer dan ook. Pasvorm perfect.

Buys ballotstraat 3

2313TT Leiden