Enige minpunt was de levertijd, op de website stond artikel op voorraad, maar dit bleek niet zo te zijn. De vertraging viel mee (2 werkdagen). Hierover werd netjes gecommuniceerd.
goed verwerkbaar en veel m2 mee kunnen doen.
snelle levering super produkt
Al paar keer hier besteld, altijd zonder problemen. Nu product schijnbaar niet leverbaar, maar komen afspraken die ze maken niet na. Sturen 10 dagen geleden een track and trace code van PostNl waardoor je denkt dat het product verzonden is, maar niet het geval. Was gewoon een zoethoudertje, want PostNl heeft het nooit gekregen en week erna geven ze ook aan dat het er nog steeds niet is. Zijn ook telefonisch niet te bereiken en per mail slecht. Jammer!
Twee keer achter elkaar lak besteld, de eerste keer was er geen voorraad. Netjes een mail gehad dat het wat later werd, bestelling kwam toch nog eerder, prima communicatie. Bij de tweede bestelling werden er geen bezorgkosten berekend ondanks dat het bedrag beneden de €50,00 erg netjes.
Goede service binnen 5 dagen de verf thuis geleverd top
Snelle levering. Perfect verpakt. En exacte kleur gemengd.
De keuze en levering is altijd goed. Ook de afhandeling van de bestellingen goed geregeld.
Goede verf
Nvt
Bij bestelling stond er bij dat mijn producten binnen 2-3 werkdagen geleverd konden worden. Na een week kwam er inderdaad een "verzendbevestiging", maar geen pakket: PostNL had steeds maar niets ontvangen. Bellen naar Verf4All leerde me dat de producten nog steeds niet binnen waren bij ze (ondanks dat de website nog steeds aangaf "2-3 werkdagen") en op de vraag waarom ik dan een verzendbevestiging had gehad, kwam een nietszeggend antwoord. Na bijna 2 weken wachten uiteindelijk de order geannuleerd - de terugbetaling was dan weer wel netjes binnen de beloofde 2 dagen. Een andere partij had de spullen de volgende dag bij me in huis. Onjuiste statusupdates, slechte bereikbaarheid en onverschillige communicatie: kan deze zaak niet aanbevelen.
Maandagmorgen besteld, vrijdagmiddag pas geleverd. Dat is niet wat je wilt als je online verf koopt. Daarnaast zaten de 2 blikken slecht verpakt en kwamen ze beide gedeukt uit de doos.
Perfect Alleen de zin voor 12.00 uur besteld en dan de volgende dag in huis klopt niet kwam een dag later maar verder alles perfect
Gewoon goed concurrerende prijzen het enige wat jammer is maar kunnen jullie niets aan doen denk ik want product was goed verpakt maat tien liter vat kwam helemaal in de deuken binnen of ze ermee gegooid hadden bij post nl
Super snel bezorgd.
Product werd voor een scherpe prijs op tijd geleverd
Zeer goede kwaliteit, fijn om mee te werken. En mooi optijd geleverd
Prijs was het voordeligst van de Induline en ook heel snel bezorgd. Leuke verpakking ook!
Fijne site goede prijs en op tijd verzonden en keurig op tijd goed verpakt ontvangen
De bestelde Lazuur is prima volgens afspraak geleverd, tegen ook nog eens een scherpe prijs!
snel geregeld, volgende dag in huis. Had verkeerde verf aangeklikt, werd netjes achteraan gebeld en opgelost, helemaal TOP
Volgens PostNL is het produkt nog steeds niet overhandigd. Al voor gebeld en vertelde dat het een backorder was en afgelopen dinsdag of woensdag afgeleverd zou worden, het is nu zaterdag en nog steeds niks gehad. Bericht op website achtergelaten maar hier word ook niet op gereageerd. Had ook eerst naar de reviews van dit bedrijf moeten kijken, die staan vol met dit soort verhalen.
Iuuuu
Uiteindelijk is het product geleverd maar heeft te lang geduurd, gebeld waar het bleef wel netjes te woord gestaan .