Goede bril,precies wat ik ervan verwacht.

Na eerst wat twijfel gehad te hebben voor mijn bestelling dan toch bestelling geplaatst.Ik moet toegeven dit is echt een aanrader,correct en op tijd geleverd,bril past perfect en belangrijk je ziet wat je moet zien. Ik overweeg in de toekomst om nog een bestelling te plaatsen, Dus kort samenvat,tevreden klant . Sportieve groeten en tot binnenkort.

Ik kreeg keuze om de bril te ontvangen met verkeerde kleur glazen of nieuwe bestellen met goede kleur. Mocht het toch tegen vallen kon ik de bril terug sturen en alsnog de goede kleur ontvangen. Maar dat was niet nodig. Bevalt prima.

Op zich fijne bril maar glazen blijven ook bij slecht weer donker als er sneeuw ligt ligt

glas zit tegen wimpers. Meekleurend glas in sneeuw blijft heel donker. (dan liever een matig gekleurd bruin of geel zonneglas dat dus niet meekleurt.) Heel vervelend bij bewolkt weer. Gezegd was dat hij niet extreem donker werd. ik heb nml een normale bril die ook meekleurt dus heb ervaring.

prima zonnebril op sterkte

heb de bril gebruikt bij het skien en verleden weekend voor de eerste motorrit van het jaar;ik rij met een open helm:weinig of geen wind in de ogen,ik had deze bril al véél eerder moeten aanschaffen!

Eindelijk een goede fietsbril

Na jaren afwisselend contactlenzen en een fietsbril met insert, heb ik nu bij SpecialSpex een multifocale fietsbril van Rudy Project besteld. Goed advies gehad van Gijs van SpecialSpex en deze week mijn eerste rit met nieuwe bril gereden. Wat een verademing ipv een bril met insert. Het blijft wel een uitgave maar dan heb je ook wat....

uitstekende kwaliteit en vakkundig geholpen

Multifocale fietsbril met mee-kleurende glazen van SpecialSpex gekocht, eerst vakkundig oogsterkte opgemeten en vervolgens een brilmontuur gekozen. Prima service en advies! En kosten vielen mee! Inmiddels een paar weken in gebruik onder alle omstandigheden. En dat bevalt heel goed! Zowel Garmin als het 'ver kijken' levert geen problemen (meer) op. Veiligheid en gevoel weer goed!

Geweldige Service!!

Een week voor mijn vertrek naar Oostenrijk liet ik ski-Goggles op sterkte maken. Dinsdag bestelde ik de goggles en zaterdag ben ik ze vanuit Brussel gaan ophalen in Nederland. De service en communicatie met SpecialSpex verliep vlekkeloos. Ik heb dan ook enkel positieve woorden voor dit bedrijf.

Mooie bril, heel fijn voor skieën

Prettige website. Correcte afhandeling. Mooie kwaliteit bril!

Bescheiden geprijsd, veilig goed zien

Voor ik de bril bestelde had ik eerst een ongelukje met een heel dure gewone bril bij volleybal. Liep goed af en bril kon gerepareerd, maar ik bedacht me wel dat een modieus en duur montuur met echt glas, geen goed idee is bij sport. Gekochte montuur biedt ook een mooi ruim zicht en maakt mijn sporten een stuk veiliger, terwijl ik toch elke bal zie.

Gemakkelijk besteld, snel geleverd

Kan status van bestelling niet volgen. Voor de rest heel goed

Ik heb sinds n paar jaar n bril op sterkte maar skiede nog zonder bril , ik werd onzeker omdat ik gewoon niet goed zag /diepte enzo Ik ben net terug van ski vakantie met jullie bril op sterkte in mijn sneeuwbril , fantastisch , had ik veel eerder moeten doen.

Alles goed geregeld

Insert voor skibril is perfect!

Een verademing, zelfs mét mondkapje

Voordat ik deze insert had en met een bril op de piste stond in corona tijden, zat ik continue naar een mistig landschap te kijken omdat mijn bril altijd meteen besloeg zodra ik mijn mondkapje op deed. En dan zit je lekker beroerd te zijn in de gondel, bus of op de pannenkoek. Als ik de skibril met insert opzet dan blijf ik alles gewoon kraakhelder zien, soms beslaat hij nog heel lichtjes als ik het mondkapje op zet, maar dat is te verwaarlozen. Je ziet de insert wel zitten in het begin, maar na een paar minuten zie je dat niet meer. Het kost even wat maar ik heb er zeker geen spijt van!

