Hele goede service en niet te duur En snelle reperatie

Top bediening en super gerepareerd.

Geweldige service, snelle afhandeling en voorzien van gratis advies!!

Snel en vriendelijk geholpen.

Snel en vriendelijk geholpen.

Top bedrijf , kennis van zaken

Top bedrijf , kennis van zaken. Jan maar ook Maud staan altijd voor je klaar en lossen als er problemen zijn het vlug voor je op.

super

Jan en zijn personeel zijn super, in het op korte termijn maken vd spullen die even niet werken.

was top!

wij werden altijd goed en snel geholpen, bedankt, Jan!

Top service voor groot en kleine reparaties.

Voor welke reparatie je ook komt een eerlijk advies of het nog waardevol is en nette afhandeling. Snelle en klantvriendelijke service

Afspraak gemaakt om batterij te vervangen, netjes uitgevoerd tegen de vooraf opgegeven prijs

Gewoon goed geregeld

Snelle goede service en professioneel verstand van zaken gewoon super

Goede en snelle service en veel kennis

onverwachts snel iphone nodig. snel en vakkundig geholpen.

Goede service!

Goede service!

rep.goed wel duur volgens mijn sohoonzonen

goed geholpen geen problemen meer gehad

Super goede en snelle service!

's Avonds ging mijn scherm kapot. De volgende dag een telefoontje naar IRepair4u.nl. Ik kon mijn telefoon gelijk af komen geven. Binnen een uur was hij gemaakt en werd zelf weer bezorgd. Super goede en snelle service!

Prima service, zeer tevreden!

Toestel gefixt, display vrrvangen en mij helemaal happy gemaakt met mijn Samsung A53! Echt een aanrader!

Uitstekende service!

Je word meteen geholpen en de telefoon is snel klaar!

Snel en correct

s,middags gebracht. Scherm besteld en de volgende middag alweer klaar. Bedankt voor de snelle service

Heel snel perfect gerepareerd

Je kunt gemakkelijk online een afspraak inplannen en ze proberen je echt zo snel mogelijk te helpen! Dank je wel!

Werkt weer naar behoren

Het was druk dus het duurde iets langer dan normaal, maar de iPad is weer als nieuw!

Prima.

Beiden iPad's werken en bevallen ons goed.

Service gericht en goed advies

Laptop kapot, ik kon meteen langskomen en kreeg duidelijk advies! Helaas werd het een nieuwe laptop maar wel werd alles nog even overgezet en kon ik er zo weer verder mee!

Bij IRepair4u weten wat ze doen voor een goede prijs

Bij IRepair4u wordt duidelijk gewerkt met kennis van zaken en worden de afspraken nagekomen. Met correcte prijsstelling voor het gemaakte.

Mijn telefoon werkt weer zo als het hoort prima service

ik kan goed met de nieuwe telefoon over weg. Jij hebt dat gezegd. Als er iets mee is dan kom weer lang

Goed geholpen

Ik ben goed geholpen door IRepair4u,het was wel ff wennen, ja wennen in de zin je bent of hebt eerst nog nooit iets gehoord of te maken gehad met IRepair4u, maar als je emaal er bent geweest je wordt goed geholpen.

Zeer klantvriendelijk en alles volgens afspraak.

Goede service, klantvriendelijk en duidelijke afspraken. Reparatie goed uitgevoerd volgens afspraak en alles werkt weer perfect. Heel fijn bedrijf.

Ambachtsweg 5 F

5531 AC Bladel

Over IRepair4u

Laat je smartphone of tablet vakkundig en snel repareren bij IRepair4u in Bladel. Op IRepair4u.nl vind je de meest voorkomende reparaties en hun prijzen. IRepair4u is een betrouwbaar reparatie adres in De Kempen. Wij bieden: - Premium service - Persoonlijk; klaar terwijl je wacht - Scherpe prijzen inclusief montage en 21% BTW - 3 maanden garantie - Onderdelen van originele kwaliteit - Goed bereikbaar vanuit België