Snelle levering alles corect

heel goed verlopen

zeer goede service snel geleverd product voldeed aan de beschrijving

Snel geleverd en foto's spreken voorzich

Onderdelen voor de motor besteld. Goeie duidelijke foto's en zeer snel geleverd. Volgende dag al in huis. De onderdelen waren goed verpakt om verdere beschadigingen te voorkomen. Verder geen aan of opmerkingen, kortom... Ga zo door met de goeie service.

Oke

Zeer snel verzonden en thuis

snel geleverd, lage prijs, goeie onderdelen

BMW f800GS subframe en central stand geplooid, Cama motorparts had deze liggen van hetzelfde jaartal als mijn motor. De onderdelen waren goedkoper dan elders op het net en verzendkosten waren laag aangezien het geheel 13kg woog.

Snen antwoord via mail en snel afgehandeld

Reageert snel, en volgende dag mijn onderdeel binnen Het onderdeel zou beschadigt zijn,maar eenmaal thuis was dit bijna niet te zien Top service Alleen de onderdelen zijn momenteel moelijk te vinden op de website, maar mij werd verteld dat deze in opbouw is

Vriendelijk , goed en snel.

Al de diverse delen netjes en op tijd toegestuurd gekregen.

Tevreden

Tevreden klant met een goede bobine

Zoals omschreven

Ontvangen zoals omschreven