Fijn geholpen bij het kiezen van de bril. Goede service. De bril zit goed en de zowel de sterkte als de functionaliteiten van de zonnebril zijn helemaal op orde. Het enige waar ik wat aan moest wennen, was dat de bril bij mij alles ook vergroot.
Ik heb mijn sportzonnebril (op sterkte met meekleurende glazen) nu een maand en gebruik hem intensief. Monteur is eigen merk van SpecialSpex. Draagt licht en comfortabel, geen condensvorming aan de binnenkant, kleurt goed mee bij zonneschijn. Zelfs 's avonds en 's nachts tijdens een sportevent gedragen. Ik heb hem altijd op tijdens fietsen, hardlopen en roeien. Ja, zelfs als ik een keer niet sport. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben!
Na eerst een aantal fysieke winkels bezocht te hebben is mijn keuze voor het bestellen van de zonnebril uiteindelijk gevallen op Specialspex. Het gemak om een zonnebril op sterkte te kunnen bestellen, de goede beschrijvingen op de website en de goede recensies gaven de doorslag. Ik ben zeer tevreden met mijn zonnebril. Alleen jammer dat je de zonnebrillen niet online kunt passen.
Perfecte fietsbril met varifocus en meekleurende glazen bij SpecialSpex gekocht. Heel blij mee.
Als epilepsie patiënt maar toch graag in de bergen en op het water had ik toch wat eisen aan een goede zonnebril op sterkte. Al mijn wensen zijn vervuld. Ik heb een heerlijke bril, op sterkte. Wat een super goede service zeg! Een aanrader voor iedereen.
Ik wilde een motorbril op sterkte. Ik woon in Borne en in onze omgeving vond ik niet wat ik zocht. Via Google kwam ik bij SpecialSpex. Afspraak was zo gemaakt. Lekker op de motor naar Leiden. Fantastisch geholpen. Alle tijd om te passen en de juiste glazen met coatings uit te zoeken. Onder het genot van een kopje koffie. Geen moeite te veel. Prima geadviseerd door een deskundige eigenaar. Nooit weer een gewone bril op de motor.
Mooi model. Blijft perfect zitten.
Originele beoordeling
Perfecte bril. Maar een gedeelte van het montuur rood verkleurd door contact met het bijgeleverde brillendoekje. Wel een beetje zonde voor dat geld.
Het was de eerste keer dat ik een bril online durfde te bestellen. Maar het contact met Rinse en Gijs verliep heel vlot en transparant. Zij vertelden me heel precies welke informatie ze nodig hadden en hoe ik die kon aanleveren. En dat gaf mij voldoende vertrouwen om over te gaan tot het order. De bril bevalt super. Ik rij vaak offroad met de motorfiets en met mijn multifocaalbril is met zicht quasi perfect geworden. Op hun aanraden werd de leessterkte iets verhoogd omdat de afstand tot het dashboard van een motorfiets iets verder is dan de leesafstand tot een gewoon boek (waarop de leessterkte vaak wordt gebaseerd). Ik kan SpecialSpex alleen maar aanbevelen.
Verkleuring van glazen is goed, sterkte is goed, montuur zit goed
Makkelijk om te bestellen, snelle levering.
Super golfbril, ik vergeet gewoon dat ik hem op heb. Service was geweldig, vriendelijk, servicegericht en snelle afhandeling Helemaal top
Ik ben heel blij met mijn veiligheidsbril op sterkte. Het online bestellen en afhandelen ging prima. Er wordt goed contact gehouden en de levering was zoals vooraf aangegeven. Ik ben er erg blij mee en beveel het zeker aan.
Ik dacht dat het een bril was met mee kleurende blauwe glazen (omdat de bril die bij het bestelblad zat ook blauwe glazen had). Na ontvangst heb ik contact opgenomen met speialspex over vergissing en mocht 3 weken proberen omdat het geen onaardige keuze was). Heb hem geprobeerd en bevalt toch best wel en ga hem houden (met extra kosten had ik de kleur van glazen aan kunnen passen). Alleen beide glazen zijn er tijdens het rijden en/of schoonmaken uitgevallen. Heb bril terug opgestuurd en ben in afwachting van reparatie.