Heel prettig

Zeer vriendelijk en hulpvaardig met bestellen. Voldoet geheel aan de verwachting!

Top Skibril, goede service

Vlak voor mijn wintersport was ik nog opzoek naar een skibril op sterkte. Via de chat op de website goed geholpen en de skibril was precies op tijd geleverd zoals afgesproken. Fijne communicatie en enorm genoten van de mooie uitzichten in de bergen.

Sportbril bij hun gekocht. Oogmetingen bij specsavers hebben zij opgevraagd en ik heb het model doorgeven. Levering perfect en geweldige bril ontvangen op sterkte voor het mountenbiken. Aanrader!

Top bril, uitstekend advies

Een insert gekocht na een bezoek van de showroom met en na vriendelijke advies van Gijs. Insert op tijd geleverd voor de wintersport. Corona combinatie Jublo meesleurende glazen skibril en insert op sterkte leverde in prima zicht op. Veel beter dan de jaren er voor met de combi vaste bril en OTG glazen. Wanneer de skibril af is en op de helm zit, dan kan de insert een pietsje schuiven. Dat is echter zo weer gecorrigeerd. Geen beslagen glazen gehad. 100% prima zicht gehad. Kortom een aanrader.

geweldige bril

Eindelijk weer eens goed zicht. Stelde steeds het vernieuwen van mijn clip uit. Voor mijn verjaardag vroeg mijn echtgenote wat wil je: Nou een nieuwe fietsbril lijkt me wel wat. Prima. Via Google op de site van Specialspex gekomen. Na wat chatten met de eigenaar toch de keuze gemaakt om hem hier te laten maken. Na 8 dagen wachten dan thuis. Heb voor het eerst weer eens een fietsbril met multifocale clip. Kan nu weer veraf zien, en mijn fietscomputer aflezen. Wat een geweldige bril. Ben er heel erg blij mee, en vooral dat ik zowel dichtbij en veraf goed kan zien. Petje af, voor specialspex. En nee, ik heb geen aandelen, of ben vriend of eigenaar van deze zaak. Gewoon een simpele fietser uit Arnemuiden.

Prima bril

Goed advies gekregen van de winkel waardoor ik een meer allround montuur koos. Aflevering heeft heel wat langer geduurd dan gepland, maar de communicatie over deze vertraging was prima. Bril is van prima kwaliteit. Zicht is perfect (multifocaal).

Fijn!

Heel prettige online winkel, snel en goed advies. Ik heb best snel een mooie sportbril ontvangen waardoor ik prima zicht heb als ik ga hardlopen. De meekleurende glazen kleuren snel, soms een beetje te snel naar mijn smaak, maar dat is het enige minpuntje dat ik kan bedenken hoor! Het zicht is super verder! Heel blij met het resultaat!

Goed product

Goed product snelle levering.

Top kwaliteit en snelle levering.

Vrij last minute een clip op sterkte besteld voor mijn skibril. Ze gingen meteen voor me aan de slag en hielden me persoonlijk op de hoogte wanneer deze verstuurd zou worden. Goede service! En kwaliteit is goed.

zicht veraf is goed ,doch de overgang van veraf naar lezen is stuk lastiger dan bij mijn gewone vari

Redelijke bril . Wel 450 euro goedkoper dan mijn vorige bril via de plaatselijke opticien

Snelle levering & Goede kwaliteit

Nike sportbril op sterkte voor hardlopen is ruim binnen de aangegeven termijn netjes afgeleverd. De glazen op sterkte zijn er met precisie ingezet en sterkte is zo goed als gelijk aan mijn reguliere bril. Erg blij met de bril en kwaliteit ervan!

Zeer klantvriendelijk, er wordt meegedacht met de klant en bij vrage wordt alle tijd genomen om hier op te antwoorden.

Buys ballotstraat 3

2313TT Leiden