Snelle en correcte levering

Levering vlot.

De strips geven een E1 melding. Dit is in 2,5 jaar nog nooit voorgekomen. Medimart heeft snel gereageerd en nieuwe set strips en metertje gestuurd. prima service dus.

Snelle levering/goede prijs.

Super snelle service

Echt een super snelle service, heel blij mee. Heel erg bedankt. Het product was prima geprijsd en supersnel in huis.

Snelle en goede levering

Top en snel geregeld

zoals beschreven waar

Dank je wel. Top en succes.

Uitmuntend

zeer goed

Snelle levering de volgende dag. Het middel dat ik bestelde, helemaal goed

Jammer dat dat kleine buisje teststrips niet in de brievenbus bezorgd kan worden, nu flinke doos en opvulpapier. Afhankelijk van post nu bezorger, die briefje in de bus deed, niet thuis, ik hoorde klepje van brievenbus anders was-ie alweer weg geweest. J.A.C. Salij

Goede service en prijs kwaliteit

Snel en super

Super.

Niets mis mee met Medimart

Goede en snelle leverantie

Prima uitgevoerd.

Eerste ervaring was uitstekend. Snelle uitvoering van de bestelling. Via e-mail keurig op de hoogte gehouden. Mediamarkt een aanrader.

Goed.

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd

Goedkope en snelle levering

Snelle levering,netjes verpakt.

Mijn ervaring is gewoon prima!

Bestelling, levering en afhandeling zijn prettig . In mijn geval kan ik alleen een compliment geven ! Vorige bestelling en levering waren ook snel en efficiënt. Met vriendelijke groet, Ronald van der Hul

Netjes en super snel geleverd

Bestellen ging makkelijk, volgende dag al geleverd

Makkelijk bestellen, snel in huis

Tevrede

Prima service en nette afhandeling. Ik miste alleen een extra mailtje dat mijn bestelling onderweg was.

Tevreden

Snelle levering.

Weimarstraat 228

2562 HR Den haag

Over Medimart.nl

Medimart.nl Specialist in medische hulpmiddelen, diabetestestmateriaal, incontinentiemateriaal en wondverbandmiddelen.