Uiteindelijk is het product geleverd maar heeft te lang geduurd, gebeld waar het bleef wel netjes te woord gestaan .
Sneller geleverd dan ik had verwacht.
goed dekkend HK-Lazuur Douglas
Duidelijke website, snelle leverering en het product wat ik nodig had is geweldig.
Meer dan genoeg keus en tegen een prima/concurrerende prijs. Nette verzending. Kers op de taart zou zijn als er standaard nog een roerstaaf bij zou zitten.
Heb goede ervaring met dit middel, schutting blijft als nieuw.
Dinsdag verf op kleur bestel, zaterdag geleverd. Dat is echt te lang.
Prima product en goede service
Product was goed verpakt , voor zeer concurrerende prijs.
Late levering, Reageren niet op mail en telefoon
Na bestelling kreeg ik direct een bericht dat de betaling was ontvangen. De volgende dag het bericht dat de zending was verstuurd voorzien van een link naar PostNL. Als je daarop klikte, bleek dat Post NL het pakket nog niet hadden ontvangen. Na een aantal dagen ben ik gaan mailen en bellen. De voicemail werd niet beantwoord en op een zeker moment bleek die helemaal vol te zitten waarop je niet meer een bericht kon inspreken. Na een week toch maar weer geprobeerd te bellen en ja hoor, er werd opgenomen. De dame vertelde dat ze het heel druk hadden en dus geen tijd om te reageren. Het pakket werd overigens dezelfde dag nog door PostNL bezorgd. Het bleek dus een dag daarvoor pas te zijn aangeleverd. Overigens het product was goed en werd tegen een scherpe prijs geleverd.
Wordt goed op de hoogte gehouden
Mijn 2e ervaring met verf4all is gelijk aan de 1e keer. Duidelijke website, snelle levering en goede concurrerende prijs. Betrouwbare leverancier, erg belangrijk!
Zeer slecht, koop ergens anders
Heb een proefpotje verf besteld voor de kleur. Prima. Later gebeld voor grotere hoeveelheid. Zou geregeld worden. Ik heb 4 x gebeld, gemailt, antwoordapparaat ingesproken. Week later nog geen reactie. Mijn schilder staat te wachten. Sorry.
A merk verf besteld en had dit keurig verpakt binnen 24 uur in huis. De prijs die de concurrenten vroegen was hoger voor het vergelijkbare product.
Het bestellen ging heel makkelijk en snel. Beste prijs voor het product wat ik kon vinden via Google. Veel betaalopties. Volgende dag geleverd. Top!
Goed bereikbaar Vriendelijk geholpen Goed verpakt En Snelle levering
Goede spullen voor een mooie prijs.
Gewoon goed
Erg lange levertijd
Meerdere keren bestelling bij verf4all geplaatst, levering conform verwachting gewoon goed. En als er iets is, je een vraag hebt, je wordt correct/professioneel en klantgericht geholpen. Kortom zeer tevreden over deze ook leverancier.
Er was wat mis gegaan met een nalevering, alsnog snel opgelost en de volgende dag al in huis. Ook nog een groter blik verf gekregen dan ik moest betalen. Dat is goeie service.