Snelle verzending. Staat Goederen zoals omschrijving.

Goed.

Fantastische service en goede prijsverhouding

Duidelijk site en makkelijk te bestellen. Zelfs wanneer PostNL het laat afweten met bezorgen, 1 telefoontje en het werd geregeld. Top... bedankt mannen

Highly recommended seller

Thanks for the perfect service with a very fast delivery.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Perfecte service

Kan niet beter.

Top Verkaüfer!

Unkompliziert ,Schnelle Lieferung , Artikel genau wie beschrieben, einfach Top!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fast, reliable, well packed.

Item arrived in Portugal in less than a week, perfectly packaged. No issues with payment whatsoever.

gewoon super

Correcte afhandeling. Goede omschrijving (met detailfoto's) van eventuele gebreken of beschadigingen. Aanrader.

Endtopf

Alles schnell und Professionell

Alles naar wens verlopen

Keurig geholpen en het product voldeed aan de beschrijving

Na verkeerde levering super geholpen

Prima service, goed en net contact. Het pakket was ook super snel in huis.

Neutra

ho ricevuto solo lo scarico

Waar voor je Geld

Zadel besteld vanuit België 2 dagen later in huis Zeker weer

Boa experiencia.

A classificação de 4 estrelas deve-se ao tempo que demorou a chegar a peça que foi bastante para o valor pago. No que diz respeito á vossa empresa a classificação são 5 estrelas. Os meus cumprimentos. Nuno Silva Lxmotopeças

• Você nos recomendaria? sim

Snelle levering, product zoals omschreven.

Topper!

Goede service en snelle verzending. Alles tip top

Easy and fast delivery

High quality product recieved.

Excellent service

Excellent service et envoie rapide

Correct volgens afspraak

Zeer correcte levering. Misschien iets meer korting mogelijk als motorzaak ?

Super service

Meerdere malen bij dit bedrijf Besteld! Word na betaling direct opgestuurd. En je word goed op de hoogte gehouden. In een woord top!

Geen klachten

Onderdelen besteld en alles komt goed binnen. Altijd netjes ingepakt en snel geleverd. Top.

Gewoon top.

Ik heb een motorblok met lichte schade gekocht omwille van de krukas die ik nodig had en bij levering is de motor zoals omschreven op de website. Bij het demonteren gaan al de goede stukken welke ik niet nodig heb terug de verkoop in en compenseer ik mijn uitgaven wat mij het blok heeft gekost. Ik zal zeker terug een aankoop doen bij Cama Motorsport als ik weer stukken nodig heb voor een motor.

Veel onderdelen voor een redelijke prijs. Zal zeker nog onderdelen gaan bestellen hier .

Niets op aan te merken!

Ik ben heel tevreden over de klantenservice en de levering, ondanks de vertragingen was mijn pakket geleverd op de dag die werd beloofd. Ik heb 1 tip voor jullie, er kleefde een sticker op mijn stuk en toen ik hem eraf deed kwam de verf mee dus mss volgende keer kijken waar je de sticker kleeft

Side Mirror Honda CBR 1100 1997-2000

Reliable merchant.