Beste W. Oppeneer We hebben de bril in middels kostenloos vervangen door een volledig nieuwe bril van een ander model en merk om je klachten op te lossen. Je hebt aangegeven dat we hiermee je klacht naar tevredenheid hebben opgelost.
Deze keuze is enorm. Alles kan via internet maar langskomen is ook geen probleem. Denken goed mee.
Alles volgens afspraak en keurig op tijd.
Ik ben heel blij met de bril. Ze zit heerlijk en is prettig om door te kijken. Ik heb een multifocale bril en dat werkt perfect. Ik kan prima op mijn Garmin kijken en ook goed in de verte. Ik heb de bril op locatie uitgezocht daar werd ik heel goed geholpen.
Zoals ik al meldde was het begin van de koop lastig, maar na een telefoontje is het opgelost en ben ik nu zeer tevreden over het resultaat! Helaas zijn de omstandigheden niet dermate dat ik al vaak ermee gefietst heb, maar de keren dat ik ben wezen fietsen met de bril, waren zeer voldoend , had ik hem maar eerder gekocht ! M.v.g. René Rohde
Een professioneel bedrijf, vakkundig en vriendelijk geholpen, komen afspraken na. Het was even wennen TOV mijn normale bril, komt misschien door de ronding van de brillenglazen, kan gewoon op de fietscomputer en horloge zien hoe ik ervoor sta. Een aanrader.
Afspraak gemaakt om bij SpecialSpex brillen te passen. Ging allemaal netjes en vlot. Levering idem dito. Kwalitatief goede sportbril. Een fijn bedrijf met een persoonlijke benadering.
Geweldig goede ontvangst bij t passen en uitzoeken van de bril. Ik heb niet de gemakkelijkste samenstelling van sterktes en prisma. Prima geslepen in de gekromde bril. Service is uit de kunst. Ook als er een onvolkomenheid is wordt dat subliem opgelost. Kortom. Een aanrader van de bovenste plank wanneer je een zonnebril op sterkte zoekt.
Ik ben heel blij dat ik heb besloten tot deze motorbril op sterkte aan te schaffen. Hij sluit goed aan op mijn hoofd, past door de vormgeving uitstekend in mijn helm.
Super mooie bril van Julbo met inzet-clip op sterkte. Door de clip multifocaal op sterkte te laten maken kan ik nu veel gemakkelijker op de navigatie rijden. Ben er echt heel tevreden mee . Bedankt dat ik ook nog een paar brillen kon testen van te voren, en ik blijf in de toekomst klant bij jullie. Super advies en snelle levering.
De bril zit fijn en goed op de neus. 1 brilglas zat niet helemaal vast en had een druppeltje secondelijm nodig om in het montuur te blijven zitten. Ik moet mijn hoofd iets naar beneden buigen om geen last te hebben van het leesgedeelte. Fietsend op mijn mtb is dit geen probleem omdat ik dan voorover zit en dan automatisch door het bovengedeelte kijk. Maar staand is dit niet erg fijn. Eigenlijk zou het iets bij geslepen moeten worden.
SpecialSpex, vet Flex! Gijs heeft mij ontzettend fijn online en in de winkel geholpen. Er werd aandachtig geluisterd naar mijn behoefte. Toen ik aangaf dat ik graag de kosten laag wilde houden werd dit ook serieus genomen, ik werd niet gepushed om meer af te nemen. Toen ik vroeg of ik anti condens glazen nodig had en aangaf dat ik dit niet nodig heb bij mij normale bril tijdens het sporten, werd gezet dat het ook wel zonder kon. Helaas was dit niet zo, na 10 min sporten kon ik niets meer zien. Ik had dus niks aan de bril. Ik heb een mailtje gestuurd en ik kon enkel tegen de meerprijs van andere glazen de bril upgraden. Kortom, zeer klant gericht. Top!
Heel fijn en persoonlijk advies gekregen. Ze nemen de tijd.
Buys ballotstraat 3
2313TT Leiden