perfect

tres bon service rapide piece impeccable

service impeccable ;piece en tres bon etat je recommanderai chez vous sans esitation

service super rapide

service au top

Ik voel mij best opgelicht

Koop je een motorblok vraag je al op voorhand is dit een werkende motorblok dan krijg je antwoord ja deze is getest en werkt krijg ik het thuis aan werkt het totaal niet enkel een geblokkeerde kickstarter

linkerkap Intruder 1800 R

Ik heb de hoes aan de linkerkant gekocht van een Suzuky Intruder 1800 motorfiets + de slotset met de bijbehorende sleutels. De onderdelen zijn in goede staat aangekomen, zoals beschreven. Professionele verlader. Bedankt.

Ware einwandfrei, Preis zu hoch

Der aufgerufene Preis lag ca. 50% über den üblichen Preisen des Artikels auf dem Gebrauchtwaren-Markt!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Je n ai toujours pas reçu ma commande

Merci de me faire parvenir ma commande.

• Nous recommanderiez-vous? Non

954rr silencer

Super fast shipping to usa , great part at a great price. Highly recommended

perfect

goede ervaring, alles perfect verlopen.

Artikel zoals omschreven

Snel verzonden en geleverd. Enige verbeterpunt zou ik zeggen: iets beter verpakken, of waarschuwing aanbrengen op de verpakking. Ging om een remschijf en het zou voor mij niet de eerste keer zijn dat ze door de courier niet behandeld worden zoals het hoort. Gelukkig kwam het in goede staat en nog steeds recht toe.

zeer goed

velg was in zeer goede staat

Proveedor serio

Y

Sehr zufrieden

Gute Kommunikation, schneller Versand. Produkt wie beschrieben. Würde immer wieder bestellen. Sehr Kundenorientiert sowie toller Kundenservice.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Het onderdeel was zoals beschreven

Het stuk is zoals beschreven maar : 1 het stuk zou wel mogen gekuist geweest zijn . 2 de vijzen om het te bevestigen was ook wel handig

bon état général

super merci

Super service!

Super service. Goed contact, snelle reactie bij vragen!

Produkt zoals vermeld op de website.

Perfecte afhandeling

Alles besteld en door bedrijf vlug en correct geleverd

Positive +++

Everything went fine, the parts are as in the pictures. Good parts, fast delivery, helpful team, would highly recommend to anyone. :)

Kalliit postit mutta nopee toimitus

Yhren pienen muovikatteen postit oli 25€ mutta osaa ei löytynyt muualta ja sen sai kotiin 5 päivässä. Ei paskempi paikka.

Parfait

Le matériel livré correspond parfaitement à la description. Le prix et super. La livraison est très rapide.

Snelle, goede en betaalbare service

Gisteren m'n scooter langsgebracht voor wat reparaties. Na drie uur al een sms dat ie klaar was. Hij rijd weer als een zonnetje! Top service!

Good service

Nice and good service fast shipping.

was verkeerde stuk

had vorkbeen bestelt voor cbr600f94 en er is me een opgestuurt van een model 92 .resultaat ik stond nog even ver.

8 P J Troelstraweg

Maassluis 3144CX