Alles prima ook telefonisch contact gehad. Naar alle trevedenheid geholpen.

Artikel wie beschrieben

Schnelle Lieferung und gute Kommunikation.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Sehr gute Komunikation,Wahre wie gewünscht

Die Komunikation mit dem Verkäufer war trotz einiger Probleme mit DHL sehr gut. Der bestelte Artikel entsprach meinen Vorstellungen, jederzeit gerne wieder.

Snelle afhandeling

Ruime overzichtelijke keuze, goed verpakte zending, snelle levering

Product zoals omschreven

Snelle levering en prachtig gebruikt onderdeel ontvangen

Dik tevreden over

Snel geleverd uitstekend geprijst en goed materiaal

Prima service.

Makkelijke en duidelijke website. Snelle verzending.

Snelle levering en attent en klant gericht.

Onderdelen besteld en door problemen bij de pakketdienst een langere levertijd.Hierover werd netjes een mailtje verstuurd zodat je niet hoefde te bellen over het feit waar de onderdelen bleven.

Snelle levering,goede feedback

Positief

Goede kwaliteit tegen een prima prijs

Duidelijke website met veel foto’s en een goede beschrijving in welke staat een artikel zich bevindt.

Snelle en juiste service van de korrekte stukken

Over zichtelijke site met veel voorraad

Snelle afwikkeling

De afwikkeling via de site is snel en goed. Minpunt is dat ik na de order te hebben gedaan nog een product wilde toevoegen en deze niet meer in de al betaalde order meekon. Gevolg dat ik weer extra verzendkosten moest betalen Nog een mail gestuurd het onderdeel toe te voegen echter geen reactie

Snel geleverd wat ik heb besteld

Op de website vind ik duidelijke foto's en omschrijving van het product. Meer foto's vanuit verschillende hoeken zou nog beter helpen om in te schatten wat je (tweede hands) koopt. Levering is snel en correct. Goed verpakt.

Onderdeel correct en levering op schema !

Geen opmerkingen , alles prima. !

Foarte multumit.

Pozele si descrierile reflecta realitatea. Piesele livrate ai fost in concordanta cu descrierea.

• Ne-ai recomanda? Yes

Vlug en voordelig

Vlug en voordelig

Product teruggestuurd omdat het helaas niet paste.

Na een klein communicatie issue is het retourneren van de order correct en zeer snel afgehandeld. Complimenten!

Goed geregeld

Goed bereikbaar, luister goed wat een klant wil en neem meteen actie voor hulp. Goede service is mijn eerste indruk.

Correcte afspraken

Vlugge levering , onderdeel in zeer nette Staat

Snel en netjes geleverd

article parfait

service nickel

Cool et rapide

Yes

transaction parfaite

Très bonne transaction, produit conforme et livré très rapidement.

Snelle levering.

Zeer snelle levering en goede service.

correct

correct en snel

P J Troelstraweg 8

3144CX Maassluis

Over Cama Motorparts

Grote voorraad, scherp geprijsde onderdelen! Met meer dan 30.000 onderdelen heeft Cama Motorparts de grootste voorraad gebruikte motoronderdelen van de Randstad. Wij hebben een grote voorraad gebruikte onderdelen van alle grote Japanse fabrikanten Honda, Kawasaki, Suzuki en Yamaha. Ook de merken Aprilia, BMW, Ducati en Triump zijn bij ons erg goed vertegenwoordigd.