super

vite et bien emballer

schlecht habe meine Ware nicht bekommen

habe einen Motorradsitz um 95 € bestellt der ist nie bei mir angekommen. Beim nachfragen nur Antwort...leider kein Deutscg....Danke. 26.07.2021 habe jetzt endlich den Sitz bekommen nur leider passt er nicht.De Sitz passt auf eine VT 750 ich hab aber eine VF 750 Magna und so einen Sitz hab ich auch bestellt. Bin gespannt wie es weiter geht.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

subliem

vlotte levering,goed verpakt je krijgt waar voor je geld en vooral snel geleverd

Super snelle service

Top in orde

Alles was tip top in orde

Alles was tip top in orde , goed verpakt , netjes op tijd afgeleverd .....heel tevreden .

mancato arrivo

Buongiorno, ho effettuato un'ordine ma dopo 6 giorni non è ancora arrivato, ho provato a contattarvi ma non ho avuto risposta. Sarò felice di cambiare la mia valutazione appena arriverà il ricambio

super service

prima service

well done

thanks

• Suosittelisitko yritystämme muille? Yes

De bestelling was in no time geregeld en opgestuurd. De benzinemeter in meterpaneel werkt perfect

bof

trop difficile a retrouver ou j'ai commandé

Makkelijk zaken doen, snelle levering

Ze zijn goed bereikbaar via telefoon en doen zaken snel, komen afspraken ook na waardoor levering snel is. Heb wel mijn twijfels over prijs kwaliteit verhouding van het product.

een heel positieve ervaring

zeer snelle verzending en goede service zeker tot nog eens !

Service impeccable et rapide

Uitlaat voor fjr1300 Conditie zoals omschreven Snelle levering

Rapide et très professionnel. Pièce conforme a la description

Je suis très satisfait de la pièce que j'ai reçue qui correspondait parfaitement à sa tête question je suis également ravi de la rapidité de l'envoi même en étant dans un pays étranger pour tout à bientôt

Niet goed, de bouwjaar is andere

Ik heb voor 99-er cbr1100 xx besstellt, maar deze is voor 96-98-er bouwjaar. Niet goed! Ik moet weggoien. voor 76 euro. Bedankt!

Perfect from start to finish

Perfect from start to finish

Matig

Had een sp voorvork besteld stond bij recht en lichte schade, uiteindelijk was hij binnen is het stuurslot gebroken rem loopt aan km kabel bout is afgebroken in de naaf. Spatbord zat helemaal onder de diepe krassen

Zeer goed en snel verzonden

Een zadel van buell xb12r is al zeldzaam Maar ze hadden er een bijna nieuw Top

I ordered a clutch for my motorcycle. Perfect. Fast delivery and in good conditions.

Goed met een slecht eind

Onderdeel besteld heb nog de onderdeelnummers vergeleken met andere bouwjaren. Helaas paste het toch niet maar kon ook niet retour werd retour gemaild. Al jaren klant bij Boonstra retour nooit een probleem.

Foutje zeer net hersteld! Top!

Mijn bestelde onderdeel was niet wat ik ervan verwachtte. Het werd snel geleverd maar ik kon het niet toepassen op mijn motor. Cama heeft zonder gedoe een retourlabel gestuurd waarmee ik het pakket kosteloos kon terugsturen. Het betaalde bedrag is ook helemaal teruggestort inclusief de verzendkosten. Compliment aan Cama! Zo’n service zouden alle webshops moeten hebben.

Goed geregeld

Netje behandeling goede levering

Vriendelijk, zeer snelle levering

Goed geholpen via email. Snelle verzending. 1 dag later product ontvangen.

8 P J Troelstraweg

Maassluis 3144CX