Ik had 2 vaten van een coating voor beton besteld, deze werden snel geleverd. Omdat het product toch zuiniger bleek dan verwacht, heb ik één vat geretourneerd. Hierbij hielp Verf4all extra door de retourzending op hun account te kunnen doen i.v.m. gewicht van pakket (meer dan particulier kan verzenden). Retour werd snel verwerkt en bedrag teruggestort op Paypal.
Geleverd volgens afspraak. Heldere communicatie. Mooie prijs.
1 blik was open en lekkend binnen gekomen. Er werd direct kosteloos een nieuw blik opgestuurd. Dat noem ik nog eens geweldige service.
Ik bestelde een product en rekende af. Snel bleek een gedeelte slechts beschikbaar. Weer netjes gebeld en bedrag werd teruggestort.
Goede service en had snel de spullen in huis
Niet alles was op voorraad. Dus wat op voorraad was werd direct opgestuurd. De rest kwam iets later, maar precies volgens afspraak
Prima van A tot Z.
Altijd snel en correct geleverd. Remmers induline
Induline zwart, al n paar keer gekocht.
Ik had snel 10 liter Remmers HK Lazuur nodig in de kleur Grafietgrijs. Op mijn zoektocht kwam ik bij Verf4all terecht. Even gebeld om zeker te weten dat het op voorraad was, na controle werd ik netjes terug gebeld om dat te beamen en de dag erna had ik mijn verf in huis. Keurig netjes verpakt met een roerstaafje erbij. goed geregeld!
Heel goed product!
Kan volgens mij niet beter. Besteld, volgende dag in Belgie geleverd ! En ook, de prijs van het product is natuurlijk het belangrijkste.
Net water zo dun, maar dekt goed, trekt snel in het hout
Prima product, snelle levering, gewoon top !
Product werd snel geleverd. Het zat goed verpakt.
HK Lazuur is al niet overal te krijgen, maar naar d ekleur Hemlock is het nog eens moeilijker zoeken. Verf4all had die tegen een redelijke prijs, en bezorgde hem heel snel. Chapeau!
Besteld en snel geleverd
Snelle levering, heel goed, stevig verpakt.
Prima webwinkel
Alles goed geregeld en geleverd
Bestelling gedaan. Via mail op de hoogte gehouden, levering uitgesteld. Vervolgens komt pakket. Volgens pakbon moeten er 2 producten in zitten. Echter 1 product ontbreekt. Bellen, geen duidelijke oplossing gekregen. Ze zouden terugbellen, is niet gebeurd. Zelf nogmaals gebeld. Blijkt betreffende product lange tijd niet leverbaar. Geld terug gevraagd. Dat is gelukkig wel snel geregeld.
Snel netjes geleverd. Kwaliteit is top.
N vt
Super snel en vriendelijk geholpen