super

goede kwaliteit en netjes op tijd geleverd

kwalitatieve onderdelen

vlotte afhandeling, netjes op tijd geleverd

Parfait

Conforme, rapide, très content !

Correct

Snelle en correcte afhandeling

Ok

Ok

Geen goede ervaring

Koplamp besteld die er op de sitezeer goed uitzag na levering bleek dit een stuk oud ijzer te zijn. Niet-voor herhaling vatbaar. Slechte reclame

Prima koop

Der Krümmer ist wie neu, die Lieferung erfolgte sehr schnell. Perfekt!

Vlotte en vriendelijke communicatie. Item zoals omschreven. Snelle verzending en deftig verpakt.

Snel en correct!

Snel en correct!

Zeer vriendlijk ervaren deskundegers

Ik heb mijn droom motor bij hun aangeschaft, en daar doe ik mijn onderhoud. Ze hebben expertise in huise. Ik ga er altijd heen voor mijn onderhoud en ik zal ze jullie ook aanraden. Ze hebben een breed assortiment in elke prijsklasse voor elk soort rijder.

BUEN PRODUCTO PERO ALGO CARO.

HE RECIBIDO EL REPUESTO EN MUY BUEN ESTADO. EL "DELIVERY TIME" HA SIDO DE DIEZ DIAS... ALGO LENTO.

• ¿Nos recomendarías?

Genau so muss es sein

War zuerst ein bisschen skeptisch da der Artikel zu einem Schnäppchenpreis angeboten wurde. Aber alles Top Artikel wurde 1 zu 1 wie auf den Bildern abgebildet geliefert. Auch bezüglich Fragen zu dem Artikel wurde schnell eingegangen. Nichts zu bemängeln, genau so muss es sein. Lg Lukas

Es hat alles super geklappt

Kurz angerufen ein netter Mitarbeiter hat mir am Telefon alles erklärt und das Teil war nach einer Woche bei mir. Sendungsverfolgung hat auch gut funktioniert.

Parts as described.

Parts as described in add. Fast shipping, will buy fromthem again if they have parts I need.

Die Lieferung der bestellten Lambdasonde für meine Fireblade kam schnell und war technisch in ok.

Leider hat man keine Möglichkeit mit Paypal zu bezahlen. Sonst alles top.

Ottima esperienza

Fornitore affidabile e tempi di spedizione veloci. Il pezzo comprato usato era in ottime condizioni, le poche imperfezioni presenti erano ben indicate in descrizione, quindi venditore onesto.

• Ci consiglieresti? Si

todo perfecto

el envio fue rapido y la pieza se corresponde a lo pedido

• ¿Nos recomendarías?

Very professional service

The exhaust pipe came very soon, without any defect, like new. I installed it very easy and, indeed thank it was the true original one, I passed the ITV (vehicule inspection in Spain) without any problem.

quase perfeito!

relativamente à peça nada apontar e com um preço justo. serviço de transporte muito mau (MRW). esperei 8 dias para receber a peça, 25 euros de transporte!

PRODUIT CORRESPOND A LA DESCRIPTION

RECU RAPIDEMENT

order C3H00HKS11

Hi, still waiting this item and delivery information, where it actually is right now. br -Lassi Leino

• Suosittelisitko yritystämme muille? Yes

voll ok

Gute Ware, fairer Preis, schneller Versand!

Excellent service

Delivery was excellent arrived a couple days later

Probleem opgelost

Eerst was er een probleem met het bestelde onderdeel en dat werd op professionele wijze door cama opgelost

zeer professioneel

De levertijd van de onderdelen was zoals verwacht. Ook de verpakking van de onderdelen was correct. De staat van de stukken was zoals op de foto's. Effectieve ordertracking. Qua communicatie klopte het ook. Kortom, alles werd afgehandeld met de professionaliteit die ik verwachtte te vinden.

P J Troelstraweg 8

3144CX Maassluis

Over Cama Motorparts

Grote voorraad, scherp geprijsde onderdelen! Met meer dan 30.000 onderdelen heeft Cama Motorparts de grootste voorraad gebruikte motoronderdelen van de Randstad. Wij hebben een grote voorraad gebruikte onderdelen van alle grote Japanse fabrikanten Honda, Kawasaki, Suzuki en Yamaha. Ook de merken Aprilia, BMW, Ducati en Triump zijn bij ons erg goed vertegenwoordigd.