Top service…. En heel veel geduld

Alles snel uitgelegd en gefuldig…. Top service

Kundig, eerlijk en betrouwbaar

Fijne service

Super service. Komen afspraken na.

ok

Goede service , snel geholpen

A

Netjes geholpen,zelfs tijdelijk scherm geplaatst omdat levering vertraagd was.

Correct bedrijf,uitstekende service

Snelle en deskundige service

Goede service en prima communicatie. Deskundig op het gebied van Mac en Macbook Pro

Super tevreden met mijn nieuwe iPad

Ik ben super tevreden met mijn nieuwe iPad en groeten

Snelle reparatie met top resultaat.

Jan heeft de accu van mijn MacBookPro vervangen, het lijkt wel alsof ik weer een nieuwe laptop heb!

Zeer snelle en goede service

Goeie service

fijn en snelle service ,

fijne snelle service en goed meedenkend.

Snel geholpen en zeer tevreden

Snel geholpen en zeer tevreden

geweldig

Direct en op juiste manier geholpen, het kan nog steeds, niks geen muur waar tegen aan loopt. Echte service !!

Super goed geholpen

Super goed geholpen

Snel, deskundig

Snel geholpen bij vervangen van batterij en meteen schermbeveiliging er op laten zetten

vlot en goed geholpen met n koffie er bij !

aanbevolen

Goede service!

Goede en snelle service!

Super behulpzaam, probleem opgelost en goede management van mijn stress!

Na een ransomeware/virus attack moest mijn machine totaal herbouwd worden en dit is netjes en perfect uitgevoerd voor een super redelijke prijs! Ook de nazorg is perfect georganiseerd.

We zijn super goed geholpen

Dag Jan. We zijn heel goed geholpen door jou en ook je collega. We hadden nogal wat vragen die je allemaal beantwoord hebt. Fijn dat je in Bladel zit met repair4jou. Nogmaals bedankt Jan. Groet Gerard en Ellie Bruggenwirth, Bladel

Fijn, vriendelijk en snel verder geholpen

Goed advies, super vriendelijk, verwachtingen helder. Direct mijn probleem opgelost.

We zijn goed geholpen.

We hebben bij jullie twee nieuwe telefoons gekocht. We lopen nog wel tegen gekke dingen aan maar dat zal over gaan. Gr. Diny en Jozef

Hele goede ervaring.

Reparatie is goed uitgevoerd en wat belangrijk is dat ze hun beloftes nakomen. Heel tevreden.

Ik was er gauw mee geholpen

Vriendelijk & helpende hand

goede snelle service

tevreden

Altijd goede service

Al jaren breng ik mijn “kapotjes” naar iRepair4u. Van een slechte accu tot een volledig gesneuvelde achterkant. Altijd goede, eerlijke én snelle service!

Super, erg tevreden.

Deze mensen denken met je mee zonder er zelf direct beter van te worden. Uitstekende service, expertise en betrouwbaar. Dit wordt mij vaste adres voor alles wat met mobiele telefonie te maken heeft.

Ambachtsweg 5 F

5531 AC Bladel

Over IRepair4u

Laat je smartphone of tablet vakkundig en snel repareren bij IRepair4u in Bladel. Op IRepair4u.nl vind je de meest voorkomende reparaties en hun prijzen. IRepair4u is een betrouwbaar reparatie adres in De Kempen. Wij bieden: - Premium service - Persoonlijk; klaar terwijl je wacht - Scherpe prijzen inclusief montage en 21% BTW - 3 maanden garantie - Onderdelen van originele kwaliteit - Goed bereikbaar vanuit België